Gravidute prin FIV (7)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

am intrat sa va pupacesc,am avut o zi dezastruoasa,plina de incertitudini,cu dureri de burta,crampe,plina de nervi ca nu stiu ce va urma,mi-am exterminat sotul,off colac peste pupaza vad la dansez pt tine o tipa care a facut vreo 9 inseminari si fecundari apoi a ramas gravida natural are o fetita de 3 ani dar a facut cancer la ovare parca de la atatea stimulari,offfsi-mi zice barbatul vezi???daca acum nu vrea sa vina bebe nu mai facem NIMIC!si normal am explodat de nervii.apoi am plans,m-am descarcat ,sper ca n-am facut rau la bbii mei,gata fug la pat,,scuzati-ma dar a trebuit sa-i spun cuiva of-ul meu pe ziua de azi,stiti si voi cum este.

va pup pe toate pe burtici!

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns internet spune:

Kla te-am gasit si aici , m-am uitat si eu la dansez pt tine, am plans si eu. Tu trebuie sa te linistesti, daca DD vrea sa murim tinere tot murim cu STIMULARI HORMONALE SAU FARA. Nu te necajii, noi suntem langa tine

Tia si Daria
www.flickr.com/photos/12598413@N07/?saved=1" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

INTERNET asa este cand vrea Doamne-Doamne ne duce la el,dar m-a impresionat pana in adancul sufletului,ma bucur totusi ca a ramas in final natural si are o fetita superba si sanatoasa.imi pare rau ca din prima seara a intrat la duel.

scuze gravidutelor ca am fost un pic off topic dar n-am somn,ma iertati,da?cred ca voi ddeja sunteti in lumea viselor!somnik pufos.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Neata fetele. Aseara am ajuns prea tirziu acasa si eram frinta. Bebeii s-au miscat tot drumul , dar non-stop, nu prea cred ca le place plimbati cu masina.In sfirsit, sa va zic . Aveam programare la 3 si 10 , binenteles ca am ajuns mai repede la 2 jumate eram deja acolo.Am asteptat sa se faca ora intrarii , am asteptat , dar nimic, pina la urma s-a facut 5 jumate si am intrat si eu, deja eram super nervoasa, mi-era si f foame, ma dureau toate alea de la atita stat pe scaun.... Am stat inauntru cred 5 minute, nu am prea multe info sa va dau. Doar ca toti 3 sint bine, dezv ptr sapt 22. Unul dintre ei este 100% fata( ia vazut labiile) , dar la restul nici o sansa,stateau intr-o pozitie imposibila, chirciti, da rau de tot.
Mi-a dat si niste masuratori, FU LA 4/0, TONUS NORMal.
1 BEBE, dbp55,9 mm, craniul in FIS(?),CORD RITMIC 153bpm, 22 sapt.
2 BEBE, cord ritmic 148 bpm, DBP 53,8mm, 22 sapt.
3 BEBE, DBP 53,8mm, cord ritmic 148 bpm, LF 34,2mm, sapt 21, 3.
LA NORMAL.
Cam asta e. Am din nou programare pe 30 noiembrie. Dar intre timp merg sa fac morfofetala aici, m-a trimis tot la dr de care va povesteam ca nu-mi zice nimic, i-am zis ca nu mai merg la dinsa , ca merg in alta parte si na zis nimic.
De col nu mi-a zis nimic, dar in continuare repaus , fara sa ma agit, fara sa fac nimic.
Acum merg sa citesc din urma ca tare mult ati scris ieri.
Va pup
Meda 21+

Mergi la inceput

Uitasem, poza mi-a facut doar una, la unul dintre copii care zice Profu, are un chip tare prietenos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

meda stati foarte bine, si ii cred ca dr. ca nu stiu nici ei ce sa masoare si la care... la ce inghesuiala e la tine in burtica1 Important e sunteti sanatosi toti 4!

PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Pusssilino, , merci. CUM TE SIMTI? sper ca esti mai bine

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by medamaya1

Pusssilino, , merci. CUM TE SIMTI? sper ca esti mai bine

http://community.webshots.com/user/meda78?vhost=community

suntem bine, multumim.. vomitam.. dar ne-am obisnuit cu asta! si stam cumimti la patut.. ca sa nu ne doara funduletul!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

'Neata!
Pussi , tu esti norocoasa cu pozitia fetelor...ai mei s-au intors cu capul in jos amandoi, si unul are caputul chiar la "intrare",si-mi trage niste lovituri cateodata ca am impresia ca vrea sa iasa.Chiar si dr. mi-a zis ca daca raman asa ca nu prea mai au mult loc sa se intoarca, pot naste natural...brrrr...dar tot cezariana cred ca aleg de ma lasa sa ajung la termen
Meda-ma bucur ca e totul Ok cu bebeii...ce dulci trebuie sa fie totitrei gramada acolo
Kla- pune-i la barbat dopuri in urechi cand vorbesc de asa ceva...eu i-am zis la al meu ca atat incerc pana reusesc .Ca femei nu se poate renunta la acest ideal,ei nu prea inteleg asta...

Aici un site unde se pot calcula greutatea si lungimea bebe

www.ilmiobaby.com/imbol/pages/sezionebaby/tools/pesoFeto.jsp
trebuie sa treci BPD si circumferinta abdominala - pentru greutate(peso fetale)
si lungimea femurului - pentru lungimea bebe (lunghezza del feto)

+27 sufletelele mele

Atat mai avem

Mergi la inceput

ginger super site-ul.. l-am pus ppe prima pagina! Eu am stabilit cu dr. ca fac oricum cezariana ... chiar daca intru in travaliu! Si cu asezatul Tusttelor .. a zis ca chiar am noroc, se joaca si Elena pe la "fofo" .. dar mai mult cu vezita are treaba ... senzatia ca o scap n-o mai am, o aveam mai demult! Dar cand da in vezica.. nu stiu cum sa ma asez pe WC mai repede!

BURTICA ROZ

Mergi la inceput