Viata in Germania (47)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Herra imi pare rau ca ai pierdut legatura.
Alina , nu ma refer la cele care se fol in cabine, cea de la ortel e cu nr, e precum vodafone, e plus si alti operatori de telefonie mobila.
Cat despre neturi sunt o groaza in München, depinde de zona in care stai.De ex la gara este unul f convenabil

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

aaa, eu de fapt stau in Regensburg, la hotel Star Inn - unde internet wireless exista, dar numai prin t-mobile si nu free - cum am avut in aeroport in Iasi de exemplu.
oricum prea mult timp liber nu o sa am pana sambata, asa ca...pana atunci o sa ma cam coste convorbirile cu baietelul...

si in alta ordine de idei...eu la ce programe tv ma uit aici? si filmele sunt sub-titrate...numai CNN si ceva sport...

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by herra

si in alta ordine de idei...eu la ce programe tv ma uit aici? si filmele sunt sub-titrate...numai CNN si ceva sport...

Welcome to Germany! Asa e, totul e in germana:(

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

quote:
Originally posted by herra

Wilkommen in Deutschland!!! Cand m-am mutat in DE, nu reuseam sa disting unde incepea si unde se termina un cuvant cand ma uitam la TV.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by Miriluta

Wilkommen in Deutschland!!! ...

Felicitari!!! sa va traiasca bb Henrik . E nascut in zi de sarbatoare...pt unii

....incerc de multisor sa te felicit pt aparitia bebelusului si sa te intreb cum ii merge Mirunei in clasa I? sau merge la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna,noi vineri ne mutam in alta locuinta dar nu am mai lua toata mobila .Va rog daca stiti unde se duce mobila care se arunca, presupun ca nu se lasa facuta bucatele langa buncar.

roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

roxy, la Wertstoffhof se duce.

Cu 1 zi inainte de eveniment: La multi ani, vikinga schimbatoare de prefix!! sa-ti traiasca piticutzii, sa fii fericita si iubita si sa ai parte numai de bucurii!!

Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Fetelor, ati facut cumva un curetaj aici in Germania? Puteti sa-mi spuneti cum e? Eu trebuie sa ma hotaresc daca vreau sa mi se faca chiuretaj sau nu. Mor de frica....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miriluta spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex

quote:
Originally posted by Miriluta

Wilkommen in Deutschland!!! ...

Felicitari!!! sa va traiasca bb Henrik . E nascut in zi de sarbatoare...pt unii

....incerc de multisor sa te felicit pt aparitia bebelusului si sa te intreb cum ii merge Mirunei in clasa I? sau merge la gradi?

Multumesc! Henrik implineste azi 8 saptamani si s-a facut cat un purcel. Miru face in decembrie 5 ani si merge inca la gradinita si abia de la anul va merge la scoala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Mamicadulce are calculatorul stricat si ma rugat sa va intreb daca cineva stie cumva nr de telefon de la consulatul din Bonn.

Cu multumiri,

Anca

Mamica de printesa de 5 anisori

Mergi la inceput