FIV138
Raspunsuri - Pagina 9
Aldolina spune:
Buna dimineata!
Ma alatur si eu galeriei pentru fetele dragi Cris86, Andrada.P, felicia_, Mirela1, Flori76, Relya, kla78, ioanap76, DORIS71, nusy bubuka, lorelai lorelai
Felicitari cu intarziere LilianeiFi, Dianei D si simiolgai, sarcina usoara, la termen si bebelusi sanatosi si norocosi!
Mult noroc tuturor fetelor care incep sau sunt deja in tratament. Doamne Ajuta!
Gravidutzelor mele dragi, multi pupici pe burtika, aveti grija de voi si de comorile voastre!
ladyxe spune:
laura ,
banuiam ca nu exista posibilitatea sa iau din alt oras, acum voi vedea ce voi reusi cu farmaciile de la noi.
Kora data trecuta ai avut probleme cu endometru? sau cycloprogynova e o masura in plus pt reusita, ca in cazul acesta nu inteleg de ce nu mi-a dat si mie dr M.
Adevarul e ca eu nu am facut progesteron, dar nu ar fi mai bine daca il fac pe acesta si iau si cycloprogynova?
ioana_p76 spune:
Fetelor dragi, va multumesc pentru galerie, dar pentru mine s-a terminat de data asta. Dupa sperante, vise si ganduri optimiste, totul s-a transformat in durere..nu tiu cand voi ajunge sa fiu si eu graviduta si apoi mamica..mi se pare ceva parca irealizabil..
Insa sper din tot sufletul ca pentru voi cele care sunteti acum in asteptari si toate cele care urmeaza sa incepeti sa vi se realizeze visele, sa deveniti gravidute si apoi mamici fericite! Si poate voi veni si eu in urma voastra intr-o buna zi!
Va pup si ma rog pentru voi toate!
Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
KoraPop spune:
ladyxe cu 3 zile inainte de punctie,la ultima eco am avut endometrul de 8,2,cred ca a mai crescut pana la ET dar nu am de unde sa stiu...da,cycloprogynova am sa iau pt ca endo sa creasca mai mult,am sa iau tot ce pot la fiv-ul asta,ca data trecuta cred ca nu am facut tot ce se putea....
kineta imi pare rau ca ai trecut prin atatea....tu nu ai facut laparoscopie?Daca ai cumva endometrioza,acesta poate fi intr-adevar un impediment la instalarea sau pierderea sarcinilor.La laparo se curata focarele de endometrioza dupa care se ia tratament cu diphe de 3,75.Succes in continuare!
Eu sunt in asteptarea CM-ului...sper sa soseasca joi,sa nu-mi faca vreo "surpriza".
Kora
CARPE DIEM!
aurel_cris spune:
Ioana imi pare tare rau,nu-ti pierde speranta sigur vom reusi toate sa ne strangem bebei in brate,trebuie,capul sus
20+
kineta spune:
KORA,eu am facut o laparoscopie anul acesta in Aprilie,dar nu exploratorie ci pt o sarcina extrauterina,am facut si o histeroscopie in 2004,dupa ce am avut avortul spontan,si totul era bine,adica uterul arata bine,trompele nu mai sunt fuctionale,stg este infundata si oricum lipseste ovarul stg,iar dr a fost taiata partial din cauza extrauterinei,si cu toate astea inainte sa fac extrauterina,ramaneam insarc,cel putin asa aratau testele ,dar ti-am spus la scurt timp se declansa menstra.am o intrebare,eu de vineri zac de la o raceala ,care de fapt acum imi dau seama ca este sinuzita mea veche,combinata si cu putina amigdalita,nu am mers nici la servici ca nu am putut,am luat tot felul de antiinflamatoare dar nu cred ca scap fara antibiotic,pt ca in loc sa ma simt mai bine ma simt mai rau.INTREBARE:oare am voie sa iau ,daca fac tratam cu DIPH si GONAL,interactioneaza intr-un fel? STIE cineva,a mai avut o probl asemanatoare?ORICUM la 13 sun la GIULESTI sa intreb,ca daca stau asa...nu fac nk.2_mi-a venit CM joi pe 4 oct,si astazi mai am putin,nu mi-a trecut de tot,sunt a 6 zi,de la DIPHERELINE,nu trebuia sa se opreasca + ca azi fac si a 4 fiola de GONAL,VOI CE STITI DINTRE CELE CARE ATI FACUT PROTOCOLUL SCURT?o fii SI DE LA RACEALA...scuze ca v-am stresat cu problemele mele
KoraPop spune:
kineta la laparo ar fi vazut daca aveai endometrioza,asa ca o eliminam,nu cred ca ai.La FIV-ul trecut am luat si eu cateva zile oxaciclina pt ca mi se facuse un fel de furuncul pe brat,nu cred ca se intampla ceva,dar cel mai bine intrebi dr.Inainte de punctie unii doctori chiar recomanda antibiotice pt a preveni infectiile.Sanatate si multa bafta in continuare!
Kora
CARPE DIEM!
KoraPop spune:
elam70 bine ai venit printre noi si multa bafta!Esti la primul FIV?Ce probleme de infertilitate aveti?Pt protocolul scurt asa cum ai spus,stimularea incepe din zi 3 de CM si poate dura intre 10-14 zile,uneori chiar 16 zile,depinde de cum reactionezi la tratament ,de cat de repede cresc foliculii,respectiv endometrul.In ultima zi se da pregnyl ( pt maturarea ovocitelor) si la 36 de ore de la injectia cu pregnyl se face punctia, ET -ul se face la 48-72 sau 96 de ore de la punctie,la unele clinici se pun embrionii chiar la stadiul de blastocist ( adica dupa cca 5 zile de la punctie),asta iti va spune dr. tau(apropos, unde si cu ce dr. faci FIV?).Cam asta ar fi protocolul scurt.In timpul stimularii in general se fac ecografii si dozarile hormonale ( in special estradiolul se urmareste cum creste) si in functie de acestea se ajusteaza dozele de tratament.Mult succes!
felicia_ ,kla si celelalte fete in asteptare cand faceti testul sa punem majoretele la treaba?
Kora
CARPE DIEM!
xrysya spune:
buna ziua.as avea si eu 9o nelamurire si va rog daca se poate,sa-mi rasp7undeti.mam decis pentru ivf.am 28 de ani si am facut laparascopie prin care mi sau taiat ambele trompe pentru ca erau prea damage.deci ivf.medicul mia zis sa iau o luna anticonceptionale marvelon.intrebarea mea este urmatoarea.cat timp dureaza tot tratamentul pana se face ivf?o luna dureaza numai anticonceptionalele.dupa aia ce mai urmeaza?va rog sami raspundeti daca se poate,voi cele care ati trecut prin tot procedeul asta.multumesc