Albinute si bondari de martie-aprilie'07 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
karla32 spune:
si sa vedeti si voi...
are mama o fetita!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
rianna_stef spune:
karla imi pare rau ca trebuie sa treci prin asa ceva;uite de la mine un de incurajare;sincer nu stiu ce sfat sa-ti dau si nu stiu daca sunt eu ceam mai inmasura sa dau sfaturi,mai ales ca recunosc ca nu stiu povestea ta ;dar am inteles ca ca s-a speriat cand a venit copilul si a fugit;daca nu e asa sa ma ierti;in cazul asta probabil ca eu nu l-as ierta ,dar l-as lasa sa-lvada atata timp cat se implica in cresterea lui;parerea mea ,dar tu stii mai bine cum stau lucrurile,ce simti pentru el si poate ce simte el pentru tine;un singur lucru iti spun:sa nu te impaci cu el doar de dragul copilului;bafta!
Rianna_stef mamica (39 sapt)de Daria Georgiana(13 aprilie 2007)
(evolutia dariei)
ioanaradu spune:
riana ma bucur ca sotul e ok.
karla scuza-mi indiscretia, dar totusi de ce a plecat sotul? ca daca s-a dus pe campii sa-si racoreasca creierii de "stres" sa zicem ca ar mai merita "inteles", dar daca s-a dus dupa "fuste" ... eu una SIGUR n-as ierta. oricum, mai da-ti timp, gandeste-te bine, ca n-au intrat zilele in sac si domnu' poate sa astepte iertarea, daca mai vrea sa fie langa voi.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
RaisaFudulu spune:
Riana ma bucur ca s-a rezolvat totul cu o "bere"
Karla sunt de aceeasi parere cu Ioana dar sa stii ca decizia este numai a ta si clar iti mai trebuie o perioada de timp sa iti limpezesti gandurile... de la noi pentru fetitza ta cu baticut si cu ochii aia dragalasi
Eu acum va las ca ma duc sa calc, sa ma spal sa imi fac manechiura ca de maine iar distractie...botezul lu nasicu al mic
Ne vedem luni si poate maine trag putin cu ochiul
Am votat si noi de 2 ori azi sa stiti...si poate maine apare si a mea fotomodeala ca de azi a fost tare cumintica si a mancat binisor si trebuia musai facuta vedeta
Avem poze aici
Diana Mamica fericita de RAISA-MARIA
karla32 spune:
nu din cauza sau ptr o femeie a plecat! a plecat de nebun ce e! ca de, mutu...pamantu'! e perfect valabil ptr el!cred ca de era vorba de vreo femeie ma macinam mai putin...zic si eu...tocmai asta e! e intreg la minte?! sa-ti doresti un copil si dupa 4 luni sa iei o pauza de 6 saptamani ca sa te recreezi? daca imi venea si mie sa-mi iau campii si sa las copilul in casa?!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
roxanici spune:
sa zic si io ce cred, Karla
e f important ce simti/vrei tu. Momente grele sunt multe in viata oricui, numai ca majoritatea nu pleaca in padure sa se regaseasca. Tu stii cel mai bine daca merita sa ii mai acorzi o sansa sau nu.Cert este ca decizia ta va influenta f tare viata lui Luca. Daca il lasi sa se apropie usor de voi poate iti va aduce si dovezile ca e de incredere si tot ce mai ai tu nevoie de la el. Zic si io....
Tare as vrea sa iti fie usor sa te decizi. Sper ca cineva sa te lumineze si sa te ajute sa iei decizia cea mai buna ptr voi .
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
mda ... raman la ideea mea ... timp ... mult timp, ca sa poti sa iti recapeti increderea in el si sa fii sigura macar 90% ca nu mai pleaca dupa zorele indiferent de situatie.
mami de Matei Stefan 12.03.2007
poze cu matei
karla32 spune:
roxanici, probabil ai dreptate! la mine trecerea timpului functioneaza cam invers. nu uit, ci dimpotriva, totul se acutizeaza. aici a fost greseala lui. a lasat din punctul meu de vedere prea mult timp sa treaca. m-am umplut de nervi, de durere, furie si amaraciune... sau poate atunci cand a plecat trebuia sa imi spuna: mai femeie, eu plec ptr o luna, doua, trei, noua! am nevoie sa ma recreez!dar ma intorc asa ca nu te nervoza prea mult... dar nu! el scutura din cap ca un catar si imi spunea ca nu mai vrea nimic. ca nu-i trebuie copil, nevasta sau altceva, sa nu il santajez cu copilul, vrea sa fie singur si nu se mai intoarce, sa divortez, sa ma marit sa fac ce vreau! fara explicatii, fara gandul ca are obligatii sau altceva! ei, poftim!si eu acum ce sunt? daca ii vine iar peste vreo juma de an sa se recreeze? sa accept tampenia asta, nu pot! e o situatie care pare simpla dar nu e asa! ei as! s-au certat, a plecat, s-au impacat, se intoarce! nu mai suntem la 18 ani! are par alb in cap, slava domnului dar e necopt rau! nu pleci si vii din/in viata cuiva, mai ales a unui copil, asa cum iti tuna!
Luca, dragostea mea
Luca luna IV
Luca luna V
Luca luna VI
Amma23 spune:
Raluca, vin si eu..sa zic ca poate ar fi bine sa-i mai dai o sansa.E totusi tatal copilului tau si, numai pentru asta merita una.da' impuneti conditiile ,clar concis si nu lasa din ale tale.
Asta daca e prima data cand face figuri din astea.Adevarul ca barbatii sunt , in majoritatea lor fooooarte copii?Cere-i unui copil sa creasca un alt copil. Daca ii dai o sansa , nu e nimic pierdut pentru tine, adica data viitoare poti sa spui stop, daca mai face figuri.Daca spui stop acum, nu mai stii daca se putea schimba ceva. Intelegi ce vreau sa spun ...la ora asta, zici ca-i 12 noaptea.
Sa dea Dumnezeu sa iei cea mai buna decizie pentru tine , Luca si tati Si cand ma gandesc ca in tinerete, he, he, he stateam pana la 4 dimineatza si nu aveam nici pe dracu'.
Pupe , fetele, ma bag la un film
Ama si Lucas 12 Martie 2007
roxanici spune:
Karla, si tu ai dreptate, si io is de aia care scoate ochii si taxeaza la nesfarsit o greseala. Sper sa va fie bine orice ai decide.
Super tare Luca fetita. Ia sa il imbrac si io pe raresu in rochitele ca am cateva.
printre altele, am gasit in sfarsit iaurt tnuva si mi-am luat. Am luat cu fructe si d-ala am si bagat vreo 2 feluri. IS FAN, mi se par super bune. Oricum is dulci si nu prea au de a face cu gustul de iaurt mi se pare mai mult un desert, da tot is fan.
Sherbi pe la ce capitol esti? nu ne-ai recuperat?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)