Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 5
aidaciolac spune:
Mariaa drum bun draga , ai grija de tine. Hai ca nu e asa departe. Am fost eu cu Emma in spate pana la Constanta in 11h si un pic ... Drum bun!
Aida - mama de pisica mica.
nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Ana68 spune:
'Neata fetele,
Simona,drum bun si grija la soferit,sa ajungi cu bine inapoi.Ma bucur ca ai vesti bune de la doctorita si ca mama ta raspunde bine la tratament.Doamne-ajuta!
Aida,intradevar e cam frig,mai ales seara si dimineata.Am o colega care sta la casa si zicea ca a dat drumul deja la centrala...ne intreba pe noi,cele de la bloc,daca s-a dat drumul la caldura...inca nu,insa nu e chiar asa frig in apartament,cel putin la mine nu este.Hai ca am priceput ce-i cu LPG-ul ala,gasisem pe net despre aparatul ala,informatii in franceza si engleza,insa eu ma gandisem la altceva...
Anda,spor la treaba...mai ai mult?
Kati,deci a plombat buba din maseluta?Imi amintesc ca la Alex,acum vreo doi ani in urma,doctora a zis ca nu are rost plomba serioasa,ca oricum schimba maselele si frecvent Alex mergea la curatat si ii astupa provizoriu gaurica din masea si iar cadea si tot asa,pana a scos maseaua...Bravo fetei ca a fost cuminte si,mai sti?,poate iese din ea un stomatolog...
Doris,inca o data multumesc mult!Pai bine ca s-a rezolvat,ne-am achitat atat cat a cerut si sper sa fie ok acum,tre' sa mearga studeanta cu foaia sa o depuna si sa-si rezolve restul de treburi...Omu' si el multumit si a zis ca oricand am nevoie sa il contactez...
Va pup si mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
anda spune:
heeelaaau.
multzam de cafea. azi oricum ma simt mai in forma ca am reusit sa dorm azinoapte pe porcaria aia de pat de campanie.
ia de priviti realizare:
kilele mele
aplauze va rog
voi? bine toata lume?
pupici si spor la trebi.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Doris-Alina spune:
Salutare natiune...sunt in viteza turbo 2...
Va pup pe toate, ne auzim diseara...
Maine am examen cu elevii, azi pregatire...
Dar vin sa o incurajez pe Anda si pe Aida la slabit...
Brovo voua...
Raportez si eu, desi nu am grafic, dat jos 17 kg, am acum 87, mai am pana la 70.
Nu stiu ce sa mai fac, am slabit rau la fata, la maini, la picioare, dar de unde trebuie parca nu se duce deloc...ce sa mai fac?
Ca imediat renunt...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Ana68 spune:
Sport,Doris,mama....abdomene la greu...sau pilates sau cum le-o mai zice...Spor in toate!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
aidaciolac spune:
... si modelare corporala Dorisake
Felicitari pt kg pierdute ... la mai mare!
Si nu te lasa , hai la superdieta
Va arat si evolutia si graficul
sa ma dau si eu mare ca oricum sunt deja .
Matza Emma in actiune
katik spune:
felicitari fetelor cu curele!!!! bravo!!!!!!! am vizionat graficele!!!! super!!! imi faceti chef sa ma bag si eu!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by katik
felicitari fetelor cu curele!!!! bravo!!!!!!! am vizionat graficele!!!! super!!! imi faceti chef sa ma bag si eu!
Poze noi
habar nu am ce mai astepti , mai ales ca esti atat de aproape de tinta .
Matza Emma in actiune
katik spune:
pina una alta am inghitit un pumn de usturoi
Poze noi