Viata in Germania (47)
Raspunsuri - Pagina 20
tinatache spune:
neatza
alina, ai grija ca pianu se strica de la Fußbodenheizung:) Firma e din Oradea de fapt, are filiale in toata tara, noi montam prin ianuarie si intai m-as convinge ca e ok, apoi dau datele. Nu mi-ai rasp. daca vrei la Lars Musical (pi imeil).
La noi merge S-ul 1 data pe ora si dimineata chiar a fost punctual. Dupa amiaza n-a mai reusit performanta
In afara de anul trecut noi avut in fiecare iarna zapada, da' tot ne bucuram. Chiar m-a amuzat o tipa la radio cand a zis ca "s-ar simti ca de Craciun, numai ca de Craciun de obicei n-avem zapada":))
Maraki, analiza edificatoare a fost la scaun sau la sange?
-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut
Miriluta spune:
quote:
Originally posted by ony01
Miriluta....nu iti pot trimite un mesaj privat imi spune ceva la genul : "Scuze, Miriluta nu accepta mesaje private " asa ca
adresa de mea de mail: ony01@yahoo.com
ca sa poti trimite mesaj privat trebuie sa iti activezi tu aceasta optiune. Oricum, ti-am scris mail, deci ai adresa mea si putem vorbi asa.
Camelia spune:
Alina, eu ti-am mai zis si-mi mentin parerea: incalzirea in pardoseala e super!E o senzatie tare placuta sa vii inghetat de afara si sa calci pe un parchet cald.La capitolul confort, incalzirea in pardoseala e clar in avantaj.In plus,consuma mai putin decat caloriferele.Are si dezavanteje insa: costurile mai mari de proiectare si instalare si rigiditatea sistemului care, odata executat, nu mai poate fi corectat prin adaugiri sau diminuari.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
Camelia spune:
Si inca ceva: daca se sparge o teava, trebuie schimbat tot .Totusi, sunt sanse mici sa se intample asa ceva.Cam asta am citit eu.
maraki spune:
Cristina, la scaun a fost rezultatul analizei, sange nu a vrut sa-i ia pediatrul, a spus ca nu il ajuta cu nimic. Vaaai..acum m.am speriat cu faza asta de paralizie.....doamne fereste!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
helbi spune:
Vin si eu cu o intrebare: a comandat cineva jucarii, jocuri pt PC sau CD-uri, DVD-uri de pe amazon.com ? Se plateste taxa vamala? Stiu ca la carti nu se plateste, dar nu stiu cum e cu restul.......
Daconst spune:
Alina,eu am incalzire in pardoseala in Ro,dar aici o sa punem normala din cauza costurilor de proiectare.ce fel de incalzire aveti?Ca la cea pe gaz si la wärmepumpe trebuie sa fie in pardoseala parca.La cea pe ulei nu esti conditionat.
Helbi,eu am comandat jucarii de la Amazon si parca daca comanda e peste 20€nu platesti transportul.
Fetele care si-au bagat actele pentru cetatenie,vroiam sa va intreb daca la voi trebuie sa scrieti un lebenslauf acolo cind mergeti la discutii cu cel de la landratamt?
Am sunat si eu azi si imi trebuie neaparat certificatul de limba,noroc ca am facut Daf-ul si va trebui sa scriu acolo la ei lebenslauf-ul.Mai e la cineva conditia asta?
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
Alina spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Alina,eu am incalzire in pardoseala in Ro,dar aici o sa punem normala din cauza costurilor de proiectare.ce fel de incalzire aveti?Ca la cea pe gaz si la wärmepumpe trebuie sa fie in pardoseala parca.La cea pe ulei nu esti conditionat.
Helbi,eu am comandat jucarii de la Amazon si parca daca comanda e peste 20€nu platesti transportul.
Fetele care si-au bagat actele pentru cetatenie,vroiam sa va intreb daca la voi trebuie sa scrieti un lebenslauf acolo cind mergeti la discutii cu cel de la landratamt?
Am sunat si eu azi si imi trebuie neaparat certificatul de limba,noroc ca am facut Daf-ul si va trebui sa scriu acolo la ei lebenslauf-ul.Mai e la cineva conditia asta?
Dana,
Casa se construieste cu incalzire pe gaz si putem ca Sonderwunsch sa punem incalize in podea.Am vrea numai Wohnzimmer-ul si ne-au cerut 1000 de euro si daca punem si in celelalte camere(inca 5),costa tot atita.Cica e mai usor de facut pentru toata casa decit de pt o camera,cam asa am priceput.Tipul asta zicea ca incalzirea in podea consuma mai putin dar dureaza mai mult pina e camera calda(2-3ore).
Eu nu mai stiu daca am scris acolo vreun Lebenslauf dar tin minte ca sigur am dus unul scris de mina(l-am scris acasa),parca tre'sa-ti aiba scrisul .Cind am primit cetatenia am semnat jdemii de foi ca nu apartin vreunei retele teroriste....banuiesc ca pt cazuri d-astea tre'sa aiba si scrisul tau la dosar .
Andreia,si eu am mai comandat una alta pe amazon,dvd-uri,caseta video,jocuri si parca de la 15 euro nu am platit transportul.
Alina
Daconst spune:
Alina,poate am inteles eu gresit cu lebenslauful si pot sa-l scriu de acasa.O sa vad mai exact,ca eu credeam ca vor sa ma verifice daca stiu sa scriu corect.
Asta cu incalzirea,la fel as vrea si eu,acolo in sufragerie si unde e gresie sa am podeaua calda si in dormitoare unde eu nu incalzesc de obicei sa am calorifere.
In plus de asta cred ca trebuie sa te interesezi si ce pardoseala e mai indicata la incalzirea in pardoseala?sa pastreze mai bine caldura.
Complicat,cind ai de ales,nu?
Alina spune:
quote:
Originally posted by Daconst
Alina,poate am inteles eu gresit cu lebenslauful si pot sa-l scriu de acasa.O sa vad mai exact,ca eu credeam ca vor sa ma verifice daca stiu sa scriu corect.
Asta cu incalzirea,la fel as vrea si eu,acolo in sufragerie si unde e gresie sa am podeaua calda si in dormitoare unde eu nu incalzesc de obicei sa am calorifere.
In plus de asta cred ca trebuie sa te interesezi si ce pardoseala e mai indicata la incalzirea in pardoseala?sa pastreze mai bine caldura.
Complicat,cind ai de ales,nu?
Dana,cica gresia e cea mai recomandata pt Fuussbodenheizung si noi vrem parket in wohnzimmer si in rest,fie kork,fie tot parket.
Aaaa,cica e greu de pus numai in sufragerie,e mai usor de montat in tot EG dar eu nu stiu daca vreau sa am Fussbodenheizung in bucatarie,de obicei,tin mult geamul deschis pt ca gatesc.
Cum ati hotarit cu casa,ati luat Fertighaus?
Alina