FIV138
Raspunsuri - Pagina 7
KoraPop spune:
merdan sun-o direct pe d-na Matei,ca sa nu mai pierzi timpul si fixeaza o intalnire cu dansa,dr. T nu stiu cand isi va relua consultatiile....si sa nu mai pierzi timpul.
Kora
CARPE DIEM!
ella_72 spune:
Fetelor...........cate fiole de Menogon se fac intr-o zi ? Dr. mi-a dat pentru inceput 10 fiole de Dipherelin si dupa aceea 30 de fiole de Menogon .Pe acestea inca nu le-am luat si nici nu mi-a zis cate se fac .....dar mi se pare cam mult 30 de fiole .....voi ce ziceti ?
Ella 
KoraPop spune:
Merdan ti-am trimis PM cu lista de analize.Bafta!
ela nu sunt multe,iti va spune dr. cate vei face,probabil 3 menogon /zi; oricum intreaba dr.Bafta!
Kora
CARPE DIEM!
valeria72 spune:
Ella nu cred ca sunt multe , eu de exemplu am facut vreo 55 de fiole
Aspiranta la titlul de mamica 
ysa26 spune:
Merdan asa cum ti-a spus si Kora sun-o pe dr.Matei si stabileste o zi k sa te vezi cu dansa.Tutu tot la ea te va trimite, nu-ti va spune prea multe la prima intalnire.Cu dansa vei colabora mai mult pana faci analizele.
Kora maine dimineata la 8:30 ma duc la CFR2 sa ma intalnesc cu dr.Matei.Maine seara iti dau mai multe detalii.
ella_72 spune:
Va multumesc mult fetelor.....

Eu am crezut ca voi face 1/zi ....ma gandeam ca ma apuca 2008 si eu n-am inceput FIV .....sa nu radeti de mine........
Ella 
felicia_ spune:
Ella, cu siguranta nu sunt multe! Em am facut doar 2 pe zi, si tot s-au adunat paroape 30! Probabil iti va da 3 pe zi, combinat cu diphereline. Cand incepi? Protocolul scurt, din z2? (am dedus asta din faptul ca ti-a dat doar 10 fiole de dipherelin). Pupici si sa fie intr-un ceas bun startul!
Merdan,
te iei repede de manuta cu Ysa, Kora, Ladyexe, LauraVoinicu, Madlen (am uitat pe cineva din gasca?
) si faceti o super gasca de gravidute ale dr T! Vom fi si noi, celelalte la odisee, bineinteles!![]()
poze
DORIS_71 spune:
ZOUZOUNAKI, ANTOSIT, DARIELA, KORAPOP, NUSY, CELLU, LUCK, FLORI76, FELICIA va multumesc la toate ptr. galerie

.
Eu sunt acasa la repaus, nu reusesc sa stau doar in pat ca inebunesc, dar ma foiesc de la calc. la televizor fara sa fac efort. Azi sunt in a 3-a zi de la ET, nu prea am simptome doar un pic de dureri de burta din cand in cand si suportabile. Am in burtica 1 embrion de gradul 2 de 4 celule. Aici embrionii se clasifica de la gradul 1 la gradul 5. Sper sa fie bine si tin pumnii la toate fetele care sunt in focuri.

toate FIV-oasele.
kineta spune:
BUNA ziua fetelor,azi sunt in ziua 3 de stimulare cu GONAL,inca nu mi-sa oprit CM de tot,o fii normal ,o fii de la raceala de care numai scap,si ma enerveaza gangionul inflamat,de la gat,am o intrebare :la ce ajuta DIPHERELINUL,ajuta in caz de endometrioza,si cumva la ingrosarea endometrului sau nu?