Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 10
aidaciolac spune:
Lormi
, ce bine ca ai mai intrat. Nu ai timp de nimic , parca esti husbantu meu.
si ala vine acasa si fuge iar la lucru 
pt galerie , dar vezi ca si anda si doris sunt
si danitin cu katik intra in curand.
Ne-a lovit acum cand vine iarna ![]()
si servici usor , ca eu merg la
mai devreme ca mi se inchi ochii si imi rup falcile de atata cascat.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Ana68 spune:
'Neata...
Doris...poate ai sa spui ca nu-s normala...insa dupa felul meu de a fi si stilul meu de viata...mie mi-a placut la nebunie freza cu modelul 9...
Ma'c sa beau si eu cafeaua...mai vorbim!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Mariaa spune:
'neatza bunaaa!!
Doris - eu am o singura intrebare: matale le-ai prelucrat pe toate alea ??? e o munca imensa pentru o singura zi!!
foarte faineeee!! respect maxim!!
Lormi, asa putem insira cate-n luna si in stele pana de Craciun...zi cam ce ai vrea sa stii si-ti zic ce stiu. ce diagnostic aveti?
si btw, nu eu am postat de 'nshpe mii de ori mesajul de dinainte, cred ca a fost o eroare pe forum ceva...
ma duc sa mai bag si eu o cafa pana se aduna lumile pe aici. 
www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
aidaciolac spune:
Bine mey , mie nu-mi da nimeni o cafea?
Caaaafeeeaaa! 

Matza Emma in actiune
danitin spune:
Aida poftim
. Cu frisca si sirop de caramel.... asta e oferta mea. Cu toate ca si mie imi trebuia cafea, mi-a luat 10 minute sa ma prind unde ma bag eu cu Katik....
Doris, 1 e draguta, 3 are un par
e tot al ei? imi mai place nr 5 si 8 e superba mai ales in poza cu voaleta (sau ce o fi aia)Felicitari! dar tot mi-ai ramas datoare cu un raspuns....
Maria merci de incurajari. Poate chiar functioneaza ca azi am mult mai multa energie decta ieri.
Lormi am scris unul despre untul de shea, altul despre ce incaltari se poarta toamna asta si acu imi bat capul sa mai gasesc un subiect.
Kaik esti bine?
Ana nu zici nimic de lumanari? Sau te-a intors timpul pe dos?
Azi am iarasi program
Am fost la Aeroport si am luat niste flyere, trebuia sa supraveghez echipa care le imparte dar ploua si s-a amanat actiunea. Asa ca am venit acasa, am pus pe foc o tura de ciuperci cu smanatana, acu trebuie sa mai scriu un articol si astept tel de la sef sa ma duc sa iau stampila de la el si sa merg sa semnez un contract. Dupa aceea trebuie sa sun un client sa vad dac ii place clipul video si dac e ok sa trec sa-i duc facturile. Daca mai apuc ar mai fi de mers la o firma care ne face fetele pt panouri sa dau in lucru inca o tura. Si mai vreau sa merg si cu spiridusul pana la kids land ca i-am promis.
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
katik spune:
neatza si de la noi , asa, mai tirzior!
am intirziat ca dupa ce a plecat lumea la munca, eu m-am culcat la loc si am dormit inca doua ore neintoarsa
danitin, mi-s aproape bine, cred ca ma prinde si pe mine raceala de la ai mei
. io am priceput ca noi ne pregatim sa intram la superdieta. la mine pb e ca nu mai am timp sa gatesc inca un fel de mincare si pt. mine si fara ceva mincare gatita nu cred ca pot
.
la noi e tot rau cu racelile, la bogdan nu-i trece de nici o culoare, fata e ok doar tuseste, robi papa antibioticul (l-am gasit pina la urma) si azi dimineata parca n-a mai avut deloc muci (sau mi se pare
).
spor la treaba, ca vad ca nu te plictisesti deloc!![]()
aida, ia si de la mine o cafea. nu e prea buna ca mi s-a terminat cafeaua faina, am scos din dulap ultimul pachet dar e cam cihhhhhh. o beau asa cum este ca alta nu am si altfel ma va durea capul.
doris, acu ma duc si io sa vad pozele ca n-am apucat pina acuma.
felicitari oricum pt ieri!
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi
Doris-Alina spune:
Neatza
La mine mai tarziu, ca asa o lene m-a cuprins, incat am stat in pat pana acum...
Danitin, cu scuzele de rigoare, tunsoarea se numeste bob, faimosul bob de care le povesteam fetelor la intalnire, e o isterie totala cu bobul asta...poti vedea un bob stilizat la modelul cu nr 9, ala care-i place lui Ana.
Ana, sa stii ca tipa aia, e exact ca tine, pe val...ce mai...![]()
Maria, da ieri le-am facut , de dimineata pana la 17., doar am viteza...
Lormi, ma bucur ca ti-au placut pozele...cat despre analize pt bb mai stim si noi una alta...daca te putem ajuta...
Katik, sanatate multa la toti, ca aveti nevoie...
Ines e bine, deocamdata, in 17 oct, incheiem o luna, record modial de mers la gradi fara nici un fel de probleme, da mai bine nu mai zic...ptiu, ptiu...
Aida, uite o cafa mare,
o bei cu mine, ca azi sunt intarziata...
Imediat ma duc dupa printesa...apoi la job...ne auzim diseara...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
TKS pt 
May katik eu chiar imi faceam probleme din cauza ta ca nu ai scris. Aveti grija fratilor cu racelile aste ca nu e de glumit.
Recuperare imediata va doresc!
danitinule dar stiu ca bagi tare mama ... ce sa mai spun , ai un program ... Spor la treaba propusa!
Doris cum te simti? Cat ai mai dat jos ... trebuie sa ne dai raport ![]()
anda unde esti mama? La job sau la smotru?
Mariaa , Ana
INVIORAREA!

Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Aida, raportez...stagnez...
m-am cantarit dimineata si numai 200grame, naspa...dupa o zi extenuanta ieri, in care habar nu am macar daca am bagat ceva in gura...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Doris atunci hai la SUPERDIETA. Tu auzi cum suna? Super-dieta
... Adica tinem dieta asta si o sa fim suuuuper ![]()
200g e bine avand in vedere cate kg ai dat jos pana acum 

Matza Emma in actiune