ENDOMETRIOZA nu ne va impiedica sa avem un bebe-18
Raspunsuri - Pagina 7
andreyutza spune:
Aerlilian mai mult decat incurajarile Luciei, Mada23 si Dianei nu pot sa-ti spun pt. ca ele ti-au spus exact ce gandeam si eu. fi tu prima care face pasul ca sa va impacati. ai sa vezi ca peste 2-3 zile cand vei privi in urma aceasta cearta ti se va parea banala chiar daca acum crezi ca-i sfarsitul lumii. hai ca o sa fie bine!!!
Lucia multumesc pentru informatii.
Diana, succes la examen!!
Ginamaria sa fie cu noroc si sa ne anunti ca ai cele doua liniute!
aerlilian spune:
Ma rupeti in bucati...Va multumesc din suflet,sunteti minunate,o sa va spun diseara cum stau lucrurile.Sper din tot sufletul sa fie bine.Va iubesc...mult!
unducthable spune:
Aerlilian, e ultima oara cand mai dau din gura ..., cauta-l cat mai repede , el are nevoie de tine si tu de el
sa oferi neconditionat , si indiferent ce ti-au auzit urechile
vei primi insutit , vei vedea
Ne vorbeste Părintele Porfirie
"Pe toate sa le înfruntati cu iubire, cu bunatate, cu rabdare si cu smerenie."
e o simpla propozitie, dar e foarte greu sa ne tinem de ce spune acolo, sa incercam
p.s. fetele, multumesc de urari , nu stiu ce sa fac mai intai ..., sa ma linistesc , chiar voi spuneti ca trebuie sa nu ne pese , sa fim calme ..., ti-ai gasit cu mine
aerlilian spune:
Senzational!!!Demential!!!Ca un foc de artificii!!!In conditiile astea,sa te tot certi de dragul impacarii!!!Am facut asa cum m-ati sfatuit.Va multumesc,va pup,va iubesc!Cear fi sa fi prins ovulatia din urma,cum spunea o fata frumoasa mai devreme?!?!
ginamaria spune:
pup toate fetele...........imi sunteti atat de dragi........si va multumesc ca existati.........si imi pare tare rau ca nu am timp si la sv.sa pove cu voi.eu tot seara cand sunt singura pe aici.........
lucialu spune:
Aerlilian
Ginamaria seara mai greu cu scrisul iubita ca am concurenta la pc
Diana daca la unele mai iau o nota de trecere,apoi la smerenie cred ca iar raman repetenta
In schimb va trimit tuturor un tren de flori din toata inima
O seara de vis!
KISSES
nu mor caii cand vor cainii...
Ioanatugs spune:
Buna fetelor dragi!
Pentru cine vrea sa mai vada cum e mancarea mongoleza si cum o preparam noi, sa urmareasca emisunea "Femeia conduce" de pe Tv EUFORIA de maine seara, intre orele 20:00 si 22:00. Va fi doar sotul meu cu bucatarul nostru, eu voi fi in spatele camerelor, sa-i sustin si sa le dau sfaturi ca "doar femeia conduce, nu??"
http://tt.lilypie.com/50m8p3.png
ginamaria spune:
IOANATUGS dar voi aveti ceva restaurant?abia astept maine seara........sunt cu ochii pe tv
unducthable spune:
Aerlilian , YESSSSS
ce ai facut , care din "chestii" le-ai facut ????
spune , asa-i ca ai oferit iubire si ? si ? atat cat poti , spune-ne ...
MA BUCUR ca poate ... am fost de folos , te pup si fii cuminte
Ioana , felicitari pentru emisiune.
mai revin , Diana
"Pe toate sa le înfruntati cu iubire, cu bunatate, cu rabdare si cu smerenie."
daca as spune la ce cred eu ca am inceput sa fiu pe calea cea buna, ar insemna din start sa nu fiu smerita , la fiecare in parte vreau sa cred ca in fiecare zi incerc , sau o iau de la capat daca fac greseli si stric totul ... ( in iubire sau bunatate, sau rabdare sau smerenie)
alimentatia aceasta stricta , macar m-a vindecat de constipatie , prima veste , apropo de efectele alimentatiei noastre
andreyutza spune:
Aerlilian ma bucur mult ca s-a rezolvat.
Ioana abia astept sa vad emisiunea.
multi pupici la toate fetele!!!
Mosul sa-mi aduca un ingeras!