Mamici de septembrie-octombrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 6
tomasa spune:
Piciulika
Doamne ajuta sa nasti usor!
mama de BAIAT (9 ian. 2005) si FATA (25 sept. 2007)
tzuc spune:
Fetelor am o problema cu fetita ref. la papt..de la san...a supt bine pana acum 3 zile cand am inceput sa-i dau Baby dink ceai la biberon..de atunci se stramba la san si il da afara, suge fff putin, cel putin noaptea abia trage de cateva ori si adoarme, incerc sa o trezesc fara nici o sansa..ce ma fac?
uff.si doarme mult. dupa baita de seara de la 9..doarme pana la 12-1 ..papa putin, se mai trezeste pe la 2-3..si apoi pe la 7-8 dimineata se mai trezeste.
are reprize de somn destul de lungi..intre 2 si 6 ore...oare este bine?
nu am reusit nici medicul sa-l aduc la ea...abia ne-am mutat in Pantelimon si nu cunosc medicii...am sunat si mi-a promis ca vine vineri si nu a venit...uffff
cunoasteti vre-un medic pediatru..de bbi in apropiere de com/ oras Pantelimon sa-mi recomandati?
tzuc suparata:-(
sunt disperata ca doarme si nu mananca...de azi o bag pe Milumil...:-( macar stiu cat papa...:-(
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Luna1
Danielle mi-am permis sa ma uit la tine in album si am intrat sa-ti spun ca ai o frumusete de printesa, Ebonee este superba ca si numele ales de altfel. Nu stiu cum a fost nasterea ta (n-am mai avut timp sa intru pe la voi de cand cu pitica mea) dar sper ca ai avut o experienta la fel de frumoasa ca a mea. Eu am nascut si acasa si aici, si desi nici acasa nu a fost rau totusi nu se compara cu tratamentul primit aici (chiar si la cati bani am dat acasa) si nici cu conditiile si desi am injurat sistemul acum dupa nastere il inteleg mult mai bine si il apreciez mai mult.
Iti doresc sanatate multa si tie refacere rapida iar pt Ebonee doar noroc caci in rest e superba.
De Nana mai stiti ceva?
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3683" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3813" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">[b]Sonia trebuie sa traiasca!
multumesc tare mult de complimente
si eu ti-am admirat copii si sunt tare frumosi si perfecti.sa va traiasca si sa va bucurati de ei.
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Alinush , Danielle , Roxali
multzumesc pentru super-eficientele mjorete!
Tocmai s-a rupt apa!!!
I-am explicat lui BB azi-nopate pe la 1:30, ca se tot foia: i-am spus unde e iesirea (nu in coasta dreapta) si i-am spus ca-l rog sa ma lase sa dorm pana azi la 6 diminetza (tati zice: foarte bine, atat somn ne trebuie)... I-am spus ca daca m-a priceput sa-mi dea kick - si mi-a dat!
Si uite-l cum s-a tzinut Michael de targ: 6:00 scria pe ceas cand am simtziz primul strop!!! Punctual si de incredere, baiatul lui mama!
Asa ca ne dushulim si o luam spre clinica (,) cu moase pe extasy.
Doamne-ajuta!
Va pup si tinetz-ne pumnii si noua.
Piciulika 40+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=5" target="_blank">In saptamana 41
sper sa il tii deja in brate pe micutul printisor,daca nu,sa ai nastere super usoara si fara dureri
Danielle de Ebonee (02/10/2007)
pozici
Roxana_G spune:
Ana, wow...Miruna coloreaza...La noi Alex sare, alearga, face galagie si imprastie casa cu castronele si lingurite pe post de party. Pe Andrei l-am doborat ca facuse mare circ dupa KK, l-am culcat pe mine si l-am livvrat in scoica, insa trebuie sa il legan ca altfel tresare la tipetele surorii lui. In fine, legat de serviciu, si mie mi-ar fi prins bine sa mai lucrez si acum, insa cand? Nu am timp nici sa imi fac mancare. In plus m-au enervat rau ca au abuzat, cum am intrat in concediu m-au asasinat cu treaba, inclusiv la ore dubioase. Nu imi place cand nu se apreciaza eforturile si nu se tine cont de situatie. Saptamanile alea la mare au fost crunte, era penibil sa stau 3 ore pe plaja sa dau consultatii fiscale, se uita lumea in jur ca la urs. La fel in camera, si cand dormea Alex, la fel la restaurant. Asa ca m-am enervat rau si am decis sa nu imi mai citesc nici mailul de birou si sa nu mai lucrez deloc cat sunt in concediu.
Ca sa iti mai dau un exemplu. Imi luasem medical prin iunie cred. Intr-o seara m-au sunat la 9 seara, in concediul meu, ca trebuie sa fac ceva urgent pana dimineata. Dimineata zeci de telefoane. Am facut totul. A doua seara la fel, insa nu a mers netul si nu am mai citit mail. Dimineata mare scandal ca nu am trimis la prima ora prezentarea. MIe mi s-a parut nesimtire, nu eram obligata sa lucrez deloc in concediu, d-apoi noptile. Si uite asa au reusit sa ma faca sa nu mai lucrez. Pana atunci faceam din placere si nu ma deranja sa ajut, pentru ca si din partea lor era intelegere cand aveam eu nevoie pentru vreo problema. Insa din martie anul asta, de cand cu conducerea noua, cam asta era atitudinea generala, iar eu nu am apreciat-o deloc. Imi place sa fac lucruri pentru ca stiu ca sunt necesare, sunt constiincioasa, dar nu suport abuz de autoritate si nici exploatarea.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Bee spune:
Teodora, sa stii ca nici eu n-am avut nevoie de manusele. Dar sunt copilasi care au tendinta sa se zgarie. Gasesti cam in orice loc cu haine pt copii. Ai putea incerca in Big berceni, ca tot e aproape de tine.
LiaB, din pacate, din experienat proprie si personala, sunt copii care iau prost in greutate si mananca prost, fara nici un motiv intemeiat, fara sa aiba ceva medical si fara sa ai ce sa le faci. Bine ca fetita ta a fost maricica la nastere. A mea, nascuta cu 3.400, luase 1 kg in primele doua luni si eram disperata. Nu mai spun cat ma mulgeam, cat ma chinuiam sa nu-i dau completare, etc. Si apoi am ajuns si la completare si la lapte praf si tot prost a mancat si a luat in greutate. Pana am diversificat alimentatia si s-a prins domnisoara ca cel mai bun lucru e laptele. Si a baut dupa 6 luni atata lapte, ca eram disperata ca nu papa altceva. .
Fetele cu serviciul, va inteleg. Mai ales cand ai lucrat mult sa atingi o pozitie profesionala si financiara.......e greu sa te imparti. La mine alegerea a fost una usoara: inceput de cariera, copil cu probleme. Am ramas acasa cu fetita si n-o sa regret niciodata. Dar daca cel mic pe care-l astept va fi sanatos, in primavara vreau sa-mi reiau activitatea (in nici un caz unde lucram cand am ramas in concediu, dar alte solutii ar fi).
Bee 38+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Roxana_G spune:
Tzuc, nu renunta asa usor la san, desi te inteleg perfect. Asa am abandonat si eu alaptarea. Andrei voia si san si bibe, pana la un moment dat in care nu mai era chip sa il pun la san nici mort de foame. Dupa 2 zile de astfel de circ am cedat. Medici nu stiu pe langa tine, incearca o clinica din Bucuresti. Faci un drum cu bebelina, dar asta. Si eu stau departe, in Pipera, la bariera spre Tunari si fac o ora si ceva pana in centru, dar fac drumul pana la doctor. nu mai fii necajita, sigur nu e o problema.
Rox ,
Poze
mandarinutza spune:
Buna dimineta!
Teo, manusi am cumparat din Bucur. Eu i-am pus la inceput in prima zi acasa, dar nu cred ca era cazul, i-am taiat unghiutele si chiar daca se zgarie, ii dispare zgarietura in 30 min.
Piciulika
Tzuc, ceai daca vrei sa-i dai, da-i mai bine cu lingurita la varsta asta. Mai insista cu ea la san, ca pe urma o sa fie mai greu daca ii bagi formula, sa suga si de la san. La inceput bebelusii nu sug foarte mult, pana se obisnuiesc ei cum e.Scaune si pipi are des? adica 5-6 pe zi, daca da, inseamna ca se hraneste suficient.
Noi aseara am mai avut parte de o criza de colici de la 11.30 la 2, mai avem putin si facem si noi 6 saptamani, sper sa se diminueze colicile, cand zic ca am scapta si e linistita iar apar.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxana_G spune:
Tomasa, cum sunteti?
Tzuc, nu ii dai prea mult ceai? e si indulcit? Poate se satura cu ceai si nu mai vrea laptic.
Offf, mi-am pedepsit dom'soara in camera ei, ca era cat pe ce sa o pocnesc. Ma chinuisem sa il adorm pe BB si ea trantit toate castroanele de care ii povesteam Anei pe jos, pe parchet. Baiatul s-a trezit in urlete, noroc ca am fost pe faza si l-am culcat din nou.
Rox ,
Poze
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Piciulika
Alinush , Danielle , Roxali
multzumesc pentru super-eficientele mjorete!
Tocmai s-a rupt apa!!!
I-am explicat lui BB azi-nopate pe la 1:30, ca se tot foia: i-am spus unde e iesirea (nu in coasta dreapta) si i-am spus ca-l rog sa ma lase sa dorm pana azi la 6 diminetza (tati zice: foarte bine, atat somn ne trebuie)... I-am spus ca daca m-a priceput sa-mi dea kick - si mi-a dat!
Si uite-l cum s-a tzinut Michael de targ: 6:00 scria pe ceas cand am simtziz primul strop!!! Punctual si de incredere, baiatul lui mama!
Piciulika 40+ Michael
www.flickr.com/photos/10474507@N06/sets/72157602122148487/detail/?page=5" target="_blank">In saptamana 41
Asa da baiat intelegator! Vad ca Michael avea nevoie de o discutie private cu mami.
Piciulika, nastere usoara! Yupii, vine Michael!!!!!
Ma intreb oare ce tratament homeopat i-o fi aplicand?!? Ecstasy? hm, astia din Shvaitzer land sunt plini de surprize.
Am aplicat si noi ceva local, tot aplicam de vreo 3 zile. Rezultatul? acelasi. Contractii dureroase si neregulate.
Azi noapte cel putin m-au trezit din somn unelea, au fost mai dureroase ca niciodata, si am facut la greu drumuri la baie. Ma doare rau pelvisul si spatele, burta e pietroi. Teodora , te inteleg perfect, aceeasi stare o am si eu.
Acum sunt tare obosita si mi-am promis ca nu mai prestez . Las pe bb Iulius sa hotarasca cand si cum. Maine oricum mergem la control. Abia astept!
Luy, multumim pt cadane! Insa pe bb nu l-au impresionat. Poate niste majorete...
Rox, Vad ca nu te lasi de triburi. Bafta.
Bee, punem si pt tine majoretele? Cand esti programata la cezariana?
Ups! fix 39
Alinus cu Iulius