Mamici de mai - iunie 2008 (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ma primiti si pe mine peste cateva zile??

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
+4 sper la o!!!AMR 36sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

buna fetele, ce mai facetzi? io am inceput munca de luni si am mai scap vad si ca de vomitaturi, mai vars dim cand ma trezesc apoi mi-e bine, sper sa dispara cat mai curand si astea de dimineatza,sper ca suntetzi toate bine si va pup cu dor........
alina-acum am citit de tine, regret nespuns, capul sus si tot raul spre bine.....

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 10+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cadina spune:

Billy, draga mea, nu mai sta cu sangerarile alea rosii... Maronii sunt obisnuite in sarcina pana in sapt 12 maxim, dar sange rosu nu e bine. Te rog, du-te la medic sau la camera de garda. Eu asa am procedat cand am avut probleme, si cred ca fara tratamentul medicului de la camera de garda bebe nu rezista pana acum. Iei utrogestan sau duphaston? Daca nu iei si ai de unde cumpara pana maine doua utrogestan si introdu-le vaginal in seara asta... Desi nu stiu daca fac bine sa-ti dau sfatul asta... Cel mai bine tot un medic stie. Mie mi s-a explicat ca sangerarea rosie poate fi atat de la col, deslipire de placenta (ma rog, ce s-a format din ea) sau alte cauze...
Fruntea sus si ia masuri, te rog mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biabaus spune:

buna seara gravidutze
am aflat si eu acum 3 zile ca sunt din nou insarcinata , din nou, pt ca am un baietel de aproape 11 luni
DN 27.11.1976
UM 3.09.2007
DPN 9.06.2008

treceti-ma si pe mine in listutza pls

sarcini usoare tuturor

Bianca si bebe Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutare burticute!! Mai e loc pentru o plangacioasa?
Iaca mai apar si eu.. si tot cu cele vechi : greata.. cam toata ziua, e fenomenal cum ma lasa greata ma ia durerea de stomac si uite asa ma "distrez" de dimineata pana seara. azi ca sa puna capac la toate m-a luat si o durere strasnica de spate... i-am zis eu sotzului daca cu prima sarcina nu am avut nimic, dar absolut nimic acum o sa le am pe toate sa nu zic ca nu stiu cum e..
Vad ca nu sunt singura cu aolitul asa ca vreau si eu in clubul asta!!
lasand gluma la o parte sper sincer sa treaca cat mai repede la toata perioada asta si sa ajungem la partea la care ne putem bucura de burtici..
iar celor care nu se aolesc de nimic nu le pot zice decat: NOROCOASELOR!!! va invidiez.. putin..

Cami 9+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Bianca bine ai venit la odisee! sedere cat mai placuta!! Ai un baietel tare scump, sa iti traiasca!!

Diana79 ce mai faci? Mai e putin si mergi la eco.. cred ca abia astepti, nu?! printesa Nicole.

Mirela, admin-ul nostru cu burtica mai da si pe la noi. De care parte a baricadei esti.. la cele cu sau la cele fara
Cand ai vreme poate ne dai si datele tale sa te treaca fetele pe listuta.

Getutza am vazut filmuletul cu samburel.. ce dragut!!! Chiar ca seamana sambureii intre ei la varsta asta..
sper ca te simti mai bine

Ache stai linistita ca nu esti singura care abia la 30 de ani se apuca de condus.. si mie imi e cam frica sa conduc, nu stiu sincer de ce, dar vorba ta e cam aiurea sa tot depind de programul sotului asa ca si eu sunt in proces de luare a permisului de conducere, am luat teoria si acum ar trebui sa iau niste ore de condus numai ca le-am amanat pana mai trece perioada cu greata. Mult succes!!

Nu mai stiu cine intreba.. neuronul de serviciu a dat bir cu fugitii, la cate saptamani se aude inimioara lui bebe la eco, noi am auzit-o la 7 saptamani si 3 zile. Nu stiu ce voiam sa va mai zic asa ca ma opresc si vorba Inei va pup pe toate fara exceptie..

Cami 9+ & Sofia
poznewww.flickr.com/photos/40365301@N00/sets/" target="_blank">1 si 2 si filme1, www.dropshots.com/camiM" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

salutare burtici
Scrieti nu gluma!
eu ma duc miine la doctor. Am emotii. inima se aude doar dupa saptamina 7 si numai la ecografele performante? in RO numai in sala de nasteri am auzit bataile inimii, in rest doar vedeam cu bate inimioara, nu auzeam propriu-zis!
sper sa fiti bine. eu nu am mai avut singerari ceea ce e bine.am luat o nos-pa ca avam dureri. mai am dureri cind ma ridic brusc, parca mi se contracta muschii burtii. Ciudat!
va spun miine vestile.
mi-am descarcat si eu doua carti ceva cum sa tii copilul ocupat si lamaze ca am facut in RO si mi-a fost util la nastere. va recomand sa faceti si voi dar abia prin luna 6-7 se incep cursurile. intrebati la maternitati si daca sunt cu liste de asteptare inscrieti-va de pe acum. eu am facut gratis, dar stiu ca sunt si contra cost.pt cele care vor sa nasca natural e recomandat.
va las sper sa nu mai avem greturi, acusi scapam de ele dar nu cred ca voi scapa de somnul cel cronic care ma bintuie....
nu mai avem mult aproximativ 30 de saptamini! nu?
pa si pe curind
Cenia 8 + , David 2 ani si bebe simbure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor...
ma bucur ca sunteti in general bine....ma rog, eu nu vreau sa mai vb despre greturi pentru ca am senzatia ca mi le accentuez(daca ar fi posibil asa ceva)
Cadinuta, merci de intrebare. Ma bucur ca tu esti bine, sper sa nu mai avem deloc probleme cu singerari. Eu sunt bine, la fel si laura, la fel si bb-ii
Ieri am fost la ecografie morfofetala, la dr Posea, si dupa eco mi-a recoltat singe pentru dublutest. Ce m-a contrariat a fost faptul ca el mi-a recomandat amniocenteza, in urma masurarii pliului nucal al lui bb, care culmea : e in limita valorilor normale, adica are 1,1 mm iar normal este intre 1-3 mm. Ideea e sa nu depaseasca 3 mm...deci nici vorba. stau asa un pic ca pe ghimpi, dar miine mai merg la o alta eco, la un alt dr sa vedem ce spune si el. si vreau sa merg si la dr ALbu, am mare incredere in el.
Cenia, eu cred ca respiratia Lamaze ne ajuta foarte mult. eu le-am folosit la prima nastere si cred ca daca nu le foloseam nu ajungeam la dilatatie 7 fara peridurala....Si cred ca doar ideea ca mi-a spus dr ca am dilatatie 7 m-a facut sa vreau epidurala, ca ma gindeam ca-s aproape ..
Bily, de ce stai cu singerarile astea??? Dc nu mergi la dr vin dupa tine, sa stii.
oof, fetelor, as scrie mai mult, dar am muult de lucru la sv. pupici, va doresc greturi putine, singerari deloc si muult optimism si buna dispozitie

David (10 nov 2004) si
Simona 11+ puiul mic
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Buna dimineata. O zi buna va urez.

Vad ca si astazi int bine. Ieri am mincat iar ... in reprize... cam mult. Dar daca bebe vrea. Eu am in schimb niste dureri surde... ca niste impunsaturi sau intepaturi... parca m-ar intepa inima in burtica... Si nu stiu daca sa sun dr. sau nu. Am inteles ac sint normale ... pina la un mom. dat (care mom. cine naiba-l stie?)

Fetelor eu stiu ca acum nu ar trebui sa mai fie singerari. Asa ca iute la dr.

De asemenea ptr. activitati de genul: scoala de soferi, cursuri... sint binevenite acum daca va simtiti bine si nu vi s-a recomandat repaus la pat. Parerea mea... mai bine acum cit e burtica mica. Important este sa nu va adaugati o sursa de stres si nervi... , ca atunci mai bine lipsa.

Va pup pe toate fara exceptie.

eu - Ina

- puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"neata.....

Sa va mai spun ca iar m-am trezit cu o stare de greata???? Nu ma mai pot atinge deloc de mancare gatita, imi face o sila de mor. Nu ma plang, greturile nu-s asa rele, adica nu pot sa spun chiar ca-mi vine sa vomit, dar sincer, ma asteptam sa scap, adica nu sa ma apuce atat de tarziu.

Bianca,, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos!

Billy, tinem pumnii azi la dr, sa nu fie nimic grav!

Simona, bine ca ai dat un semn de viata ca nu mai stiam nimic de tine. Ma bucur ca totul e ok

Alina 9+

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput