Mamici de Martie-Aprilie 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 8
cory3maz spune:
Ar mai fi niste Randunici-cu-Sclipici, lipsa la apel:
1. Roxana-Claudia!
2. Kya!
3. Underqueen!
La toate salutari si urari de bine!
cory
clauclau spune:
Cory draga, deci asa, aveti program artistic diseara! Adica si . Mmmmm, cred ca o sa mai incerc si eu....Aseara am vrut sa adorm in bratele sotului , dar el asa se plimba cu mainile pe mine ca a trebuit sa ma trag deoparte ca iar o dadeam in ale amorului...Dar dimineata era iar peste mine tot (a se intelege cu mainile peste tot! ).
Iti urez o seara super frumoasa plina de pasiune!
CLAU 19+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
cory3maz spune:
Reteta originala e a lu' Simonette...
Trei oua se bat cu un praf de sare, cu 3-4 linguri de zahar, cu putin rom, zahar vanilat, coaja de lamaie si un iaurt. Adaugi in ploaie 1/2 kil faina, alternand cu lapte caldutz (1 cana), amestecand sa nu aiba cocoloase. In ultimul sfert de cana de lapte, dizolvi un cub de drojdie mic si adaugi in compozitie, care trebuie sa fie densa, dar curgatoare. Cred ca ai putea sa inlocuiesti stafidele cu coja de portocala confiata sau fructe din dulceata (visine). In tigaia cu baie de ulei incins, pui la prajit cu lingura gogosile...Atentie: focul trebuie sa fie potrivit, sa se prajeasca bine gogoshile! Se scot pe hartie absorbanta...cand se racoresc putin se pot "ninge" cu zahar-pudra...mie mi se par bestiale, mai ales cat sunt caldutze...merg si simple, si cu smantana si cu dulceata...
Pofta buna! Am improvizat bine, Simonette? Sau am desfigurat reteta???
Cory
cory3maz spune:
Clauclau,
si al meu a aterizat acas' pe la cinci dimineatza...si pe la cinci juma' era in flacari si imi susura sa mergem in dormitor, la o partida scurta-scurtissima...i-am zis: "Calmo-calmo, Larisa nu doarme, motaie, asa ca s-ar putea sa navaleasca in toiul actiunii!" Lasam pe diseara, cand copilul doarme tun!
Cred ca tre' sa iau preventiv 4 No-Spa...ca se anunta "urat" diseara!
Ceea ce va doresc si voua, tuturor, o nebunie-n dormitor!
Cory
zozela spune:
Hai Laaalyyy!!Parca la 11.00 era programata,nu fetelor??!
Off..Simo!E inselatoare vremea asta..Cand e cald,cand frigutz..Aveti grija de voi
Clau ma gandeam eu!
Bai she inshinse sunteti(Clau si Cory)!!Spor la..treaba!Io vorbesc..am avut niste vise azi-noapteee!!
Multumesc Irina!!Te astept si pe tine cu coloratuuul!!
Cory acum am citit ultimul tau post!Ce tareee!!Se anunta "urat"Buna idee cu No-Spa-ul!!
Ela.. in 16+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
gbutucica spune:
Cory saru' mana.In partea noastra (la tara) astea se numesc Chiroashte.
Giani 19+
http://community.webshots.com/album/560920492noZVPJ?vhost=community
http://bd.lilypie.com/QQhup3.png
simonette spune:
Am venit sa va anunt caaaaaaaaaaaa::::
Laly are o fetizaaaaaaa!!!!!Este fericita si emotionata! Felicitari draga Laly si o fetitza frumoasa ca tine iti doresc!!! Poate sa semene si cu tati ca nici cu el nu mi-e rushine!
Cory
esti bestiala1!! Salveaza reteta ca de acum incolo la tine le trimit pe fete sa le-o dai...este mult mai buna decat a mea (a se citi mai usor de inteles)
mami de Luca si 20+ cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
clauclau spune:
Oauuuuuuuuuu! Super Laly, felicitari pentru randunica mica din burtica! Ce frumos, ce emotionant trebuie sa fie!
CLAU 19+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
mihutza11 spune:
Ola randunele dragi,
nu am apucat sa citesc din urma mai nimic, dar macar sa va pupicesc o data pana una alta...
sambata am fost tare ocupata... am pus pt iarna gogosari si varza (cerinta sotului)... dar la asta cu varza am muncit impreuna , ca i-am zis: vrei varza acra (si cum se bea la olteni zeama de varza la greu-Zoze stie) atunci hai sa punem... si omul meu s-a conformat si mi-a placut tare de el! a fost harnic... gogosarii mi-au ramas mie in grija, dar pana la urma ne-am descurcat.
Ieri am apucat sa ma odihnesc un pic, dar tot ar mai fi mers parca..
Vad ca azi a inceput sa imi curga nasul, dar sper sa treaca cat mai repede.
Bebicul s-a mai incolacit prin burtica... nu am simtit tare multe, dar cand aveam acel feeling era asa de tare burtica in zona unde isi facea de cap, si a simtit si omul meu cum e burtica .
Ca atat deocamdata... ma duc sa citesc din urma si revin..
stolul!
p.s. blanka esti o doamna tare dragutza!
Mihaela 15+
Pozici