Viata in Germania (47)
Raspunsuri - Pagina 9
helbi spune:
quote:
Originally posted by maraki
Hello,
Vin si eu tot cu o rugaminte pe 8 nov este onomastica baietelului meu, as vrea sa comand un tort cu Sponge Bob sau ceva din desene animate. In Munchen stie cineva unde ma pot duce sa cumpar un astfel de tort? Daca se comanda, cu cate zile inainte de sarbatorire este gata?
Monica
Monica, dac anu gasesti de comandat si vrei sal faci tu, eu iti pot da reteta (si-ti trimit si poze pe PM daca vrei). Eu i-am facut acum 2 ani fetitei mele.
tinatache spune:
helbi, da-mi si mie reteta si pozele, te rog, ai adresa mea de email. Acusi e ziua lui Patrick.
Cristina
-----------------------------------------------
Andrei are nevoie de voi! Mai sunt ca. 50.000€ de platit, haideti sa-i scapam de datorii, impreuna!
Alina spune:
quote:
Originally posted by helbiquote:
Originally posted by maraki
Hello,
Vin si eu tot cu o rugaminte pe 8 nov este onomastica baietelului meu, as vrea sa comand un tort cu Sponge Bob sau ceva din desene animate. In Munchen stie cineva unde ma pot duce sa cumpar un astfel de tort? Daca se comanda, cu cate zile inainte de sarbatorire este gata?
Monica
Monica, dac anu gasesti de comandat si vrei sal faci tu, eu iti pot da reteta (si-ti trimit si poze pe PM daca vrei). Eu i-am facut acum 2 ani fetitei mele.
Andreia
Monica,
Eu am facut mai demult tort cu ursulet la comanda,la Traublinger.Patiseria asta exista si in PEP(parca ziceai ca acolo stai),deci fac si cu poza(duci o poza cu Bob si aia o aplica pe tort)dar costa de la 70 in sus.Parca stiu ca numai imprimarea pozei pe "hirtie" comestibila e vreo 45.
Alina
Alina spune:
La multi ani,Ioana !
La multi ani,Vikinga!
Sa fiti sanatoase,fericite si iubite!
Am vazut ca aici se string bani pt Teodora,fetita Lianei Stanciu.Pe mine m-a impresionat foarte tare drama Lianei si as vrea sa trimit niste banuti,stringe cineva sau cele care deja ati trimis,cum ati facut-o?
Multumesc !
Alina
maraki spune:
Fetelor multumesc pt. raspunsuri. Helbi sant antitalent la torturi, anul trecut am facut un tiramisu foarte bun dar inestetic Nu cred ca pot sa fac un tort frumos
Alina gata, mi.a trecut ideea Nu merita sa comand un tort asa de scump deocamdata, la noi nu vin copii si degeaba as plati atatia bani.
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
dana n. spune:
quote:
Originally posted by Alina
Am vazut ca aici se string bani pt Teodora,fetita Lianei Stanciu.Pe mine m-a impresionat foarte tare drama Lianei si as vrea sa trimit niste banuti,stringe cineva sau cele care deja ati trimis,cum ati facut-o?
Multumesc !
Alina
Eu am trimis prin plic la Motanik.Ea se ocupa de strangerea banilor trimisi prin plic de fetele din Europa.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4019345" target="_blank">Fuerteventura; www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=4106995" target="_blank">Pisica mea;
helbi spune:
Si eu tot la Motanik.......Mai exista varianta cu transferul bancar in conturile indicate de Witchie.
mamica dulce spune:
Buna fetele,ce mai faceti? N-am mai intrat demult ca mi s-a stricat calculatorul si abia acum am reusit sa pun mana pe laptopul sotzului ca il tot uita la birou.
Deci:
1. Vreau si eu reteta cu Sponge Bob,fi-meu are geburtstag pe 1 decembrie,poate am timp sa fac o proba,daca nu iese bine dau comanda la cofetarie.
Adresa mea de mail ancuta_hoppe@yahoo.de
A mai facut cineva acasa party la copil de 5 ani?Vin cam 6-7 copii,ce meniu ar fi mai indicat(si simplu)? Cam cate ore tine distractia,la cat incepe si ce jocuri sa organizez? Pana acum n-am fost la vreo geburtstag si e prima data cand ii facem lui Marc petrecere cu prietenii. N-am nici o idee in afara de decoratii.
2. Am fost si eu in sfarsit la Rathaus in legatura cu einbürgerung si cetatenie-nasol de tot,nu mi-o fac pana n-am pasaport romanesc valabil (exact ce voiam eu sa evit sa mai platesc si sa astept 3 luni. Oare nu mi-l prelungesc pe ala vechi,fara sa mai transcriu casatoria sau sa schimb numele? La Rathaus au spus ca e egal pe ce nume e actul(de casatorie sau dinainte,important e sa fie valabil) si ca toata chestia dureaza pana la 1 an! Daca am noroc se poate si 6 luni sau chiar 4,dar depinde de cat de repede se lucreaza actele.DAca vrea cineva pot sa scriu lista cu actele cerute.
In total costa 255 de euro si apoi,in ziua cand ai einbürgerung poti face cerere de cetatenie,atunci mai costa 8 euro ausweiss si 59 pasaport si mai dureaza maxim o luna,cat dureaza facutul actelor.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
tinatache spune:
mami dulce, eu am primit pasaportul dupa 1,5 luni, prin posta!
andreia, am primit, mersic!
intrebare: tot vad pe prima pagina linkul de la Inst pt traducatori si translatori. A facut cineva asa ceva?
Cristina
-----------------------------------------------
Andrei are nevoie de voi! Mai sunt ca. 50.000€ de platit, haideti sa-i scapam de datorii, impreuna!