Mamici de mai - iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata
n-am mai scris demult pe-aici. de fapt am scris, dar mi-a picat netul cand sa trimit mesajul si m-am enervat si n-am mai luat-o de la capat ... in fine, nu mai conteaza...
va citesc aproape zilnic. inca nu mi-am facut analizele si nu stiu cand am sa ajung. ar trebui dimineata, nu? pe stomacul gol? dar mie dimineata mi-e atat de rau ca nu stiu ce fac daca-mi mai ia si sange din vena . deci nu prea am noutati. sper doar ca bebe sa fie bine
8+

maimutzica cu urzica
http://bd.lilypie.com/DCTtp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Buna dimineata burtici! Va dorec o saptamana frumoasa, cu cat mai putine greturi!

Mie mi-a fost cam rau azi-noapte. Am mancat tarziu niste feliute de cascaval cu unt si paine prajita si mi s-a aplecat de la ele. Azi noapte mi-a venit mereu sa vomit si acum dimineata ma simt tare aiurea. Am o greata permanenta.

Liliana, felicitari pentru cei doi saculeti! Abia astept sa ne povestesti cum le bat inimioarele!!

Ache, felicitari pentru testele pozitive! Sarcina usoara! Si stai linistita ca totul e ok, nici eu n-am avut la inceput deloc simptome de sarcina.

Dordia, ba bucur ca vii cu vesti bune!

Adelina si eu vreau sa fac gimnastica, dar din trim II. Cred ca e mai precaut asa. Dar tre' sa avem si acordul dr. Poti face gimnastica medicala, cum spuneai tu, sau gimnastica speciala pt gravide.

Ina, si eu iau utrogestan intravaginal dar stiu ca nu da greturi, decat luat oral. Si eu vad ca mai am greturi in ultimul timp, deci probabil pe noi ne-a apucat mai tarziu.

Alina 9+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Sccena ...

Dimineata sotul meu, romantic din fire, stiind ca aseara cind m-am culcat eram ok, cam devreme ce e drept, vrea sa am trezeasca cu o surpriza.
Si uite asa fac ochi... linga un tort (de caramel - ca-mi place la nebunie) si un buchet de crini. Ghiciti ce am facut in secunda doi? Nu am apucat sa am intreb nici macar de ce. Caci nu nimeream baia.
Astazi facem 2 ani de la casatorie. Din pacate am uitat... sotie denaturata.
Si nici nu am reusit sa am bucur de surpriza. Acum pap biscuiti si sper sa-mi treaca greata sa vad cum s-o dreg dupa-amiaza. As vrea sa-l surprind cu ceva... dar inca nu stiu cum...
Daca aveti idei... ajutati o colega de "suferinte".
Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna fetelor...

Am reusit si eu sa citesc ce ati scris...si iata-ma la apel.
Vineri va ziceam ca s-au mai dus greturile....iar seara pe la 9 m-a luat o greatza...de am dat la boboci tot inclusiv fierea amara. Am zis ca mor...ca eu foarte greu dau la boboci. Dar dupa...m-am linistit si...am fost ok. Totul a fost de la o mancarica buuuuna mancata cu pofta.
De ingrasat m-am ingrasat deja 3 kg si m-am hotarat sa adopt un regim sanatos alimentar...pt a nu lua f. mult in greutate.
Adica...sa mananc pe cat posibil fara dulciuri si grasimi....desi....o sa imi fie ffff greu ca poftesc la cioco si prajituri. Eu inainte nu ma atingeam de dulciuri si...nik nu ma atragea dar acum....parca am inebunit.

Alysh si eu iau Utrogestan 2 (una seara si una dimineatza) tot intravaginal. Si mai iau Elevit 1/zi si acifol tot 1 pe zi.

O zi buna fetelor...si...bafta celor care merg la analize!!!

Diana 10+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Ina si multi ani fericiti impreuna va doresc!!!

De surprins....poti sa pregatesti o masa mai speciala cu lumanarele...etc si la final sa savurati tortul de caramel si o cupa de sampanie....etc

Diana 10+ mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Ina, casnicie fericita si multi ani impreuna!!!!!!! Si eu cred ca ideea Dordiei e foarte buna: o cina romantica si o sampanie pt copii

Mie mi-e greata intruna , nu stiu ce sa mai fac. Si eu tot de la mancare mancata cu pofta aseara, ca imi fusese greata si in timpul zilei si abia seara m-am linistit si mi-era fgoame de lup. Si am simtit ca dupa a treia feliuta de cascaval nu mai puteam si totusi am bagat-o si pe-a patrua. Nemancata ce sunt! Si uite, acum platesc. Mi-am luat de la bufet o salata bulgareasca, am zis ceva mai usor, si cu toate ca arata bine, cand ma uit la ea imi vine sa

Alina 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Multumesc pentru urari. Asemenea si voua, casnicii frumoase.

Suna bine ideea... problema e ca el vine inaintea mea de la serviciu ... si nu numai... cine sta sa gateasca acum. Dar ar putea fi o idee... o cina roamntica, comandata ...

Suna bine in schimb mi-e extrem de greu s-o pun in practica.

Mai veniti cu idei....

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna iubitele...
cadinutza, am putintica burtica, nu se vede cand sunt imbracata, dar este ceva acolo, desi n-am luat nici macar un kg.
Imi pare rau ca te simti asa de rau. Nici eu nu-s mai prejos. aseara am avut o stare groaznica de greata, n-am putut sa ma dau jos din pat, decit ca sa vomit. nici apa n-am putut sa beau. dimineata eram deshidratata, terminata, am baut trei pahare de suc natural unul dupa altul. inca beau apa, probabil trebuie sa recuperez mult. Nu stiu cit ma mai tine, imi tot spun o saptamina doua, dar sincer ma tem sa nu fie sarcina toxica.......la dr. fugutza..
liliana, sper sa ai dreptate si sa-mi treaca cat mai repede greturile astea ingrozitoare...
Ina, la multi, multi ani fericiti va doresc...si profita de ideea cu cina, acum cit mai sunteti 2
chinabulina, analizele uzuale pe nemincate...e groaznica ideea stiu.
Denisa
eu trebuie sa merg miine la eco si dublutest. N-am intrebat insa daca trebuie pe nemincate sau nu...si voiam sa va intreb pe voi daca stiti, eu nu-mi prea amintesc de la David desi se pare ca am fost pe stomacul gol si nu era necesar...
Aveti idee careva?

David (10 nov 2004) si
Simona 11+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Salutare burticoase.Eu nu am mai intrat fiindca m-am luptat cu greturile. Am fost acasa in CM, si pe langa greturi, somn si stat cu Alex nu am mai apucat sa scriu nimic pe forum. Acum am revenit la servici, dar prevad ca nu ma tine mult. Cred ca bag iar CM.
Azi ma duc la dr sa vedem inimioara, sper sa fie totul ok.

Deea8+, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Deea si celelalte fete care mai sunt in concediu medical, spuneti-mi si mie va rog cat la suta din salariu luati in aceasta perioada.
Cumnata mea a fost in concediu pe toata durata sarcinii caci a avut colul scurt si a facut cerclaj si mi-a spus ca lua chiar un pic mai mult decat salariul ei, care era destul de consistent, ca era scutita de nu stiu ce taxe......e adevarat, oare?

Alina 9+

Mergi la inceput