Viata in Germania (47)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osolita spune:

Fetelor, linkul cu schimbarile legii cetateniei este asta:
http://www.bgblportal.de/BGBL/bgbl1f/bgbl107s1970.pdf

Ce e important pentru noi gasiti la paginile 34-35. Mie imi accepta dosarul acum (in februarie fac 7 ani) pe baza paragrafului:

(3) Weist ein Ausländer durch die Bescheinigung des Bundesamtes für Migration und Flüchtlinge die erfolgreiche Teilnahme an einem Integrationskurs nach, wird die Frist nach Absatz 1 auf sieben Jahre verkürzt. Bei Vorliegen besonderer Integrationsleistungen, insbesondere beim Nachweis von Sprachkenntnissen, die die Voraussetzungen des Absatzes 1 Satz 1 Nr. 6 übersteigen, kann sie auf sechs Jahre verkürzt werden.

Nu mi s-a cerut sa fac Orientierungskurs si nici sa renunt la cetatenia romana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Livia,eu sunt din 2001 in Germania, casatorita cu un cetatean german...si eu am fost personal sa ma interesez de cetatenie si au zis ca de la 1 ianuarie 2007 se poate avea dubla cetatenie, asa ca nu trebuie sa renunti la cea romana.
mi-au zis si mie ca dureaza 6 luni pana o obtii, costa 255 euro, mi-au spus ce acte am nevoie, am intrebat daca va mai urma si un alt test din politica, geografie etc si au zis ca inca anul acesta nu, insa de la anul vor introduce din nou.

Absolventii unei facultati sau cine a facut berufsausbildung in Deutschland, nu mai au nevoie de B1, pot prezenta Zeugnisse-le, la depunerea actelor. Praktikum nu se pune.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

oooof mama lor!
am sa merg iar cu extrasul care l-a pus osolita pe forum...sa vedem ce zic!

va anunt ce am facut!

pup si multumesc

ps:hcclara:pretul(de 255 eur) care mi l-au zis a fost corect ...deeeeci sunt si ei putin informati,nu am ce zice!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut!
pt cele interesate, un exemplu de model de test limba, gasiti aici: www.sprachenzertifikate.de

iar apoi in partea dreapta, sub downloads, vedeti modelltest.

sper sa va fie de folos!

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

fetelor, voi ati avut prob cu bebeii vostri aici, adica au tusit si ce tratament le-ati dat.
Am mers la medic si nu mi-a recomandat decat ambroxol, dar bebe mic are o tuse magareasca si se inneaca noaptea...ma si sperie.
Ati avut prob de genul asta?

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cklaudia21 spune:

Deci toata procedura de cetatenie dureaza 6 luni ziceti !!
La mine a fost asa: m-am dus la landratsamt am depus hirtiile si mi-au zis ca sa astept pana vine ceva raspuns.La inceput m-au intrebat de cati ani sunt in De, eu sunt de 3 ani si casatorita cu un neamt . Daca nu ,trebuie sa astepti intradevar 8 ani. La Sprache am scris prin selbststudium, femeia a zis ca o sa vina de la ei o invitatie sau asa ceva ca sa fac zertifikat si costa 80 euro , daca nu 150 .
Acum astept sa vad cand primesc ceva !!

http://community.webshots.com/user/cklaudia21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

miki, ambroxolul la noi nu funct. mai deloc, am incercat ACC Kindersaft si a mers f bine. Iti da de la farmacie fara reteta.

Cristina
-----------------------------------------------
Andrei are nevoie de voi! Mai sunt ca. 44.000€ de platit, haideti sa-i scapam de datorii, impreuna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Miki, nu stiu ict de mic e bb,............poti incerca cu ridiche neagra, scobita si pus zahar sau miere in ea. Sucul care se lasa (in general dureaza citeva ore) i-l dai sa bea..e cam o jumate pina la o lingurita. E bun al gust, naturist si chiar da rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha-germ spune:

Helbi..o sa incerc si varianta cu ridiche, ca asa zice toata lumea ce e buna...bebe are 8 luni si nu m-a speriat asa de tare ca acum.
Tinatache..ACC a luat deja, dar la el a fost faringele blocat, circula un virus care il face asa, de fapt sigur l-a aduc cel mare acasa de la gradi...si am fost deja la spital aseara si i-a facut o inhalatie cu insulina, care la ajutat de minune, deja din spital se simtea f bine. Dar, na..am apelat pe unde am stiut ca m-am speriat rau, ca facea ca un bolnav de astm. Merci fetele

miki-mami de trei muschetari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Miki, multa sanatate bb-ului. Incearca varianta asta. La 8 luni i-i poti da sucul cu o siginga de la Nurofen sau.....cu lingurita.

Mergi la inceput