Viata in Germania (47)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

neatza
ce liniste e pe aici! Avem zapadaaaa!!!!! prima zapada zdravana de curatat din fata casei de cand stam aici... si dintotdeauna, ca pana acum n-am mai maturat zapada. Piticu meu e f contrariat ca de ce nu avem Schneeschaufel, ca cu ce curatam zapada daca nu avem lopata din aia maaaare:)) Iaca cu matura, ca "iar ne-a luat iarna prin surprindere"
Da, e superb afara. Si copiii mei chiar au mers la gradi, va dati seama?? Sa vad cat tine, ca inca nu a trecut 100% raceala, tot mai haraie.
Asa, ce voiam sa va spun: am gasit firma super in Ro pt tamplarie PVC, si la un pret de vis fata de ce scoruri se vehiculeaza aici. Prin ian. o montam, cine are nevoie, ii pot da detalii. Profilele sunt tot nemtesti, iar firma are referinte bune, au facut cunostinte de-ale noastre la ea.
Va pup si o zi frumoasa!

-----------------------------------------------
Un strigat de ajutor:
Andrei/ Teo / Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Si la noi e zapada, de alaltaieri....si vreo -2 grade, mult mai bine decat cu interminabila ploaie.

Carmi si Fabiano-mic-si-scump (20.10.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Doina cel interesant site dar la mine nu se aude bine deloc, si la voi e acelasi lucru?
Mai stiti situri cu cantece pt copii, ca ma innebunesc astia: am 3 dansatori in casa si cu mine 4.
Si la noi a venit prima zapada, e tare fain...macar stiu si copiii cum arata zapada, ca am crezut ca trebuie sa-i duc in tara sa vada asta.

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Fetelor,ma dispera greva asta la s-bahn.Astazi abia am ajuns sa-mi iau copilul de la gradi,am schimbat vreo 2 autobuze iar in ultimul era cit pe ce sa nu intru,de plin ce era.Of,of...miine de la capat:(

Ajutati-ma si pe mine.Cine are Fussbodenheizung si poate sa-mi dea informatii?Ma intereseaza absolut orice:cum e,cit de cald,cit consuma,daca se strica mai rpd,orice.Danke .Tre'sa ma hotarasc pina luni si e cam greu.

Cristina,cum se numeste firma cu geamurile,ai un link?M-ar interesa sa schimb timplaria in apartamentul din Timisoara.

Misha,nu am uitat ce m-ai rugat dar inca sapt asta nu am dat ochii cu colega si nici nr ei de handy nu il am.

Seara frumoasa!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony01 spune:

Miriluta si helbi va multumesc mult pentru raspuns si cred ca o sa renunt la consulat si o sa facem o procura la notar si apoi o vom legaliza ....ma satura "ping pongul" asta cu problemele oamenilor din partea MAE si a celor de la Consulat....si o sa va tin la curent....

OANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ony01 spune:

Miriluta....nu iti pot trimite un mesaj privat imi spune ceva la genul : "Scuze, Miriluta nu accepta mesaje private " asa ca

adresa de mea de mail: ony01@yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alina, si aici aceeasi pb cu greva la S-Bahn. Am stat vreo 15 min sa vina si apoi, abia am reusit sa intram.

Zapada nu avem, dar frig, da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Si la noi a venit zapada!! De vreo 4 zile tot ninge. S-a mai topit dar vad ca de ieri ramane lipita. Si un frig......dar e frumos!!! Azi am avut si soare si tot nu s-a topit zapada. Imi place mai mult decat ploaie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor am intrat sa va spun ca ieri am primit scrisoare de la spital cu rezultatul analizei baiatului. Au gasit campylobacterie dar cel mai tare ma deranjeaza ca ne.au anuntat dupa o saptamana! Cum este posibil? Analiza a fost luata la urgenta, astia asteapta "sa moara omul" si dupa aceea vor sa dea tratament? Noroc ca-i bine Angelo, si.a revenit cu ce i.am dat eu ca daca era dupa medici.....tare mult a tras fara tratament....concluzia e ca avea nevoie de antibiotic.

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

MARAKI
Am fost curioasa sa vad ce fel de bacterie este campylobactria pt. ca nu amauzit niciodata de ea. Am gasit un articol despre un belgian care a paralizat dupa ce a mancat o bucata de carne de pui, nefript ca lumea la un BBQ. Se pare ca carnea respectiva continea aceasta bacterie. Acea bacterie i-a provocat boala lui Guilan Barré care paralizeaza corpul. M=am intgrozit la gandul ca si baiatul tau a luat bacteria asta. Se pare ca de la carnea de pui sau porc provine. Trebuie sa avem mare atentie la pregatitul hranii. Funduri de lemn separate pt carne si produsele care nu se fierb sau frig. Bacteria ajunsa in contact cu hrana cruda e periculoasa. La fel ca si Salmonella. Bine ca am cautat pe Internet ca nu as fi stiut chestia asta. Sotul tot imi spune sa fiu atenta ce fund d e lemn folosesc si cum fac mancarea....Acum chiar ca il ascult...

Sanatate la micutul tau si sa se refaca repede!

Mergi la inceput