Mamici de mai - iunie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 2
Vianne spune:
Fetelor, am vazut mai sus, pe lista alimentelor interzise, sucul de grapefruit. Si nu stiu de ce. Chiar am cautat si am gasit mai multe site-uri in care e recomandat pt continutul de vitamina C.
Va rog, lamuriti-ma si pe mine, eu beau zilnic.
Pupici
Alina 7+
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova
ache spune:
Fetelor, pe unde umblati?...e cam pustiu pe aici.
Vianne, nici eu nu stiu de ce e pe lista de interzise, e prima oara cand aud .
Eu sunt moarta de nervi si nu stiu cum sa ma calmez. Am facut la cererea dr. test bhcg si apoi repetat la 48 de ore sa vada cum evolueaza sarcina si urma sa sun azi la 12 sa-mi dea raspunsul la tel., ca nu mai e nevoie sa ma duc la spital...si am tot sunat, dr. era in sala de nasteri si sa revin pe seara, respectiv dupa 20.30...sun la ora 21 si iar imi zice asistenta ca e in sala de nasteri si ea nu are voie sa dea rezultatele, numai dr., oricat m-am rugat de ea, ca e dreptul meu sa stiu...pana la urma ar fi fost mai frumos sa ma sune ei si sa ma anunte, cel putin in alte parti asa fac si nu sa vanez eu doctora...in fine, poate exagerz , dar mie una imi bate inima acuma sa-mi sparga pieptul, ca un test ca asta m-a anuntat ca o sa pierd sarcina data trecuta si chiar imi pare rau ca l-am facut
Plus ca mor de ciuda ca nu am nici un simptom de sarcina, deloc deloc, nu sunt obosita, nu am greturi, nu pofte, nu ma doare nimik, nici macar sanii...cateodata ma intreb daca nu cumva halucinez ca-s gravi, ca nu ma simt deloc diferit fata de inainte.
anca
5+
danangie spune:
ACHE stai linistita. Nu te agita ca stii ca nu face bine. Aici nici nu se dau informatii la telefon. Ca aia nu are de unde sa stie ca esti tu la telefon. Si da....e doctorul care trebuie sa dea astfel de informatii. Stai linistita....stiu ca e greu....dar la valoarea de data trecuta ai sa vezi ca totul va fi bine.
Dana
mult asteptat
ache spune:
Multumes, Dana , esti tare dragutza...m-am mai linistit ca zici ca nici la voi nu dau oricum rezultatele...deja ma gandeam ca sunt vesti rele si nu vor sa-mi spuna.
Vad ca mai 4 zile pana la testare, iti tin pumnii sa fie cu II si sa fim colege de odisee si bineinteles sa fie bine in toate ce 40 de saptamani!
anca
5+
danangie spune:
ACHE iti multumesc. Nu are din pacate cum sa fie bb. Pentru ca in ziua a 21-a a CM aveam progesteronul 14. E mic. Limita e 25. DEci, pentru ziua 21......e mic......e imposibil sa se fixeze o sarcina.....
Deja am inceput sa ma interesez sa-mi procur niste Utrogestan......asa data viitoare voi vedea daca ma ajuta. Multumesc oricum.
Si stai linistita ca orice ai face.....oricum nu poti schimba destinul. Ai sa vezi ca D-zeu va avea grija de samburelul tau.
Dana
mult asteptat
Adelina2008 spune:
Ache, nici eu nu am niciun simptom. nu mi-e greata, nu ma doare nimic, nu sunt obosita, nu mi-a crescut nici emotivitatea ... nici nu stiu daca sa ma bucur sau nu. i-am spus doctoritei lucrul asta si mi-a raspus ca e oricum prea devreme sa-mi fie rau.
desi vad ca alte burtici au deja simptome la 5 saptamani.
singura diferenta e ca ma trezesc pe la 4-5 dimineata fara motiv.
Noapte buna!
Lilly79 spune:
ache bucura-te ca nu ai simptome. Eu is in sapt 7, si nu ma simt cu mult diferit fata de inainte. Singura diferenta e ca mi-au ramas sutienele mici Fiecare femeie reactioneaza diferit, asa ca nu iti mai face ganduri negre.
Noapte buna fetelor si-o saptamana cat mai usoara .
Lilly 7+ Bebe
denisa73 spune:
Din nou de sambata sangerare maro........offffff
8+ si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
cleo78 spune:
niatsa burtici mici,
ce faceti? pregatite de o noua sapt de cascat si dormit in papuci la munca?
9+
ina78 spune:
Fetelor noi am facut 9 sptamini si 2 ani de la casatorie. Sintem in aniversari.
Nu intrati in panica ca n-aveti greturi. Mewrgeti cu 1-2 capitole in urma si cititi postarile mele "oare chiar sint insarcinata, ca n-am nimic", "oare mai e bebe acolo" ... si alte ... si din saptamina 8 ... a inceput show-ul... Eu spun ca e si de al progesteron... dar mai sint fete care n-au nimic.
Asa ca rabdare si aveti grija ce va doriti... ca o sa aveti ca mine si apoi o sa va plingeti.... Desi sint binisor... 1-2 dati la saptamina.
Va pup pe toate fara exceptie.
eu - Ina
- puiutul meu