ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18
Raspunsuri - Pagina 6
unducthable spune:
nu stiu cand mai intru ..., pana saptamana viitoare , ca m-au anuntat si am un examen de programare ..., ma rog , crestere de treapta profesionala, cam asa ceva ...
sa fiu calma ..., sa nu ma enervez, vine si injectia aia ..., dupa aia vine examenul ...
vorbim, va pup cu drag , revin de indata ce voi putea
Diana
lucialu spune:
Eheeeee!Buna ziua dragelor!
Ginamaria ai adus niste vesti excelente!i zici asa:tipa aia a scapat de endometrioza?
Despre preoti n-are sens sa zic nimic.Vorba Dianei tot oameni ca noi,unii mai cu har si cu duhul blandetii,altii cu mai putin,plus tot vorba Dianei,daca doctorii nu stiu de endometrioza bine si de altele,apoi ei saracii ca sa zica?
Ana-alexiama bucur ca ai mai scris iubita.Si ma bucur ca esti mai bine.Frumoase versuri si sunt in pas cu Secretul.Tu chiar ca ti-ai schimbat stilul de viata!WoW!Asta da vointa!Eu iti arunc un colacel de speranta ca sa nu te mai afunzi in oceanul amintit de tine.Las ca ramanem noi gravi cand ne asteptam mai putin sa fie surpriza de la DD ca la Lilisor,bine?
Ioana fata ocupata.
Raludaca ne-am povesti toate ce stupizenii de nervi am varsat asupra sotilor,care mai de care ne-am califica la campioane.Si azi mi-am amintit acel"astept sa vina toamna" al tau care daca stai sa-l cugeti bine a adus rezultate excelente!
Mada normal ca inteleg
Andreyutza Magne B6 are doar vitamina B6, nu tot complexul.+magneziu.E bun la foarte multe chestii,un alt B de care avem nevoie mai ales daca ramanem gravi este acidul folic-B12 daca nu ma insel.Omega 3 este din ulei de peste si iar e bun.Mai este un omega6 la fel de bun.Eu iau de la Dopple Hertz Omega 3 cu vitaminaE,care este dozata asa incat sa nu ne faca rau hormoneilor,ci doar bine,adeca fertile.Poti sa mai adaugi Ca cu D3.Gasesti pe net toate informatiile de care ai nevoie despre fiecare in parte.Pentru ca sa-mi taiepofta de dulciuri iau crom picolinat de la walmark.
Pentru celulita,daca cumva aveti problema asta am gasit o crema romaneasca excelenta numita celulight.Simti efectiv cum arde grasimea.Iaurtul este si el o sursa de calciu,dar si creste imunitatea,refacand flora intestinala.Cam asa.
Dianabafta mare la examen si la ...injectie,fara efecte adverse deloc daca se poate!Tinem pumnii!
Si legat de starile de depresie si nervozitate,anxietate va recomand cu incredere pastilutele homeopate(absolut bune si inofensive in rest)Sedatif PC care se gasesc la farmaciile obisnuite.
Va doresc o zi frumoasa!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
fireyes spune:
dragele,
hai sa ne ridicam moralul, ca aseara am fost la dr nr 3 si tot endo e si in aceasta viziune, 90%. doar ca dr a fost f simpatica si m-a facut sa nu plec in lacrimi de acolo. mai imi ramane doar dr T pe lista si tare mi-e teama ca va trebui sa iau decizia cea mare cu operatia f curand...
si ca sa o citez pe dr, cel mai bun tratament e sarcina, asa ca hai sa trecem la treaba, sa ne "vindecam"
aerlilian spune:
Lucia,ai uitat sa ma pupi si pe mine iar asta e inca un motiv de tristete.Din pacate,nu am noutati,nu m-am impacat cu sotul meu,dimpotriva,am adancit prapastia...Discutiile au continuat si aseara,am adormit plangand,iar astazi arat ca o muratura.Nu stiu ce sa fac,am o stare cumplita,parca tot Pamantul s-a revoltat impotriva mea...Si ca tacamul sa fie complet,din cauza certii se pare ca am ratat ovulatia...
lucialu spune:
Aerlilian uiteaici:E bine?
Cat despre cearta nu stiu ce sa zic.Decat ceea ce si tu iti dai seama singura:nu e bine. Impacati-va si cauta o punte de legatura.Probabil ca sunteti amandoi cu nervii prastie,dar stai calma si judeca la rece. De unde s-a ajuns aici si ce poti face?Cand ajungi acasa ia-l in brate si dragaliti-va cum obisnuiti voi,iar apoi impacati spuneti exact ce va doare fara sa va jigniti.Eu din ce scriit u vad ca te doare cel mai tare ca nu v-ati impacat.Pai atunci asta e prioritatea ta,restul...vorbe spuse la nervi.Eu iti tin pumnii si ma rog sa nu mai fi necajita.Da-o incolo de ovulatie!Important e sa aveti starea de spirit ceruta pentru BB.Restul vine de la sine.Si apoi in crezi ca si a pierde sigur momentul...intelegi?
Fireyes vorbim dupa ce mergi la dl dr.Pana atunci ramai asa cum esti:optimista,iar operatia las-o in grija dr-lor si a lui Dumnezeu.Vei fi bine nici sa nu te gandesti altfel!
KISSES
mada23 spune:
Aerlilian ...iubita da-o in colo de cearta, te duci fugutza acasa pana vine "individu" prepari repede ceva de "haleala" si o pui de-o si prinzi si ovulatia din urma.
Trebuie sa va impacati, nu merita sa irositi timp atat de pretios cu prostioare. Deh, mai sunt si zile nebune, la cata tensiune se aduna prin casele noastre cu atatea probleme pe cap, dar totul este sa le depasim, cedeza tu ca asta e, suntem noi mai sensibile si trebuie sa aducem lumina in casele noastre.
Or fi ei barbati, dar nu rezista prea mult in conditii de stres.
si sa auzim de bine!
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
mada23 spune:
Diana ..bafta la examen si spor la invatat.
Lucia...fetitza vesela
am nevoie de un miracol...madutz
http://tt.lilypie.com/lS6Op3.png
lucialu spune:
Mada
Aerlilian mai bine fata?
Lilisor
Ginamaria am uitat de tolomaca sa-ti urez:SUCCES COMPLET, DEFINITIV SI IREVOCABIl, ABSOLUT la BARZA!!! Doamne ajuta sa se lase cu test pozitiv de sarcina!
KISSES
unducthable spune:
dati-mi voie sa va spun ceva : va iubesc
si draga noastra care s-a certat cu sotul , nu e nimic nou sub soare, toate trecem prin asta , du-te TU LA EL si ofera-i NECONDITIONAT DRAGOSTEA TA SINCERA PENTRU EL, e si el un suflet, poate ca si el asteapta sa te duci tu la el de data asta si nu cred ca asteapta altceva decat DRAGOSTE .
Dumnezeu ne iubeste , si ne arata , fa si tu asa pentru sotul tau , stiu ca doare ..., nu te mai gandi la ce a fost , iubeste si atat .
gandeste-te numai sa oferi si o sa vezi cat de mult vei primi inapoi
diana
mai revin cand pot , fetele dragi
unducthable spune:
Aerlilian , sfatul meu, ca acuma am citit , cauta-l , spune-i doar atat : Te iubesc . atat
si il lasi in pace , sa isi gaseasca si el linistea un pic , sa isi gaseasca cuvintele
si roaga-te la Dumnezeu pentru intelegere si armonie