Mamici de septembrie-octombrie 2007 (93)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Bee, e bine ca aveti ajutor. Iar cu gradi nu e problema sub 3 ani, decat cu bolile. Ma rog, aia e oricum. Eu am dat-o pe Alex la 1 an si 7 luni si i-a prins foarte bine, mai putin la sanatate. Unde te muti? Secret?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

Fetelor,stiti cumva de la ce varsta iti primeste copilul la cresa?

alina+ANDRA MARIA
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuc spune:

Fetelor multumesc de sfaturi.
ceai nu-i dau indulcit..ci doar ziua 50 ml. Noaptea nu-i dau ceai deloc..o pun la san si papa doar putin si adoarme... a avut icter..a stat la lampa in spital ca avem incompatibilitate de grupa si acum pare putin galbena...si ce sa fac pt. asta? sa merg la spital cu ea?

Nu are scaun (KK) de 3 zile si conform sfaturilor de pe Dc nu i-am pus supozitor..dar in seara asta -i pun unul cu glicerina..ca ma sperie..offff, nici pipi nu face mult..desi pampersul este greu..nu-mi dau seama cat face..a facut pipi si in timp ce o schimbam si era pipi curat.

multumesc mult..si sper..sa ne revenit cu toate s aintram in normal..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Teo, eu am luat manusi din Big Berceni, de la etaj, era un stand pe o latura unde avea numai produse pt copii, imbracaminte, cosmetice, jucarii.
Pentru Mihnutzu : Hai Mihnutzu, mami te asteapta !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.flickr.com/photos/11799927@N07/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by tzuc

Fetelor multumesc de sfaturi.
ceai nu-i dau indulcit..ci doar ziua 50 ml. Noaptea nu-i dau ceai deloc..o pun la san si papa doar putin si adoarme... a avut icter..a stat la lampa in spital ca avem incompatibilitate de grupa si acum pare putin galbena...si ce sa fac pt. asta? sa merg la spital cu ea?

Nu are scaun (KK) de 3 zile si conform sfaturilor de pe Dc nu i-am pus supozitor..dar in seara asta -i pun unul cu glicerina..ca ma sperie..offff, nici pipi nu face mult..desi pampersul este greu..nu-mi dau seama cat face..a facut pipi si in timp ce o schimbam si era pipi curat.

multumesc mult..si sper..sa ne revenit cu toate s aintram in normal..

Daca pare galbena mai bine mergi sa-i controleze bilirubina. Si Yannisa a stat multe zile la lampa si ne-au spus ca tre sa faca mult pipi si sa o plimbam cat mai mult ca lumina naturala ii face bine. Cat a avut bilirubina la iesire din spital? Eu o tin doar ziua la san si cand nu mai poate sau adoarme ii dau lapte cu bibe, laptele meu, iar cand nu-i ajunge ii dau si Milupa. Ceai am incercat sa-i dau dar nu bea. Din cate am inteles bb care sug exclusiv nu au nevoie de ceai - Sabina, e asa?
Nu ai unde sa te duci sa-i controleze bilirubina azi, ca in cateva min au rezultatul si te linistesti.
Piciulika tin pumnii!
Pupici la toate burticile si mamicile!

YANNISA MILENA
24.08.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

Alina.clau i-am dat 4 dimineti la rand cate o lingurita iar ieri a fost prima zi fara si a facut fara probleme (mult si de consistenta moale).

Lia si Runa Miruna 21-08-2007

Mergi la inceput

Tzuc, dr mi-a zis ca daca are icter ii trece mult mai repede daca consuma un pic de glucoza (solutie 5%), ficatul se reface mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

alina, cred ca de la 2 ani

tzuc, destul ceai mi se pare. oricum si icter e de vina. trebuie sa faca kk si pipi mult dc are icter. eu zic sa incerci termometrul, 3 zile e cam mult. poate de aceea nici nu papa, nici noi nu putem cu intestinele pline sa mai bagam si mancare la greu. mie mi-au zis ca daca face KK si pipi si mananca bine nu e problema cu icterul, dar inteleg ca la voi tocmai asta e buba. vorbeste si cu un medic.

Fetelor, nu mi-ati zis ce parere aveti de 6 mese pe zi? E prea putin? Il las asa sau il fortez?

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Alina.clau, frumoasa bebelina si dulce, dulce cu rochitele ei. Ce frumosi si haiosi bebelusi sunt la noi.
Danielle, super bebelinusha si super hainutele (pijamaluta si rochitele mi-au luat ochii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

quote:
Originally posted by Roxana_G

Fetelor, nu mi-ati zis ce parere aveti de 6 mese pe zi? E prea putin? Il las asa sau il fortez?

Si Yannisa ia 6-7 mese/zi si cantareste 4080g la 6 sapt si 1 zi ( la nastere a avut 2870g). Eu cred ca e de ajuns, daca nu ar ajunge nu ar lua in greutate.

YANNISA MILENA
24.08.07

Mergi la inceput