Mamici de septembrie-octombrie 2007 (93)
Raspunsuri - Pagina 9
Roxali spune:
Alinaclau frumusica si dolofanica printesa.
Bee deci alarme false??
Rox stiu ca in Ro cine are o afacere pe cont propriu lasa in mainile altora munca , aici depinde...stiu cand intru, dar ar trebui sa nu-mi mai aduc aminte de orar...si cam asa am facut.Ca sa-ti dau 2 ex:cand copilul era bolnav nu-mi "permiteam" sa ma duc acasa sau sa raman acasa cand venea doctorita,chiar daca lucrez la 10 min de casa si prin urmarea discutam prin telefon cand ajungea la mine; a doua faza apropo de exploatare, abuz ptr orele care le prestez in plus nu am comentat ptr ceva in plus nevrand sa bag raca intre frati, chiar daca imi intristam copilul(il vedeam doar seara 2 ore).
Faza ,fazelor era ca nu trebuia sa-mi mai "permit" al doilea copil ca pierdea fabrica om de baza...pana m-am trezit eu la realitate , ca de fapt era abuz si nu se muncea in familie a trecut ceva vreme.
Acum incerc sa fac pe nesimtita sa muncesc atat cat sant platita in functie de ore.Pe o perioada de 1 an statul iti plateste 2 ore , deci doar 6 ore voi munci...ca altfel a sta pe 30% si daca nu voi avea lapte nu renteaza nici asa.
Ali37si Enrico 7ani
poze
Lia_B spune:
Roxana, pe borcanul de NAN scrie 5 mese /zi la 2 luni, 6 mese/zi se poate atunci sa fie suficiente mai ales ca manca binisorla o masa .
Lia si Runa Miruna 21-08-2007
ramonarosca spune:
ce fac mamicile si bebeii?
Sper ca totul e bine!
Mai vin si eu cu o intrebare: ce tresa stiu de vitamina D. La voi citisem ceva ca ar trebui sa ia bebe, dar aici am intrebat si mi-au zis ca doar sa ma plimb cu bebe pe afara vreo 15-20 min. E ok doar atat? Si mai vreau sa va intreb de vaccinuri, cam care sunt, ca am senzatia ca totul e diferit aici si vreau ca bebe sa fie bine. Noi azi avem o saptamana si am fost la dr. si i-a facut vaccin anti-TBC, asa ne-au chemat si la nastere am mai facut vitamina K si vaccin anti-hepatic.
Va multumesc ptr rabdare!!!
Pupici!
Ramona si Vladutz
http://good-times.webshots.com/album/560943505nvKhTp
Marunzika spune:
quote:
Originally posted by ramonarosca
Si mai vreau sa va intreb de vaccinuri, cam care sunt, ca am senzatia ca totul e diferit aici si vreau ca bebe sa fie bine. Noi azi avem o saptamana si am fost la dr. si i-a facut vaccin anti-TBC, asa ne-au chemat si la nastere am mai facut vitamina K si vaccin anti-hepatic.
Noua inca nu ne-au facut nici un vaccin si avem 6 saptamani si 2 zile, primul se face la 2 luni aici, tocmai ce am intrebat pediatra sapt asta. Deci si la noi e altfel decat in Ro.
YANNISA MILENA
24.08.07
alinus_25 spune:
quote:
Originally posted by Bee
Alinush, de unde iti era frica sa nu vina bebe prea devreme, ai trecut la actiune si Iulius tot nu se hotaraste. Eu neavand probleme, n-am renuntat deloc la alte alea. Dar se pare ca aseara mi-a pus capac actiunea. Sunt si eu indurerata, dar nu regulat (acum ziua, ca asta noapte erau la 10 minute si luuuungi si dureroase). Nu-s programata la cezariana. Asteptam sa vedem cand vrea bebele meu.
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
Daa... dar mi-am promis ca nu mai prestez. Efortul a fost inutil. Ok placerea, dar si durerile de dupa... Bee, stiu ca vb de Anutza ta ca e nascuta prin ceza. Vei face cezariana la debutul travaliului? Bine macar ca ai medicul disponibil oricand.
Eu tocmai am sunat dr, i-am explicat starea mea - ce si cum, si abia marti ma poate vedea, asta daca nu se hotaraste bb pana atunci.
RAPORT: Eu am din cand in cand contractii dureroase rau. Plus ca de vreo 2 ore ma doare . La propriu. Si nu sunt constipata. Asteptam.
Rox, te-ai dus la capatu' pamantului. Am facut o simulare pana acolo si e de . Cei mai rapizi fac vreo 54h.
Ups! fix 39
Alinus cu Iulius
Marunzika spune:
Am pus cateva pozici noi aici :)
O duminica placuta in continuare!
YANNISA MILENA
24.08.07
Bee spune:
Tzuc, daca scutecul e greu, inseamna ca face pipi suficient. Se poate sa nu manance din cauza ca nu a iesit afara de 3 zile. Chiar si 50 ml ceai/ zi mi se pare mult. MAi bine renunti. Ti-a spus doctorul sa-i dai? Are colici deja? Cat despre somn, e posibil sa doarma mai mult de la icter. Iar pentru icter trebuie s-o hranesti mai bine, mai des. Scoal-o la 3 ore si da-i sa suga.
Ramonarosca, e posibil in "tarile calde" sa nu se dea vigantol.
Roxana, mie 6 mese pe zi, la gabaritul lui bebe Andrei si la o luna jumate, mi se pare ok. Stie el cum sa-si regleze programul. De mutat, noi ne vom muta mai la sud, spre Giurgiu, in Calugareni. Asa ni s-a parut noua o idee buna. Vom vedea in timp.
Roxali, poate cu bebe 2 o sa te lase inima si situatia sa stai mai mult acasa si mai putin la munca. Si la mine, nu stiu ce sa zic de alarme false. Ceva e, dar nu ma impacientez. Am contractii dureroase, neregulate, nu cedeaza la NoSpa, dar nici nu prevad nimic spectaculos pana maine. Asa ca o astept pe Piciulika sa zica ce usor a nascut.
Alinush, de doctorul meu, nu stiu exact in ce masura e disponibil chiar oricand. Nu prea mi-ash incerca norocul Duminica noaptea. Ce stiu eu e ca are copil mic (pana in 10 ani) si ca sotia lui e plecata in strainatate. Deci nu l-ash deranja oricand aiurea. SI eu imi propusesem sa rezist pana martzi. Acum tinta ar fi maine. Si da, ideea ar fi fost sa fac cezariana odata intrata in travaliu (ca e mai bine si pentru copil si pentru recuperarea mea ulterioara).
Bee 38+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia
alinus_25 spune:
Marunziko, voi deja pozati pt catalogul Zepter??? Mmmm, ce supitza cu copanele... yam-yam. E delicioasa. Si avem si pernuta personalizata. Se vede simtul artistic al mamicii.
Si bb Vladutz de ramonarosca e tare scump. AlinaClau si tu ai o scumpete, si grasunica foc, s-o mananci nu alta.
Multi-multi bebelini frumosi am vazut zilele astea. Abia astept sa-l intalnesc si eu pe al meu.
Ups! fix 39
Alinus cu Iulius
slippers76 spune:
Vesti de la Piciulika: nu are contractii, dar a luat pastilutza pentru inducere. Exista 10% sanse ca apa sa fie rupta, desi n-a mia curs nimic, deci nu vor sa riste infectie, de aceea medicii au hotarat inducere. Daca nu se intampla nimic pana la ora 18, ia a doua pastilutza. Va multumeste mult pentru sms-uri si are nevoie de muuulte majorete.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Miruna
Vlad
alinus_25 spune:
Bee, atunci tzin pumnii sa mai stea pana maine baiatul tau. Faceti si voi un pact. Uite ca la Piciulika a functionat. Fetelor, Teodora, nici o veste de la Picea?
Ups! fix 39
Alinus cu Iulius