Mamici de mai - iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Neata fetele!
Vad ca de citeva zile ma simt mult mai bine - m-au mai lasat greturile, ba chiar mi-a venit pofta de mincat una, alta...ca de pilda o pizza pe care am ras-o aseara... Sotul e plecat la Bruxelles, asa ca i-am spus sa nu vina acasa fara o cutie de bomboane de ciocolata ca nu-l iert!

Luni dimineata ma duc la analize si cred ca luni dupa-amiaza ma duc la ecograf sa vedem ce face bebe...

Deci, cum vedeti, nu coc nimic....

Billy - fuga la camera de garda ca singerarile descrise de tine nu sunt ok! Sper sa fie totul ok!
Ache - dar de ce sa-ti fie frica de condus?? Mie condusul masinii imi da un sentiment de incredere, e drept ca si am carnet si conduc din 1992...dar imi place tare mult - in schimb nu suport masinile automate, mi se par foarte lente...
ina - nu ti-a spus dr. sa iei No-Spa? Mie mi-a spus ca pot lua pina la 3 pe zi si sa vad care e pragul de toleranta (adica daca iau o pastila si imi trece durerea dar reapare dupa o jumate de ora inseamna ca imi trebuie 2 pastile samd).
Bine ati venit fetele noi!!!

7+

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004) Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

alysh . eu numar zilele pana in sapt 14 cand n-ar trebui sa mai am greturi...
abia astept sa va masoare si voua pliul nucal al bb-lusului, sa impartasim si astfel de masuratori, daca pot sa spun asa

David (10 nov 2004) si
Simona 11+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Mi-a spus de no-spa dar nu am luat pina acum. Am spus... ca daca suport fara... Dar acum am gindesc ca ... o fi bine? Nu afecteaza bebele?

Cind se masoara pliul...? Eu merg la control (sper... sa nu apara ceva neprevazut) abia in saptamina 12.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

quote:
Originally posted by ina78

Mi-a spus de no-spa dar nu am luat pina acum. Am spus... ca daca suport fara... Dar acum am gindesc ca ... o fi bine? Nu afecteaza bebele?

Cind se masoara pliul...? Eu merg la control (sper... sa nu apara ceva neprevazut) abia in saptamina 12.

eu - Ina

- puiutul meu

Ina, exact in sapt 12 se masoara de regula. De fapt intre sapt. 11 si 13, cam asa

David (10 nov 2004) si
Simona 11+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Eu o sa merg in saptamina 12 - de fapt la 12 saptamini si 3 zile.
Tu ai fost deja? Vad ca esti mai mare ... ca noi. Ce reprezinta? Cit ar trebui sa fie? Mi-l spune sau il noteaza in fisa? Si data trecuta a notat diverse... dar nu am inteles mare lucru. Eu voiam sa stiu daca e ok....

Dar mai am o groaza pina tunci. Abia astept. Pe 1.11.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Ina, eu cand am avut dureri de burtica mi-a dat dr 2 no-spa la 8 ore. Acum daca nu mai le am iau no-spa prevenitv 2 pe zi ca ma gandesc ca n-are rost totusi sa ma umflu cu medicamente daca n-am de ce. Sper sa am dreptate.

Simona si pe mine m-a chemat tocmai in saptamana 11 dupa eco, 12 dupa um la control, deci cred si sper sa faca si ceva masuratori atunci si sa fir totul ok. Am emotii si in plus mi-e dor de bebi si mi se pare o vesnicie sa mai astept inca aproape 3 saptamani...offff

Alina 9+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Simonica, eu zic sa stai linistita, deocamdata n-ai de ce sa-ti faci griji, sunt convinsa ca va fi bine (stiu de ce te temi si am retinut ca exista antecedente in familie, dar nu e o regula) si oricum ai nevoie si de rezultatele de la dublu test pentru comparatii. Probabil ca daca dr. m-a chemat si pe mine in sapt 12 tot pentru morfofetala m-a chemat... Deja am emotii...

Mergi la inceput

Alina eu sint nelamurita in legatura cu durerile... caci nu pot spune ca sint pronuntate... sint vagi, stinjenitoare, ca niste intepaturi. Si n-as vrea sa iau pastile degeaba.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by ina78

eu - Ina

- puiutul meu

buna
bebele nu are cum sa-l afecteze, altfel nu l-ar mai recomanda tot dr. mie de exemplu cand am fost plecata cu avionul la 21 de saptamani, mi-a zis sa iau cate un no spa pe zi (si asta fara sa simt vreo durere) pt ca relaxeaza muschii uterului(deci asta e rolul lui cel mai important, sa te fereasca de contractii).

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!

36+ si bubulina IASMINA ALYSSA

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra

AMR maxim 2-3 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BillyBilly spune:

Fetelor dragelor, va multumesc mult pentru sfaturi si sustinere! Din pacate, sarcina mea s-a terminat deocamdata, am eliminat bb-ul azi dimineata. Acum ma simt bine si sper sa se elimine tot ce este de eliminat, in cateva ore am programare la doctor. Sunt impacata cu situatia, daca va mai aduceti aminte, la mine bb-ul nu s-a dezvoltat asa cum trebuia de la inceput, asa ca ma gandesc ca nu era o sarcina prea sanatoasa oricum si decat un bb cu probleme mai bine astept un altul. Eu sunt convinsa ca tot rau-i spre bine, asa ca astept sa-mi dea DD un altul.

Cineva ma intreba daca am luat Utrogestan: da, deja de 1 luna luam 2 bilute in fiecare zi. Altcineva ma intreba de ce stau cu sangerarile: au fost doar niste picaturi aleatorii pana ieri dupa-amiaza, cand s-au intetit... n-am avut dureri, nici in fata nici la spate, nimic alarmant. Imi disparuse de cateva zile tensiunea din sani si cam atat. Noaptea trecuta am avut dureri mari ca in prima zi de CM, chiar mai mari (am luat No-spa, in doze de cate 2) iar azi dimineata, cand m-am ridicat din pat am simtit cum se scurge ceva pe tampon. Era un cheag destul de mare, lunguiet si zic eu complet, vedem ce zice si doctorul. Vi le spun ca sa le stiti si voi, cu toate ca atunci cand bb-ul nu este sa fie (n-are zile) NU ARE si nu avem ce face, altceva decat sa ne obisnuim cu situatia. Sa ma mai chinui cu alte tratamente si controale, se cheama agonie deja si linistea mea era pe duca. Eu zic ca s-a intamplat ce trebuia sa se intample.

Voua va doresc numai bine, sarcini usoare si fericite sa aveti si ma stradui sa va prind din urma!

Catalina 9+
Fii tu SCHIMBAREA pe care doresti sa o vezi in lume. Gandhi

Mergi la inceput