Mamici de Martie-Aprilie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
simonette spune:
Kytzi, vreau sa-ti mai spun ceva...Nici eu n-am facut rubeola in copilarie sau nu-mi amintesc eu, si la analize, ce crezi??? Mi-a iesit imunitate, ca si cum am facut-o si am dezvoltat anticorpi...nu e haios???
mami de Luca si
20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ririan spune:
LA MULTI ANI TEO,SI MULTA FERICIRE!In legatura cu TT ,mie mi-a venit in 6 zile,cu tot cu interpretare dar eu l-am facut in CLUJ,pe chitanta cu suma platita pe spate era scrisa exact ziua cand trebuia sa merg dupa el.
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel!
gbutucica spune:
OLga , cu culoarea caruciorului cred ca glumesti, ca ieu nu vreau sa stiu ce este, vreau doar sa fie sanatos, desi pe 23 am eco 3D si sigur o sa vad , asa ca promit sa vin cu coloratul cand o sa aflu.
Simo, imi pare rau ca a racit Luca , si tu.. este bun Paragripe , dar de ce la pliculet? ,eu stiam varianta de tablete , dar ma rog. incerca sa stati in pat pt a va odihni si baga ceaiuri de tei si menta cu lamaie(dar atentie daca te ustura in gat nu e recomandata lamaia) ,si ceaiurile sa fie indulcite cu Miere naturala, pupici si insanatosire grabnica
despre burticutza mea.. la mine creste pe zi ce trece si este destul de tare(m-am masurat de dimineata si am 93 cm peste burtica)
Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community
http://bd.lilypie.com/QQhup3.png
clauclau spune:
Simo, imi pare tare rau de Luca bolnavior si de voi toti! Eu am luat paragripe la raceala si intr-adevar cate 2 la 2 ore pana cand m-am simtit mai bine. Apoi am intrerupt de tot, ei zic ca apoi sa le iei la interval mai mare de timp. Mie mi-a facut bine combinat si cu oscilococcinum dimineata si seara. Multa sanatate va urez, sa va faceti repede bine.
CLAU 19+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
cory3maz spune:
' Neatza, Boghetelor!
Sa lasam ravasele "noastre" (adik ale mele si ale lu' bebe2) unor Randunici:
1. Sovieticutzo, mi-a revenit Randunoiul la cuib din Austria, azi 'mneatza! Cu papusik pt. Larisik, o sticlutza de parfum incrustata cu cristale Swarovski pentru mine si specialitatzi din ciocolata pt. intreg tribul!!! Merita o rasplata, nu??? Asa ca diseara imi pun la "bataie" ( a se citi la munca)!
2. Simonette, misto bilantzu' cu 20 de saptamani in balon! Inca pe atatea iti doresc, fara stress si vesele!
3. Naty, ai fost o mireasa frumoasa si vesela (asa cum mi-am dorit pentru tine)! Ai fost GAGICA! Am admirat bunul-gust al croielii si cromaticii tinutelor voastre de gala! Sanatate la "Burtica" de mamika!
4. Bubu05, ai o burtika stralucitoare, la propriu si la figurat!!! Sanatate maxima, Randuniko!
5. Salutari calduroase pentru Giani Butucica, Blankar (tin pumnii pentru examinarea medicala de azi) si Adela!
6. Clauclau, m-a amuzat faza cu fantasmele erotice! Cu sau fara fantasme, si eu am "program artistic" diseara!
7. Olgutzika-Cea-Extrem-De-Very-Busy, felicitari pentru Bebelina, sanatoasa si zglobie!!! Numai vesti bune sa ne spui legate de sarcina!
8. Teo2Irina, "LA MULTI ANI!!!" !, cu sanatate, liniste in casa si spor in toate!!!
9. Zozela, sa-ti fie de bine dupa maratonul gastronomic de ieri!!! Cred ca saptamana asta facem si noi o gratareala, la conacul sor-mii di pi un dial din preajma Iesiului, ca tot is sarba(u)torile Iasului...
10. Si pentru NumeIoana, reteta de ciorba radauteana: un piept frumos de pui (sau curcan), curatat de pielita se pune la fiert intr-o cratitza cu suficienta apa (ochiometric)...se ia spuma si apoi se trantesc in oala: morcovi+ albitura (pastarnac, telina, patrunjel radacina) + ceapa, toate intregi. Se fierb la foc mic, pana pieptul devine moale si legumele la fel. Carnea fiarta se desface in fasii ca o furculitza sau se taie cubulete. Legumele se scot din supa. Adaugi carnea in supa limpede. Intr-o tigaie, intr-o lingura de ulei, calesti usor putin morcov ras (da culoare si un plus de savoare)...adaugi morcovul in supa. Intr-un castron amesteci 400 g de smantana cu 2-3-4 galbenuse (cat vrei tu) si le adaugi in oala, dupa ce ai inchis focul si ai lasat sa se racoreasca putin supa! Altfel, se taie smantana cu oua, si mancarea nu mai are aspect! Potrivesti de sare si piper. Ciorba se drege in farfurie, dupa gust, cu otet, mujdei de usturoi sau hrean ras. Se serveste cu ardei iute.
Facultativ, se pot pune pentru un aspect si mai interesant al ciorbei, gogosari in otet taiati marunt si verdeata taiata marunt (dar noua ne place fara gogosari). Si copiii pot manca chestia asta, dar fara otet si cu putin usturoi...asa ii dau Larisei.
Pofta buna, Randunicilor care vor sa exerseze alternativa asta la ciorba de burta!
11. Delphin, ai facut gogosi cu stafide???
Va pup suroreste pe toate celelalte nenominalizate!Cu drag,
cory3maz, mamik mandru de Larisik si in 14 saptamani
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Simo si mie mi-a zis medicul de familie ca e posibil s-o fi facut, dar sub o forma asa de usoara ca nici nu mi-am dat seama. Eu am avut doar oreionul, asa mi-a mi-a spus mama, ca restul nu au vrut sa se lege de mine. Is curioasa ce-o sa iasa acuma la rezultate. 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Imi pare rau, Simo, mie homeopatul nu imi permite sa iau remedii homeo din cele "bune la toti pt orice gripa", din cauza ca zice ca fiecare are tipologia lui si simptomele lui. DAR in acelasi timp unii raciti baga mana in foc ca cele gen oscilococcinum le fac f bine. Asa ca, daca nu scrie pe ele ca sunt contraindicate la sarcina, si daca nu ai de gand sa contactezi un medic pt asta, eu zic sa incerci, poate ti se potriveste remediul.
Cory, ce m-ai distrat! Super cadoutze, si absolut, merita o rasplata ! S-ar putea sa fim la unison!
sovi 11+ saptamani
pozici
bitza037 spune:
Buna dimineata!!!!
Am citit si eu din urma, am avut de recuperat 2 capitole....vorbaretelor!!!!!!!Ma bucur din suflet pentru fiecare dintre voi:
Elate felicit si eu pentru , sa fie sanatos si sa o bucure as ape mami in fiecare moment din viata lui!!!!!
Raluk bine ai venit la odisee, sa si o sarcina usoara si o nastere pe masura!!!!!
Numeioana si eu am citit la capitolul cu Elias, si sincera sa fiu nu stiu ce sa zic???ca si eu tot acolo am dr.M-am gandit si la ce ai spus tu, ca in toate spitalele sunt microbi si nimeresti si asistente si dr. de tot felul....si iti dau dreptate.Nu mai pune la sufletel vorbele rele!!!!Ma bucur ca il simtiti pe bebe.
Si eu as zice ca l-am simtit dar nu bag mana in foc.Simtem in zona buricului asa ceva ca un impuls.M-am concentrat sa vad daca nu este altceva,si imi palce sa cred ca a fost bebe.Dar de vineri nu am mai simtit senzatia aia.
Naty si mie imi place rochita ta lila, sa ai o casnicie presarat numai cu flori si fericire!!!!!Si bebe sa va umple viata si sa va intregeasca si mai mult!!!!!
CASA DE PIATRA!!!!
Teo2rina La multi ani!!!Sa ai parte de tot ce-ti doresti si ce-i mai bun in viata!!!!!!
Mami_papatot, unde ai disparut????
Pupici pentru toate
IRINA +13
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Simo, ufffff!!!! Pentru tine, in afara de ceaiuri cu fffff multa lamaie, si eventual indulcite cu miere, nici ca stiu alt leac...Iar pentru nas, ser fiziologic, sau apa cu sare ( ca tot aia e ). Sanatate muuulta si tie si bietului piticot cu ditamai ochii !
Clau, !
Cory, astept si de la tine vestile bune! Mi-e tare drag cand te vad veseluta Cum mai merge la serviciu?
Dati-mi si mie un sfat! Am primit acum analizele de rubeola ( IgG pozitiv, IgM negativ, dupa cum banuiam ), iar la Determinare Anticorpi Anti-Listeria scrie numai NEGATIV. E de bine? Ce inseamna? Ca nu am anticorpi si ca tre' sa ma feresc? Va uitati, va rog, care puteti, pe rezultatele voastre, sa ma luminati si pe mine?
Pupam!
Olga 18+ cu
Ioana
gbutucica spune:
Cory, multi pupici si sunt alaturi de tine. Sa faci bine sa rasplatesti
si tu randunoiul, frumoase daruri si mmmmmm bune, unele.(cioco)
Edit: uitai sa pup o randunica draga la tine Ririan
Ca tot aminti Cory de Gogosi cu stafide sunteti dragutze sa-mi dati si mie reteta???stafidele se pot inlocui cu altceva?? sotului meu nu-i plac stafidele.
Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community
http://bd.lilypie.com/QQhup3.png