Mamici de septembrie-octombrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 7
mandarinutza spune:
Alina M la multi ani!
Lia, pai fetita ta a luat destul de bine in greutate, pediatra mi-a zis ca media pt prima luna este 700 g.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Mandarinutza, si la noi e la fel, cand am impresia ca se dminueaza colicile parca o ia si mai si a doua zi. Sa vedem...mai am o saptamana pana la maxim si apoi astept diminuarea.
Teodora, uitasem sa iti zic. Eu nu am folosit manusi la niciunul, la Alex am incercat si nu imi placea ca le sugea. Andrei s-a tot zgariat, e zgariat rau si acum ca de cand i-am taiat degetelul nu mai am curaj sa ii tai unghiile. Dar nu e mare lucru, se vindeca repede si oricum numai la inceput se agita asa rau cu manutele.
Bee, cred ca e o idee buna sa incepi in alta parte. Cred ca iti da si tie alt elan si interesul e altul. Important e sa ai cu cine iti lasa copiii.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
danielle02 spune:
alina m
yaia,alinush,bee
sim sa stii ca si mie mi-a picat fisa ca nu e prea bine sa o duc deja in locuri publice dar a fost prea tarziu
roxana,sabina imi pare tare rau fetelor ca aveti atat de suferit si sunteti asa obosite, bebelinii frumosi ca sa va mai lase sa respirati si sa va odihniti.
la noi a fost moasa,vine in fiecare zi timp de 28 zile si ia facut analizele bebelusei(ia luat sange din talpita),spre mirarea ei,bebelina nu a scos nici un sunet,parca nici nu a intepat-o si nu a chinuit-o.a zis ca nu a mai vazut asa bebe linistit.in 10 zile ne vin rezultatele si ma rog sa fie totul ok.
in rest,papa,somn si kk cat cuprinde
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Roxana_G spune:
Alinus, si multumesc pentru ajutorul...stii tu care. Am pierdut tot...asta este. Am vrut sa ajut pe cineva din IM sa le ia, dar nu a fost suficient de bun. Oricum cel ce le-a preluat este super tare si pe L1, nu aveam nici o sansa. In fine, pentru ca sunt nebuna, am ales un nou inceput. Sper sa ma pot recompensa pentru ajutor.
Tie iti doresc nastere usoara si cat de curand vrei! Cine stie...poate primesc azi vreun sms de la tine. de o mie de ori.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Danielle, pai bucura-te de bebelina ta scumpa si cuminte.
Rox ,
Poze
Bee spune:
Tzuc, ceai, indiferent ce fel de ceai e prea devreme sa-i dai cu biberonul! Are icter de doarme atat? Eu una in locul tau n-ash renunta la alaptat. Sa nu ai surprize si cu laptele la biberon.
Alinush, de unde iti era frica sa nu vina bebe prea devreme, ai trecut la actiune si Iulius tot nu se hotaraste. Eu neavand probleme, n-am renuntat deloc la alte alea. Dar se pare ca aseara mi-a pus capac actiunea. Sunt si eu indurerata, dar nu regulat (acum ziua, ca asta noapte erau la 10 minute si luuuungi si dureroase). Nu-s programata la cezariana. Asteptam sa vedem cadn vrea bebele meu.
Roxana, din fericire, voi lasa copiii cu parintii mei, daca vom reusi sa terminam casa pana la primavara. Ne construim un duplex, 2 apartamente suprapuse, ai mei jos, noi sus. Si muuuult mai la tara decat Pipera, deci nici o sansa de bona. In schimb o sa o duc pe Ana mea la gradinita toamna viitoare, chiar daca nu va avea 3 ani. Sa vedem ce-o mai fi pana atunci.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Lia_B spune:
Mandarinutza In prima luna, da, a reusit un 750 gr, dar acum, in 3 saptamani, doar 300 gr.
Roxana,
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
Lia_B spune:
Bee, multumesc pt experienta impartasita, m-am mai imbunat un pic.
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
alina.clau spune:
Lia B a iesit fara Lactulose sau tot cu el?Eu nu stiu ce sa ma mai fac,nu a iesit de 52 de ore!!!!
alina+ANDRA MARIA
http://good-times.webshots.com/slideshow/560929740KFSaSJ;jsessionid=abc_USB9ICdcjduuI3Uvr