Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 6
katik spune:
pai vezi aida ca am inceput! n-am stat degeaba. am baut dimineata 0.5l apa dar cafeaua am baut-o cu zahar ca n-am avut indulcitor si fara nimik ma doare stomacul.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by katik
pai vezi aida ca am inceput! n-am stat degeaba. am baut dimineata 0.5l apa dar cafeaua am baut-o cu zahar ca n-am avut indulcitor si fara nimik ma doare stomacul.
Poze noi
...foarte bine draga. Hai sa te inscrii.
spor la slabit!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Mihi spune:
Salutareeeeeeeeeeee!
Am intrat ieri ca m-am gandit ca ma felicitatzi dragele mele...da nu am apucat sa va scriu...si azi cand intru ...atzi scris deja 6 pagini!
Ma bucur ca suntetzi in forma...ca suntetzi pline de viatza...si ca sunt si prospaturi...care imi par fete de treaba...
Noi program full...
Lori merge de 3 ori pe saptamana la inot...io stau acolo cu Arpi...asteptam cumintzi o ora...
Mergem si la dentist...la o tipa de prin zona unde locuieste Anuska...Arpi are explozie de carii la dintzii de lapte...
In rest io spre deosebire de voi ma ingras...ca doar vine iarna si tre sa-mi fie cald nu?
NU stiu ce sa va mai spun...poate ca la urmatoarea intalnire vin si io...
va multzumesc pt urari...si va pup pe toate...
mihi
katik spune:
aida, intre timp mi-am cumparat indulcitor si acum a doua cafea o beau cu "zahar sintetic".
momentan sunt in procesul de intarcare si beau lichide limitat asa ca pina nu termin nu pot cu superdieta (sunt prea multe lichide de baut) dar de mincat incerc sa maninc cit de cit corect.
Poze noi
danitin spune:
Deci, iar ati umplut vreo 5 pagini intre doua intrari ale mele ... zau ca incepe sa fie cam haos printre ganduri si sa ma incurc in stiinta. Oricum am reusit sa retin ca...
Maria face pe Michael Schumacher pe sosele si pe urma cere consiliere sot. Ai grija de tine ... nu merita nimic sa/ti pui viata in primejdie. Ia-o incetut ca restul se rezolva.
Kaitk termina cu alaptatul si se apuca de dieta. Pai Kaitk, cu doi nazdravani ca ai tai juma de dieta e rezolvata. La gradi la Lori ar fi 4 milioane cu o gustare la 9,30 si pranzul pe la 12.45 ....
Aida combate zdravan la Superdieta. Succes ... am intrat si eu la subiectul respectiv da probabil ca eram in viteza ca n-am inteles mare lucru. Trebuie sa aprofundez....
Dorisake slabeste zdravan, da din partile mai putin existentiale. pai sala, tratamente, cu masaj ... eh, nu zic bine? Doris zi si mie cum se numeste freza aia super la moda Andreea marin, raicu esca ca ma bate la cap o vecina ca vrea sa se tunda asa si nu stie cum sa-i spuna coafezei si ii e rusine sa zic pur si simpu ... ca aia.
Anda e pe baricade cu zugravitul si nu respunde la provocari...
... iar Ana si-a luat o maaare problema de pe sufletel (ma bucur din suflet ca s-a rezolvat, sa stii ca imi statea si mie pe cap ca n-am reusit atunci sa fac mai mult)
No, io asta am reusit sa pricep din frenezia cu care ati umplut ultimele pagini. Daca o tineti tot asa o sa am pretentia la cate un rezumat ....
Am rezolvat partial cu stalpii, cred ca un panou nu e fixat cum trebuie dar ma apuca tremuratul numai cand ma gandesc la subiect asa ca imi trebuie curaj nu gluma sa incerc sa rezolv situatia. Restul sunt mai simplute, se rezolva ... Spiridusul e acum ok trebuie sa vb de gradi si de analize dar ... si aici e un dar, pana la salar suntm cam pe geanta asa ca poate mai asteptam...
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
Mariaa spune:
am intrat numa sa va zic ca am ajuns.
nush cate ore si pana unde se fac da atat pot sa va spun acuma ca sunt acasa: nu faceti ca mine! nu conduceti obosite, si cand zic obosite, ma refer OBOSITEEE!!!
nu vreau sa par prapastioasa insa in 13 ani de soferit asta a fost cel mai greu drum din vietile mele...hai va pup si somn usor!
spor la cure de slabit, la zugraveli si examene si care ce mai aveti
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Doris-Alina spune:
Buna seara...
Am ajuns si eu de la job, sunt obosita de numa, dar am intrat sa va salut.
Maine sa beti cafeaua si pentru mine, ca am examen, plec de la 9 si voi ajunge probabil seara...
Mihi, ne bucuram ca ne mai scrii...
De ce sa te ingrasi, mey? ia vino cu noi la cura de slabire ca te mobilizam noi, una doua...
Danitin, asa e, ai dreptate, scriu fetele astea, in disperare...buna faza cu rezumatul...
Aida, da-mi si mie Id-ul tau, ca vreau sa te mai intreb una alta...
Ines e ok, azi a scris la gradi, pe caiet de mate, un rand de cifra 1, unul de cifra 2, unul de 3 si unul de 4...
A scris tare frumos, mi-a laudat-o azi Doamna.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Doris-Alina spune:
Maria, bine ai revenit, acum odihneste-te si maine sa ne povestesti tot, cu lux de amanunte, suntem numai ochi si urechi...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
katik spune:
sara buna fetele!
mariaaa, bine ai ajuns cu bine acasa!~!!!!!! odihna placuta!!!!
danitin, pai iti trimit si tie gorobetii din cind in cind sa te ajute la cura.
doris, bravo cu kg pierdute!!! la tot mai multe si mai ales din locurile critice!
anda, bravo mama! pai la urmatoarea intilneala n-o sa te mai recunosc
ana, acuma v-ati linistit, da? deci, asteptam o cugetare marca ana!
laura, pe unde umbli? ai cam chiulit!ntz, ntz!!!
Poze noi
katik spune:
aida, pai oi fi eu aproape de tinta dar astea ultimele se duc cel mai greu
azi era sa ma inec cu un catel de usturoi.in graba mare
Poze noi