Mamici de noiembrie- decembrie ( 92 )
Raspunsuri - Pagina 11
slimatei spune:
quote:
Originally posted by pussi
buna dimineata,
am terminat injectiile cu DEXAMETAZONA.. asa Tustele or sa iasa cu niste plamani maturi de o sa le stie tot spitalul cum urla sau pana imi inchide mie cezariana or sa stea cu tati la si in asteptare de papa
stefania nu-mi pot imagina ce ati papat? .....
PUSSI 30+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
MAI AVEM 7 SAPTAMANI DE STAT IN BURTICA! DOAMNE AJUTA!
asadar ai uitat, nu...?salata beuf...ca nici acum nu mi-am revenit...inca ma simt plina
glumesc cu....ca e din ala de juc..e cu apa ...nu ma lua in serios
Stefania X 2 30+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
bb_yasmi spune:
ghiciti ce pap eu acuma???? .....bineinteles ca branzica si smantana peste cartofiori fierbinti....yamiii yamiii , cred ca bubulina va fi "dependenta" de cartofi cu branzica si smantanica!!! pt asta numa' roxxy e de vina...
-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
36 si bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
slimatei spune:
quote:
Originally posted by bb_yasmiquote:
Originally posted by adinag
Buna dimineta,
creem, dupa nastere, daca ai la cine apela, fa-o! Nu e vorba ca nu se va descurca cineva, toti se pot descurca, insa cu care pret? La Jasmina din diferite motive (printre care loc, mandrie, inconstienta ;-) ) am refuzat orice ajutor. Sigur ca m-am descurcat, dar pana la urma nu mi-a mers bine. Acuma sunt si eu mai desteapta si va veni mami meu sa ma ajute. Si nu e vorba de bb, ca aici chiar nu-mi trebuie sfaturi si amestecuri, ci alte lucruri (cumparaturi, curatenie, pur si simplu sa nu fii singur si sa poti vorbi/te plange cuiva). Daca esti singura cu bb de multe ori sotul nu poate intelege prin ce treci prin ptimele saptamani, si nu din nesimtire, ci pentru ca n-are de unde stii. De multe ori se intampla ca tocmai cand vine el acasa fazele grele sa treaca. Devii obosita, sensibila, nervoasa si asta simte bb si este si el mai nelinistit etc. (nu zic ca la toate se intampla, insa este foarte frecvent). Nu degeaba se recomanda mamicilor ca dupa nastere sa profite de cat mai multa odihna. Pai daca incepi cu facut mancare, curatenie, una alta, unde ajungi?
Deci repet, de putut sigur se poate, dar este de preferat un ajutor! Si ca sa ma exprim clar, ma refer pentru primele 2-3 saptamani. Ajutorul poate fi si de la sot, desigur, si ma refer la ajutor la treburile casnice. La bb, veti vedea, e de preferat sa nu fie "ajutor"...
O zi buna va doresc la toate
Adina 29+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
adina, foarte bine te-ai exprimat!!! asta am vrut si eu sa spun...
Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! te asteptam puiutz!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
lala , adina multumesc de raspunsuri....
adina ai f. mare dreptate cand spui ce spui..dar cand nu ai intradevar pe nimeni.. e mult mai greu..dar sunt optimista...
Stefania X 2 30+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
adinag spune:
Stefania, cand nu ai, nu ai! Tocmai zic ca te descurci, dar e mai greu, iar cine are posibilitatea la ajutor, sa sspuna multumesc si sa accepte!
Desigur, sunt si cazuri in care chiar mama sa fie atat de obositoare si plina de sfaturi "bune", incat mai mult stres sa provoace. Fiecare trebuie sa hotarasca in functie de situatia personala.
La mine in timp ce sunt in spitla va veni mama (ca mai am o fetita care trebuie ingrijita, nu?), dupa ca fi al meu acasa cam o saptamana, se intoarce el la lucru si mama mea la mine. Cat voi simti eu ca este nevoie...
BB, ce bine ca vine mama ta special sa te ajute! Esti o norocoasa, mai ales ca am impresia ca aveti o relatie foarte apropiata.
Adina 29+
creem spune:
Buna din nou! Am facut nani pana acum!
Va multumesc la toate de sfaturi si de incurajari! Si ma bucur ca multe dintre voi o puteti avea pe mami langa voi, din pacate eu nu pot pentru ca il ingrijeste pe tata care e foarte bolnav, iar pe soacra-mea nu prea o vreau ca e foarte cicalitoare si cred ca m-as certa cu ea.
Dar o sa vedem la momentul respectiv. Chestia e ca nici ea nu s-a oferit sa ma ajute, ba dimpotriva ma incuraja ca o sa ma descurs foarte bine singura!
Dar o sa isi ia si sotul concediu o saptamana, iar apoi vom vedea. De curatenie nu imi fac griji ca eu mai chem o femeie din cand in cand si imi face curat prin toata casa. Eu doar la bb ma gandeam... si la starea "emotionala" cum bine ziceati si voi. Dar cum si sotul ma sustine si zice ca ne vom descurca...m-am mai linistit!
Va pupic!
34+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by adinag
BB, ce bine ca vine mama ta special sa te ajute! Esti o norocoasa, mai ales ca am impresia ca aveti o relatie foarte apropiata.
Adina 29+
asa este!! ma inteleg foarte bine cu ea, e cea mai buna prietena a mea!!! parerea ei e foarte importanta pt mine si ma doare sa stiu vreodata ca nu e de acord cu ce fac, dar oricum daca eu sunt convinsa ca e bine ce fac, nu tin cont de parerea nimanui !! probabil suntem asa apropiate si pt ca este destul de tanara,are 48 de ani si are ideei super tineresti si " de afara" (adica nu cum se gandeste in romania la varsta de 50 de ani!!!).
offf ca mi s-a facut un dor de ea!!! mai o saptamana jumate si vine!!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
creem spune:
Mama...BB ce mamica tanara ai! PAi cred si eu ca te intelegi bine cu ea! Si eu ma inteleg bine cu mama, dar e mai in varsta, si stiti cum sunt batranii ...cu boli, dureri si pareri mai "de-ale lor"!
34+
bb_yasmi spune:
da, creem, am noroc de o mama super!!! sa o tina Dumnezeu langa noi o viata intreaga ca nu stiu ce m-as face fara ea!!! e asa de entuziasmata ca voi avea o fetita!!! asta si-a dorit!!! o nepotzica!!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
bb_yasmi spune:
fetele va pup!!!! il asteptam pe tati sa iesim la plimbarica!!
ne auzim maine !!! o duminica placuta in continuare!!!!
bubulina noastra
AMR maxim 2-3 sapt!!!!
adinag spune:
Wow, BB, ce tanara e mama ta!!! Deci ea te-a nascut tot la 24 de ani, si tu iti vei avea fetita la aceeasi varsta! Mama mea e betranaaa! Are 73 de ani :-))
Adina 29+