Mamici de Martie-Aprilie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Teo2rina spune:
kitzy, eu nu am auzit chestia asta. pana acum medicii spuneau ca dc n-ai avut rubeola sa te feresti sa n-o faci. stai linistita.
Marina, o in
cu
Mihnea-Adrian 20+
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/zozela/zozela.jpg)
zozela spune:
Sarutmana Olgutza!Asa sa ne dea D-zeu tuturor!
Iar cu pastrama..sa-mi fie cu iertare!!
Edit:Kitzy referitor la rubeola-subscriu celor spuse de Marina!Doamne-fereste..cum sa renuntam la sarcina daca nu am facut-o?!Stai linistita!
Ela.. in 16+ cu
!!
Varsta mogaldetei
Photos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Marina, incearca sa suni la receptie dupa pranz ( dupa 1, mai exact ). Mi-au spus chiar ele ca pana in prinza sunt foarte aglomerate, si de aceea nu raspund la telefon . Am sunat dupa 1 si am reusit sa vorbesc cu una dintre ele...Oricum, mi se pare de doi bani ca nu sunt in stare sa iti dea un raspuns concret! Mai e si ditamai clinica....
Olga 18+ cu
Ioana
simonette spune:
La multi ani Teooo!!! Sanatate, fericire si impliniri alaturi de toti
cei dragi!
Laly, mai e putin si intri in posesia vestilor minunate....Doamne Ajuta!!!
mami de Luca si
20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Kitzy, nici eu nu am auzit asta! Daca nu ai facut in copilarie, trebuie intr-adevar sa ai grija ca nu cumva sa faci in sarcina...Daca ar fi asa cum ai auzit tu, Doamne la cate sarcini ar trebui sa se renunte! Stai linistita!
Giani, multumesc frumos! Te asteptam si pe tine cu culoarea caruciorului.
Olga 18+ cu
Ioana
Teo2rina spune:
Olgutzule, intotdeauna am sunat dupa 1. poate sunt eu ghinionista, ce sa zic. important e sa iasa bine.
simonette,
Marina, o in
cu
Mihnea-Adrian 20+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Va multumesc mult! Si eu m-am gandit ca e de preferat sa te feresti daca n-ai facut-o mai ales in primul trimestru dar nici eu pana acuma n-am auzit de ceea ce-a zis la stiri, oricum is mai linistita, sper sa-mi iasa bine si restul de analize.
Saptamana asta fac 12 saptamani si burtica nu prea da semne sa se mareasca, sau poate nu-mi dau eu seama ca am o burtica mai rotunda de felul meu, dar e moale, ar trebui sa inceapa sa se intareasca deja, nu? Of, ca atatea griji imi fac... 11
Teo2rina spune:
kitzy, mie abia acum a inceput sa mi se intareasca burtica, probabil ca depinde de... stratul de grasime, ca eu am din plin.
Marina, o in
cu
Mihnea-Adrian 20+
simonette spune:
Olgutza, ce ma bucur sa te revad! Ma bucur de asemenea ca bebelina este bine si creste...
Kitzi, Doamne fereste!!! Cum sa renunti la sarcina? Nu renunti la nimic...Ai grija de tine si calmeaza-te!
Eu sunt necajita...Luca este iar bolnav dar de data asta ne-a dat raceala la toti! Mititelu` mamii, azi-noapte mi-a facut febra si toata noaptea s-a zvarcolit! Asa ca suntem la tratament! Mi-a luat si mie omul de la farmacie "paragripe" homeopat, dar pe pliculetz scrie sa iau 2 la 2h...stie cineva ceva? Sovi???
Mi-am facut ceai de tei si o sa incerc sa-l combin cu lamaie...n-am facut niciodata combinatia asta ca iou nu beu ceai de fel! Si mi-am facut cartofi fierti in coaja cu unt si sare...mmm stiti ce bun eee??? Asta e...ne facem noi bine!
mami de Luca si
20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
clauclau spune:
Teo, LA MULTI ANI, multa sanatate si fericire iti doresc! Si sa ai o petrecere frumoasa azi!
Kitzy, stai linistita, nicidecum nu trebuie sa renunti la sarcina Doamne fereste! Trebuie doar sa ai grija sa nu faci acum in perioada asta!
Zoze, da, asta scrisesem !
Nicoleta, poate nu era suta la suta sigur. Din cate stiu la 12 saptamani sexul la bebei este la fel si la fetite si la baietei. Si la mine la 12 sapt mi-a zis ca pare baietel , iar la 18 sapt nu a putut sa-mi mai spuna nici ca-i baietel, nici fetita. Nu era sigura asa ca nu s-a pronuntat!
Olgutzika, bine ai revenit, mi-era dor de tine! Dar ai fost ocupata, nu gluma. Felicitari pentru bebe care s-a pastrat tot bebelina!
CLAU 19+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2