Timisoara, Impreuna! ( 58)
Raspunsuri - Pagina 9
aidaciolac spune:
quote:
Originally posted by Dianaa77
Fetelor,
Spuneti-mi si mie unde gases pe forum discutia si grup de sustinere pentru super dieta de care vorbiti, cu grafic, alea,ale.Merci
Diana la 'Femina intim' gasesti 'Impresii din ....Superdieta'
Haide Doris

asteptam vesti bune ... 
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
danitin spune:
Kaik asa e Biotics
am inceput sa le uit, bine ca am carnetel cu notite in caz de urgenta. Ati rezolvat cu antibioticu ala?
Ana am zis ca ma termina nu ca ma indispun ... adica m-as simti perfect in pat, la cald, cu o ciocolata fierbinte langa, un roman bun sau macar un film politist si posibilitati nelimitate de somn.
Maria, nu-i numar
ii verific! Au pe ei panouri publicitare si trebuie sa vad daca sunt puse pe stalpii pentru care avem aprobare de la primarie. Ca cei de le monteaza le pun uneori unde le pica lor mai bine si dac e control de la primarie e problema. Plus ca astea ultimele au pe ele sageti indicatoare si distanta aproximativa si dac nu-s puse bine te trimit aiurea.
Nu a fost prea bine la intalnirea de afaceri. Adica m-a ascultau, a intrebat una alta si a zis sa las oferta ca trebuie sa se consulte cu asociatii. Din experienta de pana acum asta cam inseamna nu. Sefu a zis ca nu-i bai, dac nu ma suna pana sapt viitoare sa-l sun eu dar ... sincer, sunt cam dezamagita, e prima chestie care nu mi-ar de cand lucrez aici. ![]()
Va las ca trebuie sa scriu articolele pentru Renasterea, maine am dead line si nu prea am chef
dar ... trebuie.
Mamica de spiridus
Vacanta 2007-2 Mai si La casuta
Spiridusul in al treilea an
Doris-Alina spune:
Buna seara, buna seara, iaca vin cu raportarea...
Va multumesc ca v-ati gandit la mine, se pare ca m-a ajutat, a fost o zi excelenta, am realizat tot ce mi-am propus, cu un final superb, cu laude, cu note maxime, ce mai, daca seful m-a felicitat...si din categoria Stiri, voi avea prezentarea mea de sarbatori...
Ok, azi am trait o experienta frumoasa, am reusit prin cele doua maini maiastre, sa pun in evidenta frumusetea...am avut si manechine extra super...
O sa vedeti ce a iesit imediat, acum pun pozele...
Revin dupa, sa va citesc, in liniste, sa va raspund...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
wow Doris, superr!!
prezentarea ta?? asta-i ceva huge!!! felicitari !!! 

Dana, curaj si pofta !! O sa reusesti!! putina concentrare, hai ca merge!! facem galerie 

www.aviva.ro/" target="_blank">ai grija de viitorul tau!
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
lyme suport romania
ador copii
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
Mariaa spune:
wow Doris, superr!!

Dana, curaj si pofta !! O sa reusesti!! putin concentrare, hai ca merge!! facem galerie 

lyme suport romania
ador copii
Mariaa spune:
wow Doris, superr!!

Dana, curaj si pofta !! O sa reusesti!! putin concentrare, hai ca merge!! facem galerie 

lyme suport romania
ador copii
Doris-Alina spune:
Maria, merci...am mai avut o prezentare, tot a mea, anul trecut, si tot de craciun, un vis implinit...acum va fi ceva mult mult mai fain...normal ca aveti toate invitatii...si pe langa voi inca 5 persoane fiecare...ca invitati...o sa va dau detalii atunci.
Azi am testat noua colectie in materie de hair style, pe manechine, mi-am selectionat deja cateva din ele, cu stil...pentru prezentare...
O sa vedeti cat am muncit azi, de abia imi mai simt degetele pe tastatura...
Vizionare placuta...
Mie imi plac modelele nr. 1, 5, si 10.
Dar in mod special...si prima pe care o voi lua la prezentarea mea, e modelul nr. 8, o sa vedeti de ce...ea va prezenta ceva gen anii 1940.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
aidaciolac spune:
Dori 
Mie imi place 5 ca zambeste f mult si ii sta bine si 8 are clasa.
Aida - mama de pisica mica.

nov2006 , vara2007 , septembrie2007
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Da...Aida, si 5 e beton, de aceea am si ales-o...zi ca nu...
Da 8 e durere, pentru ce am de gand sa prezinte ea...
POZE CU NOI
Lormi spune:
Salutare gagicutze !
Am intrat si eu sa vad ce mai faceti caci cu serviciul asta nu mai am timp nici sa respir
Doris
super modelele , ai reusit sa scoti din fetele alea ce au avut mai bun, si mie imi plac modelele 8 si 10.
Mariaa ai grija cu oboseala la volan,bine ca nu ai patit nika si ca ai scapat doar cu o sperietura zdravana.Ma bucur ca mama ta e mai bine , sigur va fi tot mai bine pe zi ce trece.Cand ai timp sa-mi pove si mie din experientele tale la capitolul BEBE,poate imi e de folos.
Danitin multa inspiratie pentru articole si capul sus ![]()
Katik multa sanatate si insanatosire grabnica la ai tai.
Aida spor la slabit 

Anda gata cu trebaluiala in casa?Distractie placuta la nunta !!!
Sa ma iertati daca am uitat pe careva

si www.elegantgift.ro/img/flowers/thumbs/normal/2405_4639e835566df.jpg" target="_blank">
flori la toata
!
Lormi