Mamici de mai - iunie 2008 (9)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Alysh spune:
RGE, , multumim pt sfaturi si sa treci pe la noi mai des!
Ce sa zic de fast-food, ca lui tati tare mult ii plac, dar din pacate la noi e inchis la pravalie pe toata durata sarcinii...offff si mi-e asa un dor de el. Dar recunosc ca avem o relatie platonica de zile mari! Ne aduce aminte de inceputul relatiei noastre...Ne puuuuupaaaaaammm si iar pupam si imbratisam. Lasa ca e si asta o forma de dragoste, nu?
Alina 9+
http://bd.lilypie.com/hduvp3.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
RGE spune:
...sa inteleg ca este inchis toata sarcina??..pot sa intreb de ce??...bine la noi este deschis dar poate am parte de ceva numai daca imi leg sotul si-l iau cu forta
..barbatii astia devin foarte enervanti in ultimele luni de sarcina...au un sentiment de protectie exagerat de dezvoltat..asta pana ma apuca dracii
..ca daca eu depasesc termnenul si nu nasc sa vedeti voi ce-i fac....
ROXANA 38+ "ursuletz"
GEORGE IONUTZ
11 ZILE pana mami si tati fac un an de casnicie!! BEBE TE ASTEPTAM CU DRAG!!!
"Doamne ajuta-ne!!"
ina78 spune:
Billy imi pare incer rau ca trebuie sa treci prin asta. Dumnezeu are sigur un pln ptr tine. o sa vezi ca-ti va trimite un bebe sanatos si frumos cit de curind.
eu - Ina - puiutul meu
ina78 spune:
Fetelor am luat no-spa. Vad ca inca ma inteapa burtica. Off... ce rau e ca sint speriata.
Mie nu mi s-au colorat mameloanele. Sinii vad ca parca au stagnat. Au crescut... destul...
Protioare nici eu nu ma mai incumet sa fac... mi-am pus sotul la respect... ne iubim ca la inceput Dar cind mi-a spus de placenta ca nu e ok... nici de epilat nu m-am mai epilat ... du cu crema...
eu - Ina - puiutul meu
Alysh spune:
RGE, asa, pune-l la treaba pe sotiorul tau ca nu se mai poate.
La noi e interzis din cauza chistului, dar sincer, daca vad eu ca e colul inchis la urmatoarea eco si ca totul e in regula, cred ca deschidem un picut pravalia, doar atat cat sa facem inventarul. Si il vom face cu grija si multa atentie astfel incat sa nu facem nici cea mai mica greseala. Soft..ca sa zic asa
Alina 9+
Alysh spune:
Ina, ia no-spa cu incredere ca te va ajuta. Daca mi-a dat mie la un mom dat 2 la 8 ore, adica ar veni 6 pe zi (bine n-am luat niciodata chiar 6), iti dai seama ca dr stia ce face. Si stai calma si eu mai simt cate o intepatura, cate o intindere, o durere scurta din cand in cand. Ah, si uneori cand stranut fetelor, simt o intindere sau nu stiu cum sa-i spun pe-acolo, de stau cocosata un minut sa-mi revin.
Alina 9+
Adidana13 spune:
Am fost azi la nene doctorul si ne-a trimis la o tanti draguta care ne-a facut o ecografie transvaginala. In timp ce eu stateam cuminte, bebelone imi facea cu mana...am vazut cu ochisorii mei cum dadea din manuta dreapta, ca si cum ar fi salutat-o pe mamica lui...apoi tup-tup in toata partile, de parca era argint viu. Tare drag mi-a fost de el atunci! Exceptand cele doua tentative de lacrimi in acele momente, acum sunt fericita teribil: e un bebelone (nu mi-a spus sexul ca nu s-a vazut inca) de 4 cm, iar restul chestiilor sunt foarte bune: col si nu na mai stiu ce alte interpretari.
Asa ca acum stam cuminti si asteptam sa treaca alte 4 saptamani, cand o sa facem triplu test si o alta ecografie
Va pupam si sa fim sanatoase!!
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
Adidana13 spune:
Si eu patesc la fel, cand stranut. Ma inteapa brusc, ceva, ca stau aplecata pana ma lasa. Dar no-spa nu am luat inca, chiar daca mici intepaturi am mai simtit eu. Mi-a spus o graviduta mai mare ca e din cauza colului, care se mareste. Si sa nu pun la inima durerile astea, ca-s firesti. Asa ca stau linistita deocamdata.Si voi ar trebui...
Sa invatam sa fim mai buni in fiecare zi!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
bILY, tare rau imi pare
RGE, pai dc vrei s anasti mai repede, clar trebuie sa-l iei pe sot sa-si faca treaba. Stii ca se poate sa nasti in urma unui contact sexual in ultimele sapt...
Leeloo, am 29, dar am un caz de down in familie..probabil de aceea...
alysh, nici eu nu stranut si nu tusesc niciodata stand dreapta, doar asa, mai ghemuita, aplecata
David (10 nov 2004) si
Simona 11+ puiul mic
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
ina78 spune:
Ma gindeam ca e cam mica sarcina la 10 saptamini sa se largeasca uterul. Cred ca sint si eu atenta la toate cele. O sa iau no-spa in continuare...
eu - Ina - puiutul meu