Mamici de mai - iunie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Adelina2008 spune:
Buna, dragutelor,
pe voi va doare burta? eu am o durere surda ca la menstruatie, ma inteapa cate un ovar, dar pentru scurt timp.
Am mai citit pe aici ca s-a mai intamplat si altora. Sunt curioasa daca ati intrebat doctorul ce e cu durerile astea. Doctorita mea se intoarce abia peste o saptamana si nu stiu pe cine sa intreb.
Pupici la burtici.
5+
zozela spune:
Concediul medical dat cu cod 08-se plateste 85%din salariu!
Curaj fetelo-mai aveti putin si scapati se de greturi!Sa vedeti atunci energie duracelloasa!!
Ela.. in 16+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
lilianaFi spune:
Alysh Simonacip
..parca isi fac si la mine aparitia greturile...si am cam racit,am luat un paracetamol...
[bNumai bine tuturor...b]
Adidana13 spune:
Buna ziua mamici-burtici!
Noi ne simtit bine! Ne e pofta de multe lucruri sarate, dar mai scapam si in chestii dulci. Poate de asta nu avem greturi si cred ca asta e sursa mainilor si picioarelor umflate. Mi-a povestit o burtica de 6 luni ca ar fi bine sa renunt de pe-acum la veriugheta, ca m-ai tarziu s-ar putea sa nu mai o pot da jos si sa ma doara. Asa ca in curand o sa fiu "libera la mare". Uneori am pofta de ceva, imi pregatesc/cumpar, iau de doua ori si a treia oara nu mai exista, ca se pune nodu-n gat.
In schimb mi-e somn tot timpul. Mereu imi propun sa fac cate ceva in casa. Cum ajung, ma schimb, pap si ma intind....pana a doua zi dimineata. Am devenit o lenesa totala.
Miercuri mergem si noi pentru prima oara (11 saptamani) la "pozar", sa ne spuna nenea doctorul ce e cu noi. Prima ecografie...trebuie sa mi se dea o poza sau cer eu?
Va pup si o zi calduroasa!
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
cory74 spune:
saluatre fetelor!
ce active ati fost voi.eu am avut un weekend ffffffff incarcat, adica sambata. ieri am stat mai mult in pat sa-mi adun puteri pt noua sapt.la noi e totul bine, nu prea multe greturi, mama zicea ca ii seaman ei, ca asa a fost si ea cu mine, bine ar fi.
liliana felicitari pt gemeni!!!!!!!!!
eu sunt a 3 generatie de la gemeni, medicul imi zicea ca de obicei primul nu iese dar la a doua sarcina sa ma astept la gemeni.
va pup si va urez o zi frumoasa.
cory 6+
fecian spune:
Salutare fetelor.
Eu din pacate nu pot sta foarte mult pe aici, sunt la servici si multa lume se invarte prin jur.
Am si eu o intrebare. Fetelor voi puteti manca ca eu déjà am impresia ca am sa mor de foame!!!
De mancat reusesc sa mananc foarte putin desi stomacul urla in mine de foame, dar efectiv nu pot sa ma ating de aproape nimic. Acum mananc numai fructe si legume. Altceva sa nu vad.
Cu greata ce sa zic, parca am fi vecini de o viata. M-am obisnuit sa fie omniprezenta. Ea nu ma supara atat de mult cat lipsa totala a poftei de mancare.
Am mai inventat o tehnica de mancat putin si des, dar asta functioneaza numai in weekend cand sunt acasa, dar la servici e un chin. Simt ca in ritmul asta nu am sa resist prea mult. Deja am slabit, nu stiu cu cat ca nu ma mai cantaresc. Pe de o parte imi convine ca deh vreau si eu sa fiu slaba, dar parca nu e bine nici pentru mine nici pentru bebe.
E chinuitor sa iti fie foame, sa ai mancare si sa te “saturi” dupa 2 linguri de mancare!!!
Iertati-mi epistola atat de lunga...dar e lunga cat de chinuitoare e foamea mea.
V-am pupat pe toate, din pacate trebuie sa ma concentrez la munci.
Nu uit sa le salut pe noile fete si sa le doresc o sarcina usoara si bebici sanatosi si sa reusiti sa va bucurati de perioada asta
Numai bine burtici cu pitici
Felicia 6+ viitoare mami de peanut
Adidana13 spune:
Fecian,
la mine foamea vine mancand !!! Nu am avut greturi si nu stiu ce m-as fi facut sa am parte de asa ceva! Asa ca nu pot sa iti dau sfaturi, ci doar sa fiu alaturi de tine si sa iti doresc sarcina usoara!
Mie, dupa fructe, imi e si mai foame!!! Asa ca incerc sa am in preajma fructe si ceva biscuitei - covrigei, sa rontai ceva dupa fructe.
Preferatul meu acum este compotul de piersici decojite. Un borcan mi se pare tare putin, dar incerc sa nu depasesc masura.
In primele 6 saptamani aveam fixatie pe covrigi. Apoi am trecut la seminte si iata-ma acum la compot.
Cam asta vrea bebele meu...
Am grija sa-i dau dimineata, la micul dejun (care de la o vreme e paine prajita cu unt si ceai) pastiluta de Elevit si cea de Maltofer Fol.
Pana acum am pus pe mine 1 kg si incerc sa ma controlez, ca tare greu imi va fi pe viitor sa le dau jos...
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
cleo78 spune:
buna fecian, si eu mananc la fel: putin si des. La munca imi iau fructe, si mananc cat pot din ele (struguri, mere, pere etc). Asha imi controlez si greata: daca pap prea mult, mi-e rau, daca nu pap deloc, mi-e rau.
10+
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by zozela
Concediul medical dat cu cod 08-se plateste 85%din salariu!
Curaj fetelo-mai aveti putin si scapati se de greturi!Sa vedeti atunci energie duracelloasa!!
Ela.. in 16+ cu !!
Varsta mogaldetei
Photos
Ash adauga, 85 % din brut. Adica, pe perioada de concediu tu nu mai platesti CAS-ul (nu stiu si de impozit, ca io sunt scutita).
Eu am fo o singura data internata, acu 1 an , si am avut 100% compensare, (pt zilele de internare + zilele date de chirurg -post operator) si am primit mai mult decat salariul obisnuit (100% din brutu nu stiu care, ala de dinainte de CAS probabil). Nu am mai primit bonurile de masa, asha ca la urma, cam la fel am ajuns ca bani.
10+