Mamici de noiembrie- decembrie ( 92 )
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
pussi spune:
bb cu caruselul, am intrebat si eu pareri... si nu-mi cumpar! Cica acum nu are efect ca e prea strident si sperie copilul..probabil ca depinde de melodie, cel cu lumina de veghe e incomod pt. somnul copilului! De pe la 5-6 luni devine interesant cel cu lumini ptriectate pe tavan.. dar exista care sunt mai dezvoltati si deja se prind de el la varsta asta si devine periculos!.. Asa ca Pass,,,,
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bb_yasmi/bb_yasmi.jpg)
bb_yasmi spune:
hai sa ma laud si eu, si cu mine o sa stea sotzu', ca are si el cele 5+10 zile!!!!!
dar nu mi se pare suficient!!!! oricum el mai are si faculta, examene, si nu il pot avea langa mine non-stop!! eu una sunt fericita ca va veni mami meu!!! sunt sigura ca imi va prinde bine si cate un sfat de al ei!! acuma depinde de mine dc tin cont sau nu de sfaturile ei!! in general nici ea nici soacra nu se prea baga ca stiu eu hotarasc cum vreau oricum!!
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
35+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
bb_yasmi spune:
pussi eu parca l-as lua asa mai mult pt mine, ca arata frumos la patutz.... acuma intr-adevar conteaza si ce fel de melodie are!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/RAMONELLA/RAMONELLA.jpg)
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!
Noi am facut 36 de saptamani,mai avem maxim 4...Vai de mine,inca nu sunt pregatita!!!!
La mine dupa ce nasc,va fii mama langa mine,sta aproape si si-a luat 2 saptamani de concediu.Soacra nu lucreaza,si zice ca de abia asteapta sa aiba o ocupatie.Eu sper ca se refera la ajutor in casa,nu la stat cu copilul non stop,ca de asta sunt eu acolo.Si cand voi avea nevoie,o s-o chem sa stea cu el.Nu stiu de ce,dar paeca sunt geloasa de pe acuma cand ma gandesc,ca e copilul meu,si nu vreau sa-l vad toata ziua in brate la altcineva.Nu stiu daca ma intelegeti...Si nu sunt genul care sa ia copilul in brate toata ziua si cu rost si fara rost...
Pussi vor avea bebelinele niste plamani,ca le voi auzi de aici cand se vor naste!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel36+
Beatrice Alessia
AMR 4 saptamani
simonicutza spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by simonicutza
vroiam eu sa adaug ceva apropos de ceaiuri, e bine de evitat ceaiul de menta ptr. ca are ceea mai mare concentratie de teina (mult mai tare decat cofeina din cafea).
Simona33+
TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/
simo, te rog sa ma scuzi dar asta este cea mai mare prostie pe care am auzit-o!!!![alcool]
uite aici mai multe informatii:
"Ceaiurile se impart in doua mari parti mari si late:
....................................................
Celelalte ceaiuri (de plante medicinale si nemedicinale) NU contin cofeina.
Continutul de cofeina al ceaiului ar trebui sa apara pe ambalajul respectiv.
=>In general:
-cafeaua: 100-200 mg cofeina pe 250 ml
-ceaiul negru: 40-80 mg la 250 ml
- Coca Cola: 30-60mg
- oolong: 12-60 mg
- ceaiul verde: 10-30 mg
- ceaiul alb: 6-25 mg
- ceaiul decafeinizat: 1-5mg
- ceaiurile de plante: 0mg
Deci daca bei ceai verde/alb/oolong n-ai cum sa fii mai agitata decit daca bei cola, iar faptul ca au ceva cofeina paleste in fata proprietatilor lor.
Ceaiurile de plante de obicei calmeaza, in nici un caz nu agita. Unele din ele sint energizante (Yerba Matte, Rooibos) dar nu din cauza ca ar contine cofeina."
35+ si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastraAMR maxim 3-4 sapt!!!!
merci mlt bb_yasmi
![](dual.gif)
P.S. nu ma pot supara pe tine, nu am motiv, dimpotriva, merci de lamurire...numai pe proasta de la mag. ma pot supara ca vb.fara sa stie ce..........
Simona
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
![](al9leacer.gif)
![](al9leacer.gif)
pussi spune:
bb e bun si pt. tine eu ma gandesc si la varianta ca sigur voi primi multe cadouri...de exemplu la hainute sigur voi face stoc! Poate primim si carusele
...
ramo eu te inteleg ... felicitari pt. cele 36 de sapt. de maine iesiti de la prematuri.. deveniti "la termen"
PUSSI
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
bb_yasmi spune:
simo,
noi iesim un pic la plimbarica, sa ne luam struguri, praji si mai vedem la fata locului...!!! daca nu ne mai auzim astazi va transmitem multi pupici si o duminica placuta!! la noi la Tm este o vreme super azi de plimbarici!!!!
pupici
36 si bubulina
IASMINA ALYSSA
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
simonicutza spune:
si eu ca proasta le mai si reproduc..............
Simona 33+
TOBIA
AMR 7 SAPTAMANI !!!
adinag spune:
Buna dimineta,
Ralucis, m-am uitat la poze si Ilinca este foarte dulce, o frumusica! (dar nici mamica nu-i mai prejos...)
creem, dupa nastere, daca ai la cine apela, fa-o! Nu e vorba ca nu se va descurca cineva, toti se pot descurca, insa cu care pret? La Jasmina din diferite motive (printre care loc, mandrie, inconstienta ;-) ) am refuzat orice ajutor. Sigur ca m-am descurcat, dar pana la urma nu mi-a mers bine. Acuma sunt si eu mai desteapta si va veni mami meu sa ma ajute. Si nu e vorba de bb, ca aici chiar nu-mi trebuie sfaturi si amestecuri, ci alte lucruri (cumparaturi, curatenie, pur si simplu sa nu fii singur si sa poti vorbi/te plange cuiva). Daca esti singura cu bb de multe ori sotul nu poate intelege prin ce treci prin ptimele saptamani, si nu din nesimtire, ci pentru ca n-are de unde stii. De multe ori se intampla ca tocmai cand vine el acasa fazele grele sa treaca. Devii obosita, sensibila, nervoasa si asta simte bb si este si el mai nelinistit etc. (nu zic ca la toate se intampla, insa este foarte frecvent). Nu degeaba se recomanda mamicilor ca dupa nastere sa profite de cat mai multa odihna. Pai daca incepi cu facut mancare, curatenie, una alta, unde ajungi?
Deci repet, de putut sigur se poate, dar este de preferat un ajutor! Si ca sa ma exprim clar, ma refer pentru primele 2-3 saptamani. Ajutorul poate fi si de la sot, desigur, si ma refer la ajutor la treburile casnice. La bb, veti vedea, e de preferat sa nu fie "ajutor"...
Ah, si creem, pai tu nu stiai ca ceilalti stiu totul mai bine?
Suntem toate mai sensibile, punem la inima, dar important este sa treaca, sa fie numai o faza de moment...
Stefania, sigur ca poti sa faci baie cu apa calda, cum zic si fetele! Doar fierbinte sa nu fie. Eu personal oricum sunt adepta dusului, ca mi se pare ca pierd timp stand in apa, ma plictisesc...
A propos de ceai de menta, atentie dupa nastere! Nu este recomandat sa-l beti decat daca nu vreti sa alaptati si incercati sa micsorati pana la disparitie cantitatea laptelui...
O zi buna va doresc la toate
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
Buna dimineta,
creem, dupa nastere, daca ai la cine apela, fa-o! Nu e vorba ca nu se va descurca cineva, toti se pot descurca, insa cu care pret? La Jasmina din diferite motive (printre care loc, mandrie, inconstienta ;-) ) am refuzat orice ajutor. Sigur ca m-am descurcat, dar pana la urma nu mi-a mers bine. Acuma sunt si eu mai desteapta si va veni mami meu sa ma ajute. Si nu e vorba de bb, ca aici chiar nu-mi trebuie sfaturi si amestecuri, ci alte lucruri (cumparaturi, curatenie, pur si simplu sa nu fii singur si sa poti vorbi/te plange cuiva). Daca esti singura cu bb de multe ori sotul nu poate intelege prin ce treci prin ptimele saptamani, si nu din nesimtire, ci pentru ca n-are de unde stii. De multe ori se intampla ca tocmai cand vine el acasa fazele grele sa treaca. Devii obosita, sensibila, nervoasa si asta simte bb si este si el mai nelinistit etc. (nu zic ca la toate se intampla, insa este foarte frecvent). Nu degeaba se recomanda mamicilor ca dupa nastere sa profite de cat mai multa odihna. Pai daca incepi cu facut mancare, curatenie, una alta, unde ajungi?
Deci repet, de putut sigur se poate, dar este de preferat un ajutor! Si ca sa ma exprim clar, ma refer pentru primele 2-3 saptamani. Ajutorul poate fi si de la sot, desigur, si ma refer la ajutor la treburile casnice. La bb, veti vedea, e de preferat sa nu fie "ajutor"...
O zi buna va doresc la toate
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adina, foarte bine te-ai exprimat!!! asta am vrut si eu sa spun...
![](icon_smile_big.gif)
![](gravida.gif)
![](fetita.gif)
![](zana.gif)
bubulina noastra
![](rugaciune.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)
![](olala.gif)