Gravidute prin FIV (7)
Raspunsuri - Pagina 14
borzasimo spune:
ati multumesc pussi si tie mult noroc si sanatate tie si la, tu unde ai facut fvi ? daca la noi la ce dr sau in ungaria tot asa la ce dr ai fast, eu ma duc la dr Zadori
pussi spune:
si fetele mele au "tatic" pe Zadori! e un tip super!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
aurel_cris spune:
A si va rog sa imi spuneti si mie dragele mele cand sa fac practic injectiile astea cu steroizii ca eu trebuie sa ma informez bine singura la cum merg lucrurie aici............
PUSSI ma bucur ca sunteti bine,ce col bunnnnnnnnn,dupa ce nasti mi-l imprumuti si mie
la toate
21+
delfi spune:
Pussi ma bucur ca sunteti bine, acum la pat. Eu am semnat petitia acum cateva zile dar nu cred ca se va face ceva. Vom vedea.
Ginger sa stii ca si eu azi am o stare . M-am trezit la 5 si nu am mai adormit si de atunci sunt intr-o stare de blegeala totala. Nu am chef de nimic nici nu m-am schimbat de pijamale, ma intorc de pe o parte pe alta in pat. Ca sa nu spun ca noaptea cand ma trezesc si nu mai adorm ma apuca frica ca nasc si inca nu trebuie, si inca nu am totul pregatit nasol oricum.
pupicei la toate fetele, ma bag din nou la patut si ma uit pe pereti ca altceva nu-mi vine sa fac
mona 28 + Alexandru si Cristian
http://bd.lilypie.com/gPGLp3.png
DOAMNE AJUTA INCA 9 SAPTAMANI IN BURTICA
mihuta spune:
s-ar putea sa fie si vremea asta mohorata de vina...ca si eu parca sunt un leu in cusca, da' un leu mai baban asa si cu coama pleostita...
35s + Sophia
Ginger00 spune:
Pussi - socrella vine la inceputul lui noiembrie,am vorbit cu verii de la TM sa-i rezerve bilet de avion...abia o astept(nu-mi vine sa cred!) ca asa o sa mai am cu cine schimba o vorba si cine sa-mi stearga praful ca sotzu deja moare cand ii zic fa aia,fa aialalta...le face el da' caateodata are si el hormonii in cap
Aurel- mie mi-a facut cortizonul pentru plamani (Celeston) in seara in care m-au internat si inca una la 24 de ore de distanta.Aici nu-l fac la cerere doar in caz de risc de nastere prematura.
Vad ca majoritatea are momente din astea nasoale...macar nu-s unica
+27 sufletelele mele
Atat mai avem
cellu spune:
Buna fetelor,
KLA, bine ai venit printre noi! Acum ca ai schimbat grijile iti urez sarcina usoara, fara nici una dintre problemele pe care le experimentam noi pe aici.
GINGER, bine ati revenit acasa!Stai in patut!
PUSSI, sa-ti traiasca domnisoarele! Sa mai astepte un pic la mami!
Ma inscriu si eu sa imprumut colul tau (mai tii minte la fiv-oase era lista cu cele care vroiau sa bea apa dupa tine, sa ramanem gravidute)
De la ce or fi starile tale de voma, acum in sapt 32?!!
Am si eu vise ca mi se rup membranele, Doamne fereste!
Plauzibila explicatia cu "deficitul de progesteron". Si eu care am luat timp de 18 sapt. 8tb. utrogestan/zi!!
Frumoasa burtik!
MEDA, bafta la eco. (si eu zici ca m-a ras cu ciobul de sticla, dar ce sa fac, al meu zice ca ii e frica sa ma ajute Tu ti-ai vopsit parul?
DIANA D, felicitari pt inimioara
Eu am luat pe timpul sarcinii ( pt ureaplsm.) Azitrox si Eritromicina. La sf. lunii repet analiza, iar. Inainte de FIV, am luat Summamed, Doxicilina si a 3-a oara Klacid.
MADA, felicitari pt grasunica si col! si tu ai greturi...!
CATI, salutam cu respect colul inchis si ok. Cred ca muza noastra e PUSSI.
AUREL CRIS, ciudati mai sunt dr-ii pe acolo... Chiar ca mai bine te interesezi tu inaintea lor de tot ce trebuie sa faci.
Bine ca si-a mai revenit colul tau.
Si eu am incercat sa iau pastilele numai cand aveam contractii, dar dr. mi-a zis ca nu e bine. Tb. luate preventiv. Mie mi-a marit doza pt o perioada de 10 zile. 1/2 gynipral la 8 ore, in loc de 12 ore, no spa 1tb. de 80g, in loc de 40g, la 8 ore si nu mai iau Scobutil. Parca ma strange mai putin burta... Oricum simt mai putin.
LILI, felicitari pt "mormolocel" Si poate vine si Praslea, copacel din urma! Si.... la patut! Multam' ca te-ai gandit la mine!
IOANA, felicitari pt. "fluturasii" primiti de la BBlina ta!
Pe mine m-au amuzat sfaturile din cartea "Cel mai simpatic ghid de sarcina" Viki Iovine Ed. Humanitas
DELFI, ce voinici ai! Imi place caruciorul.
SISLEY, stai in patut ca e mai bine! Asa cum au zis si fetele sunt multe gravidute care au dus sarcina bine si cu fibrom.
ANDICU, voinicul, voinicilor, Filip!
MIRELA_1, ma bate gandul sa vin la intalnire, dar mi-e cam teama...
DENISA73
-ici
Cellu 27+ George
http://bd.lilypie.com/uMPhp3.png
pussi spune:
Ginger multumim ...si tie la fel, dar noi tocmai ne-am trezit Am niste soamne in mine in ultimul timp... parca si noaptea ma trezesc pt. baie maxim 1-2 ori! Acum e momentul sa-i ceri soacrei sa-ti faca toate poftele!
aurel cris eu nu prea inteleg sistemul medical englezesc bine ca-i colul ok.. ai grija de el! Mi-a zis ca asa de lung al meu ca fetele stau in 69 transversal si nu exercita presiune asupra lui, dar nici eu sa nu stau pe Eu am facut DEXAMETAZONA pt. plamani in sapt. 30...atat, cica alta nu mai fac!
delfi eu chiar as vrea sa se faca ceva ca vreau sa stau 2 ani acasa... e asa ciudat, costurile cresc in familie ca vin fetele si scad veniturille parca suntem la nebuni ... nu intr-o tara normala unde ar trebui sa creasca natalitatea! M-am gandit sa incerc si varianta 1 an acasa si dupa sa merg doar 6 ore/zi ...dar sti cum e, n-o sa mai regasesc clipele astea cu fetele niciodata in viata.. si ne tot intrebam daca banii compenseaza!
mihuta si pe mine ma enerveaza vremea asta bacoviana
cellu cu lista... cu vomitatul ... e un simptom de sarcina ... exact ca si cel din primul trimestru cu vomitatul.. eu l-am facut si in trim. 3! n-am ce-i face... cica se termina cand "se lasa burta"... ca atunci stomacul are loc cat de cat, acum mi-l simt la nivelul sanilor...e presat de fete si da pe afara!
PUSSI 32+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 5 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!