Mamici de mai - iunie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 16
simonacip spune:
Cadinuta, sincer, imi pun semne de intrebare, dar nu-mi fac griji serioase pt ca mi se pare totusi ca bb e ok, pliul nucal fiind si el ok. dar desigur abia astept rezultatul dublului test si o alta parere de la alt dr. Sa stii c aeu vreo 3 zile la rind nu mi-am mai pus utrogestanul, nu stiu de ce, parca nu-l mai suport, m-am saturat de el
da, probabil acum urmeaza si la voi fetele masuratorile de rigoare..
alish, mi-e atit de drag de bb de nu pot sa-ti spun, i-am ascultat si eu inimioara, mi-am amintit de nastere cind ma monitorizau cu aparatele respective...
fetelor eu cred ca am baiat ca mi s-au colorat deja mameloanele, dar de crescut sanii...hmmm nu prea, din pacate![]()
David (10 nov 2004) si
Simona
11+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
Billy, cuvintele sunt de prisos, nu pot sa spun decat ca-mi pare foarte rau ca trebuie sa traiesti experienta asta....DAR, Dumnezeu a stiu probabil ce-a facut, asa cum spuneai si tu, decat sa ai un bebe bolnavior care sa sufere si sa va faca si pe voi sa suferiti.
Te pup si abia astept sa ne anunti ca esti
cu un bebe sanatos tun!
Alina
9+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
Alysh spune:
Simona, exact la fel si la mine, mameloanele s-au colorat, dar sanii n-au crescut cine stie ce..o fi si la mine baietel....la noi in familie si printre prieteni se fac deja pronostocuri.sunt curioasa ce tabara va castiga.
Alina
9+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
cleo78 spune:
BillyBilly, ne pare rau de vestea care ne-o dai.
Nu cred ca putem intelege nici 10% din durerea ta, toot ce iti dorim- putere sufleteasca si tarie si peste 2-3 luni sa revii printre noi cu vele 2 liniute.
Dumnezeu sa te intareasca.
11+
mihaser spune:
quote:
Originally posted by ache
Fetelor, credeti ca e o idee una sa fac scoala de soferi cat sunt gravi? Ca mai tarziu ma gandesc ca e greu de gasit timp liber.
anca5+
Anca eu am facut 8 ore la scoala de soferi pana acum...e mai greu pentru noi, dar nu imposibil. Pe 2 noiembrie dau examen...de aia dau asa rar pe aici!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
RGE spune:
Buna ziua fetelor..am vazut ca vorbeati despre pliul nucal..ei bine este concludent doar in sapt 12..apoi la celelalte eco nu mai conteaza..asa ca sa va faceti programari din timp..la masuratori pliul nucal este ok daca are pana in 3 mm.
...referitor la No-spa...trebuie sa-l luati toata sarcina..are rolul lui la fel ca si Elevitul, acidul folic si fierul..chiar daca nu aveti dureri este foarte bine sa luati macar unul seara..si cum a spus si BB YASMI nu reprezinta nici un pericol pt bebe ..eu va sfatuiesc sa luati!
ALISH...mameloanele pana la sfarsitul sarcinii vor ocupa cam 50 % din suprafata sanului
..mameloanele pronuntate sunt unul din schimbarile sarcinii si reprezinta un indicator pe care scrie "FAST-FOOD DESCHIS NON-STOP CU PAPA BUN SI SANATOS!!"...acest indicator este numai pt bebei nu si pt soti![]()
...pupici..sarcini usoare, fara probleme si pana la termen!!Doamne ajuta!!
ROXANA
38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
mihaser spune:
Billy imi pare tare rau pentru ce ti se intampla! Insa de multe ori nu depinde de noi...Sper din tot sufletul sa fii sanatoasa si sa ne prinzi din urma repede!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!
www.onetruemedia.com/shared?p=3b01868c31a44c86fd1346&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Skiathos
Bebe 2
"It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
leeloo2004 spune:
Billy - imi pare tare rau...si eu am trecut prin asta si te inteleg...sa dea DD sa vii in curind cu vesti bune...
Asa devreme vi s-au colorat mameloanele? Oricum nu stiam ca are vreo legatura - eu am un baiat, dar la sarcina trecuta nu mi s-au colorat, sau cel putin nu extrem de vizibil cum am vazut eu la alte mamici...poate e si chestie de pigment?
EDIT - simonacip, dar ce virsta ai? Daca ai peste 35, e foarte probabil ca din cauza asta ti-a recomandat amnio...
Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Getutza81 spune:
Buna fetelor... Billy, imi pare tare rau de ce ti sa intamplat, sincer... nu vreau sa ma pun in locul tau... azi parca ma simt putin mai bine, si ieri seara la fel... am inceput sa reiau metroclopramid, mi la recomandat doctorul cand am iesit din spital, si nu lam luat si acum am zis sa incerc sal iau si poate mie mai bine, ca mie groaza de internare... au mai disparut putin greturile, poate de la medicament, desi nu stiu cat sunt de indicate in sarcina, dar nu cred ca dr mi lear fi dat dc ar fi facut rau.
Geta
10+, iubitoare de 
http://getutza81.hi5.com
http://bd.lilypie.com/AO6cp3.png
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&VideoID=19741172 - bebe mic la eco
fecian spune:
Billy 
Sa iti dea Doamne Doamne putere sa treci peste si iti dorim sa vii cat mai repede cu vestea ca vei avea un bebica sanatos
.
Noi nu avem de raportat decat o zi obisnuit de mizerabila, deci e de prisos sa mai si zic ceva.
V-am pupat si sper ca toti bebicii din burtici sa fie sanatosi si sa creasca mari iar mamicile sa nu fie agitate si sa pape sanatos si bun pentru ca ei sa creasca mari si sanatosi

Felicia
6+ viitoare mami de peanut