Viata in Germania (47)
Raspunsuri - Pagina 8
genia spune:
pentru mamica dulce.
consulat bonn
Telefon: 0228 - 68 38 135
Fax: 0228 - 68 02 47
Adresa: Legionsweg 14, 53117 Bonn;
E-mail: info@konsulat-rumaenien-bonn.de
tinatache spune:
neatza!
ce spuneti despre grevele astea ale GDL? eu m-am cam saturat! Azi inca a fost bine, la noi a circulat S-bahn, mai rar decat de obicei dar oricum, bine. Ma intreb oare cat o mai tin asa?? Oare chiar nu exista nici o lege care sa le interzica sa faca greve la nesfarsit?
Sper sa ajung la timp la gradinita...
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by Amonar
Fetelor, ati facut cumva un curetaj aici in Germania? Puteti sa-mi spuneti cum e? Eu trebuie sa ma hotaresc daca vreau sa mi se faca chiuretaj sau nu. Mor de frica....
Multa putere !
aschiutza spune:
quote:
Originally posted by roxy
buna,noi vineri ne mutam in alta locuinta dar nu am mai lua toata mobila .Va rog daca stiti unde se duce mobila care se arunca, presupun ca nu se lasa facuta bucatele langa buncar.
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
Roxy, in BS trebuia sa suni cu saptamini inainte o firma specializata in strins de resturi de mobila/mobila/etc . Ei iti spun cind au liber sa vina si din cite stiu trebuie platita o taxa. O alta varianta daca mobila e inca in stare buna sa incerci sa o dai la o firma de caritate. Unele orase au un serviciu care string astfel de mobila pt a o imparti la cei cu nevoi. Deasemena sunt depozite speciale unde poti sa duci gunoi mult sau aparate electronice, la fel in BS se plateste.
In BS daca lasai mobila pe strada fara sa fii anuntat la acel serviciu de adunat riscai sa iei amenda, cel mai bine suna la primarie si intreaba (e diferit de la oras la oras).
Vikinga si de la mine pt ziua de nastere. Hihi, ma bucur sa mai vad o scorpioanca pe aciela.
------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
anushca spune:
"ce spuneti despre grevele astea ale GDL? eu m-am cam saturat"
La mine azi s-a circulat infernal. Cu toata stradania am avut 30 de minute intarziere
sfarsitoarea spune:
Aschiutza, noi cand ne-am mutat am scos mobila in strada cu o zi inainte sa vina masina pentru "Spermüll". Intreaba-l pe administrator in ce zi a lunii ridica mobila. Noi am pus-o in fata casei, dar pana a doua zi nu mai ramasese nimic. Din pamant din iarba verde a aparut o masina mare care a incarcat tot. A durat doar o jumatate de ora. M-am bucurat ca cel putin se mai foloseste cineva de ea si nu a fost tocata.
Amonar spune:
quote:
Originally posted by DidiAlexquote:
Fetelor, ati facut cumva un curetaj aici in Germania? Puteti sa-mi spuneti cum e? Eu trebuie sa ma hotaresc daca vreau sa mi se faca chiuretaj sau nu. Mor de frica....
Multa putere !
m-a
Multumesc DidiAlex si fetelor care ati trimis PM. Luni pe 29, am un voronderzuch (nu stiu exact cum se scrie..) si pe 2, vineri, operatia. Sper sa nu fie chiar asa de rau...
Miriluta spune:
quote:
Originally posted by Amonarquote:
Originally posted by DidiAlexquote:
Multa putere !
m-a
Multumesc DidiAlex si fetelor care ati trimis PM. Luni pe 29, am un voronderzuch (nu stiu exact cum se scrie..) si pe 2, vineri, operatia. Sper sa nu fie chiar asa de rau...
Pai la Voruntersuchung, vor stabili daca exista riscuri majore, ce fel de anestezie vor folosi (in functie de riscurile existente) si probabil iti vor explica in ce consta procedura.
Eu am facut acum 4 ani un quretaj in Romania, dar cu anestezie totala. Nu am simtit, in mod evident, nimic, doar o senzatie de ameteala dupa ce m-am trezit si o stare de slabiciune. In rest...bafta si Doamne-ajuta!
jenn spune:
Doamnelor,am o rugaminte!Daca ar vrea cineva sa-mi scrie citeva adrese de magazine virtuale de corpuri de iluminat,as fi foarte recunoscatoare!Va multumesc!
maraki spune:
Hello,
Vin si eu tot cu o rugaminte pe 8 nov este onomastica baietelului meu, as vrea sa comand un tort cu Sponge Bob sau ceva din desene animate. In Munchen stie cineva unde ma pot duce sa cumpar un astfel de tort? Daca se comanda, cu cate zile inainte de sarbatorire este gata?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3