FIV138
Raspunsuri - Pagina 10
Dariela spune:
Ioana - Iti doresc multa putere sa poti continua!
Kineta -Si eu am fost racita rau pe perioada ultimului FIV si dr. mi-a recomandat doar paracetamol, decasept si ceaiuri. Sper sa-ti treaca raceala pana la ET.
Cris 86, Andrada, felicia_, Mirela1,Flori76, Relya,Kla78, Doris71, Nusy, lorelai lorelai - Multa bafta!
De cand am aflat ca CM-ul va intarzia cel putin o luna, nu stiu cum dar m-am linistit de parca atunci nu tot eu va trebui sa fac ET-ul. Acum parca sunt mai pregatita. Nusy - Cam in cat timp de la administrarea Dipherelin-ului au aparut bufeurile?
dariela
kineta spune:
AM vb la Giulesti,nu prea am voie antibiotic,decat in caz de urgenta AZITROX,si doar Paracetamol,si ceaiuri si vit c ,bine ca nu am luat OMEZ pt dureri de stomac,ca am si gastrita,ca se pare ca taie efectul la gonal,am fost inspirata desi nu mi-a spus nimeni,inainte mai ales ca scria in dosar ca am gastrita,in fine.NU IMI SPUNE SI MIE NIMENI daca dupa ce a inceput tratam cu DIPHERELINE in protocolul scurt li-sa oprit ciclul repede sau sa prelungit,ca asta am uitaT SA -I SPUN GETEI,CA VAD CA NU MI-SE MAI OPRESTE CICLUL,CE STIMULARE O FII SI ASTA CU CICLU,AZI IMI FAC A 4 INJ DE GONAL,SI TOT MAI AM PUTIN.
KoraPop spune:
xrysya bine ai venit printre noi!Medicul tau iti va recomanda o serie de analize premergatoare FIV-ului ( dureaza cca o luna pana iti faci toate analizele si ai rezultatele lor).Nu ti le-a recomandat inca?Unde si cu ce dr. vei face FIV?In functie analizele hormonale din zi 2 de CM ti se va da tipul de protocol ( de tratament) care dureaza tot cca o luna cu tot cu punctia si transferul de embrioni.Mult succes!
Kora
CARPE DIEM!
kla78 spune:
KINETA stai linistita ca si eu am inceput gonalul in ziua 3 a cm si am avut un cm de 7 zile,gonalul oricum se incepe intre zilele 2-7 a cm.
XYRYSYA la varsta ta eu cred ca vei face protocolul lung,care dureaza aprox 3-4 sapt.pana la et., protocolul scurt dureaza aprox intre 10-16 zile.depinde de cum raspunzi la stimulare,multa bafta!
fetelor eu ma simt binisor,ma dor sanii si am cateodata crampe prin burtik,sapt viitoare joi fac testul(daca nu ma mananca sa-l fac mai repede,la primul fiv l-am facut la 12 zile pe cel de urina si a iesit pozitiv cand am avut seu,)dr nu mi-a spus sa fac beta,deci fac cel de urina,deocamdata.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kineta spune:
KLA,,mai m-am linistit putin,eu ma gandeam ca daca fac si DIPH,o sa mi opreasca CM,mai devreme,totul e sa se opreasca pana vineri cand merg la eco dupa 6 zile de stimulare,
cris86 spune:
Adhnnana,FELICITARI MAMICO,SA ITI TRAIASCA COMOARA.REFACERE USOARA
Fetelor,pana la urma stie cineva de ce nu avem voie frichi,frichi????,ca eu am inceput sa am vise erotice de ma scol transpirata toata si satisfacuta pe deasupra da doar in somn.Bine macar ca am vise cu al meu sot ca daca vine Brad sau Banderas in vis ce ma fac imi insel sotul????
PS.da doamne sa vina in vis
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
Mirela_1 spune:
Crisule, pai vrei sa-l sperii pe bebe? Acuma pe bune, probabil ca e risc de contractii. Stai cuminte si tu 3 luni, ca nu-i bai.
kineta spune:
CRIS ,cand nu ai voie,cumva dupa ET?DACA da,dupa ET ,normal nu ai voie macar 2 sapt,am citit undeva ,numai stiu unde,ca spermatozoizii pot provoca av spontan ,nu stiu cat este de real,asta am citit asta spun,si probabil ,ca in prima luna situatia este incerta.
cris86 spune:
MirelaTREI LUNIIIIIII????????????FRA
cristina
http://community.webshots.com/user/cris8674
KoraPop spune:
Cris la mine va fi si mai grav ca sotul meu chiar seamana bine de tot cu Banderas,doar ca e mai inalt,mai tanar si mai frumos decat el ,da' tot o sa imi pun pofta'n cui pt bebe!Bafta multa,pe cand testul?
Kora
CARPE DIEM!