FIV138
Raspunsuri - Pagina 8
KoraPop spune:
kineta cand vrei sa corectezi ceva in mesajul tau dai click pe edit si poti corecta si retrimite mesajul.Diphe ajuta si la scaderea FSH-ului si modereaza cresterea foliculilor astfel incat ei sa nu ajunga sa se sparga inainte de punctie,ii controleaza oarecum.Nu ajuta la endometru,pt asta se ia eventual cycloprogynova incepand cu ziua ET-ului ( daca este cazul).
Kora
CARPE DIEM!
kineta spune:
KORA ,multumesc pt raspuns,dupa ce am trimis mesajul am vazut ce am scris,nu stiu nici sa scriu colorat si am incercat de multe ori,cat despre DIPHERELINE,am inteles,eu am avut dozarile horm bune,dar probabil asa se da,altcineva spunea ca a facut tratament cu DIPH,pt endometrioza,ar fii bine daca ar contribuii si la asta.,probabil ca am si endometrioza,altfel nu se explica de ce la unele menstruatii aveam dureri groaznice ,si eliminam bucati asemanatoare ficatului,ca o carne,astea erau bucati de endometru.ORICUM cauza avortului spontan pe care l-am avut la 6,5 sapt de sarcina ,si la inca 5 teste de sarcina pozitive soldate cu CM,nu mi-sa depistat,sper ca acest fiv sa fie cu noroc,pt ca am emotii maxime,ma gandesc si la ovocite,daca o sa am ,daca or sa fie de calitate,si mai departe ce-o vrea Dumnezeu,poate cu un tratament mai puternic,voi reusii si eu ,de fiecare data cand aveam un test pozitiv ,mi se dadea Utrogestan 2 dim ,2 seara,si acid folic,dar cine stie.SUNT f curioasa ,daca dintre fetele de pe forum care au facut fiv sau urmeaza ,au mai avut sarcini oprite in evolutie,si au reusit prin fiv,mi ar fi de mare ajutor ,sa mai aflu si eu cate ceva,pt ca am impresia ca sunt caz unic,te pupic si succes si tie ca te apropii de tratament.
kla78 spune:
salutari la toata gasca!
DORIS,FELICIA cum stati cu asteptarea?am vazut ca nici una dintre voi nu aveti simptome de nimic,eu de joi de cand am avut et-ul sunt ,pana ieri m-au tot luat dureri de burta,ovare,si ma lasau,azi vad ca nu ma mai doare,ma dureau chiar si cand faceam pipi,si am !titili umflate si dureroase,oare sunt eu mai cu "coarne" decat voi?ma cam ingrijorez cand vad ca voi nu aveti nimic.
doresc fetelor care iau startul curand multa bafta cu trat si sa aiba productie frumoasa!(nu va insir ca sunteti multe)
pupici ,fug la patut!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
felicia_ spune:
Kla, banuiesc ca depinde de organism, cum reactioneaza la tratament, la hormoni... Eu, de pilda, sunt f sanatoasa de felul meu, racesc o data la cativa ani, nu ma doare nimic la CM, nu vomit decat f rar (s-a intamplat de 4 ori in cei aproape 32 de ani ai mei ). Asa ca nu ma asteptam nic acum sa ma simt rau...Nu incerca sa faci comparatie cu altele, cel putin asa incerc eu sa ma conving, ca daca nu as incepe sa ma intreb de ce nu am absolut nicio durere Stiu ca unele fete n-au simtit nimic, altele au avut tot felul de stari, dureri, ameteli... Hai ca mai avem putin!
poze
elam70 spune:
Buna fetelor, de maine intru si eu in programul de FIV, adica mi s-a spus ca voi urma un protocol scurt, deci din Z2 a CM Dipheriline iar din Z3 Dipheriline + Menogon + Puregon. Interbarea mea ar fi stie cineva cam ce inseamna protocolul scurt? Cam cat dureaza?
Succes tuturor FIV-oaselor!
lauravoinicu spune:
Cellu , of ce bine ar fi ca rezultatul prost de le spermograma sa fie de la ureaplasma asta , dar nu stiu ce sa zic.... , eu cand am intrebat dr. mi-a zis ca nu , fiindca inainte a avut normospermie , acum nu stiu de cand avem ureaplasma ca este prima data cand fac analiza.... Acum ce o fi o fi cu D-zeu inainte oricum nu prea mai am ce sa imbunatatesc acum , am terminat tratamentul pt lighioana , sper sa ne fi vindecat . Tu altceva pe langa Sumamed ai mai luat , adica ceva ca nu cumva sa faci candida ? Noi ar trebui sa repetam analizele pt ureaplasma , adica sotul sa faca din nou spermograma si spermocultura , m-as duce sambata , dar oare putem presta acum (ca sa prind 3-5 zile abstineta) avand in vedere ca ieri am terminat tratamentul?? Dupa cate zile de cand am terminat tratamentul pot repeta analiza pt ureaplasma ?
Merdan , vezi ca mi se pare ca este IDS si la Constanta , dar trebuie sa faca sotul spermograma , la Dr. Matei , asta daca nu cumva a facut-o pana acum......
Ysa , s-ar putea sa incepem amandoua odata , abia astept.... bafta !
Ladyxe , referitor la reteta compensata , nu cred ca te poti duce cu ea in alt oras , eu am intrebat pt trimitere analize si mi-au spus ca numai la mine in oras le pot face , sau sa imi de-a trimitere un medic din Bucuresti. Mai intreaba la farmacie poate ti le aduce vreuna , eu deja am vb la farmacie , acum astept sa vad ce schema de tratament voi face , pe 22 ma duc la dr. T , iar samabata asta sau cealalta (in functie de cat de repede scap de lichioana) ma duc la Matei sa repetam spermograma sau spermocultura. Mie Dr. T mi-a zis sa ma duc la el cu analizele , nu la dr. Matei , chiar mi-a subliniat , asta probabil si datorita faptului ca eu am avut niste antecedente mai nasoale in trecut la stimulare.
Kora , o sa te tin la curent , dar momentan cam bat pasul pe loc , mai ales ca astept sa pot vb cu dr. , care momentan nu este disponibil......
Haideti fetelor ca se mareste gasca lui Tutu cu fivoase .... sedere cat mai scurta va doresc , ca eu am ruginit la subtopicul asta de cativa ani .......
Va pup pe toate si va tin pumnii in continuare!
ysa26 spune:
Laura pe 22 ar trebui sa incep si eu dak iese totul bine.Bafta si tie si la toate fetele!!!
zouzounaki spune:
eu nu prea am noutati...astept sa vad cind fac fiv-ul..pina atunci mai stau la plaja ,mai inot sa ma mai inzdravenesc un pic...am intrat pt galeria fetelor si sa va urez tuturor mult succes
flori76 Relya kla78 felicia_ ioanap76 Andrada.P DORIS71 nusy Mirela1 bubuka lorelai lorelai cris86
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit; a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.tickercentral.com/view/8d3t/6.png" target="_blank">in asteptarea minunii
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...
merdan spune:
Buna fetelor!
Ysa, KoraPop, LauraVoinicu multumesc pentru sfaturi si ajutor.
Am vorbit ieri cu dr.Matei, si am stabilit sa o sun cu o zi inainte de a veni in Buc. sa-mi spuna unde o pot gasi.Nu m-am hotarat inca cand ma voi duce, incerc intr-o sambata dimineata.Si pana atunci poate face sotul spermograma la IDS C-ta, iar eu fiind abia z.10 fac maine analizele gratuite prin programul acesta national, ca poate imi folosesc la ceva cand ajung la dansa.
O zi minunata va doresc!