Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

karla32 am incercat sa iti dau un PM si nu merge, da-mi te rog un mail unde iti pot trimite ceva

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madmat spune:

buna seara fetelor
uraaaaaaaaa avem si noi un dintisor.
DIANA JORS si eu m_am chinuit cu mousa cu infundarea de canal si dupa aia o mica infectie ,prima data am preparat la farmacie 0.01 gentamicina cu ser fiziologic a mers si a aparut di nou,dupa aia spalar cu apa rece si un alt medicament SIFICETINA 2 X 1 pic/zi, si nu in ultimul rand daca mai ai lapte de la tine in fiecare seara dar sa nu uiti nici o seara sa pui cateva pic de laptic de mama in ochisor asa am facut noi si de cam 3 saptaman nu mai avem nimica.
KLARA nu stiu ce sa spun dar sunt de acelasa parere ca fetele vezi cum se va comporta si dupa aia sa iei o decizie.
acuma o sa mai votez pe vdetele noasre ziua nu am reusit sa votez pe toti ca sa trezit mousa.
va pup si mai revin

matilda mousa la 6 luni 03.04.2007

Mergi la inceput

am gresit in lok de karla am scris klara sory

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

karla incepusem sa scriu si eu un mesaj ... si m-am gandit si m-am gandit si l-am refacut ... si am baut un ceai si m-am razgandit spunandu-mi ca totusi "ce intru eu in sufletul omului?"!!!

si uite ca citesc ultimul tau mesaj si parca vad "copia" celui pe ti-l scriam eu tie !!!

Nu cred ca cineva merita o sansa cand lasa o mama si un copilas singur cu pretex de oboseala ... Nu merita o sansa atunci cand tu de abia ieseai din "oboseala " unei sarcini, a unei nasteri si a unei acomodari intr-o noua familie ! O familei noua, marita care ar trebuie pe langa oboseala si greutatea data de cresterea unui copil sa fie mai unita si mai plina de iubire ca niciodata !!!

Sa ma ierte fetele care spun sa ii mai acorzi o sansa, sa ma ierti si tu ca spun ca nu merita ! Esti o mamica tanara si meriti toata dragostea si atentia celui pe care l-ai ales sa fie langa tine ...

Sa ma ierte fetele care spun sa ii mai acorzi o sansa, sa ma ierti si tu daca te fac sa te pun pe ganduri ... sa ma ierte Luca-cel frumos ca o fetita caci intr-adevar merita sa aiba si el un tata! Dar Luca are nevoie de un tata care nu oboseste la primul obstacol !!!

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

am votat pe toti vedetele noastre dupa lista data de elpoweR daca mai sunt vedete noi sa ne spuneti cu mare drag as vota.
pusi la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutah spune:

eu ma duc la culcare!

inca odata cer iertare daca sunt atat de categorica.
In final cine stie ce as face eu , daca al meu sot ar pleca ??? Poate depinde de cat de mult il iubesc ... dar daca il iubesc atat de mult incat sa il iert si sa il las sa se intoarca, atunci ar trebui sa ma iubeasca si el tot atat de mult sau chiar mai mult !!! Si daca ma iubeste atat de mult, ar pleca de acasa ? Si daca ar pleca odata de acasa, o sa mai plece poate inca odata ? Si iar am sa il iert ... si iar o sa se intorca!!!
Dar "Bondarelul" o sa ne ierte ?

Magda Matei 9.04.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Madmat, acum inteleg ce ai vrut sa zici mai devreme...ca nu apar pozele cu Mousa la 6 luni la semnatura...
pune asta http://good-times.webshots.com/album/560938572DbBmOk intre ghilimelele din semnatura

Sherbiiiii, ai vazut ce Minnie mare are Mousa??

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Rianna ma bucur ca e totul ok... of... cunaostem stilul... noi ne facem o mie de griji, iar cand vin acasa se poarta de parca noi suntem defecte ca ne gandim la toate prostiile, nu invers...

Karla intr-adevar esti singura care poti lua o hotarare. Cred ca este foarte greu... dar orice hotarare ai lua, sa nu regreti niciodata...
Multi de la noi... si multa putere sa faci ce e mai bine pt. voi. Nu stiu ce altceva sa-ti mai spun... nu sunt in stare sa dau sfaturi la probleme de genul asta... complicata treaba...

Roxana si io tot caut tnuva... sper sa gasesc pana la urma M-au innebunit astia cu reclamele... si io nu gasesc iaurtu...

Si acu' despre noi... situatia cam aceiasi... Elena tot face febra... dar o las fara sa-i dau nimic in afara de tratamentul de la ore fixe, daca nu e prea mare... Intervin cu supozitor cand e nevoie...

Ultima bomba... avem un dinte Nu va zic care... sa vedem daca giciti... care cupil, nu care dinte (e incisiv central, stanga, jos ) Va las sa va dati cu presupusu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

eliana ala de plangea sau evident fratisu?:))
tnuva gasesti in cora
dar vezi ca iaurtul simplu si smantana se numesc asa , cel c u fructe e.... imi scapa... ceva cu capsunele vesesle, visinele amuzante, mere zapacite, cam asa ceva scrie pe capac si cutiile sunt crem, restul sunt cu albastru

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

roxanici ce este ghilimelele din semnatura?

Mergi la inceput