Viata in Germania (47)
Raspunsuri - Pagina 13
Gabriela19 spune:
Am si eu o intrebare ptr. o prietenä de-a mea care este cäsätoritä de sapte in luni in Germania si nu se mai intelege cu sotul ei, si ar dorii sä stie ce drepturi ar avea dacä ea ar pleca de la el.
Incä nu are nici un act pe numele de cäsätorie ,v-as ruga sä-imi räspunde-ti dacä stiti ce drepturi ar avea sa ramana mai departe in Germania.
anushca spune:
Sanatate "uriasului" si de la mine, Miha. Din nefericire la capitolul prichindei eu sunt "neajutorata". Incearca daca vrei sa afli si de la pitici o parere( http://www.piticii.evonet.ro/news.php ). Domnita Beatrice e o dragutica, mie cel putin imi place. Ei au si o revista si un ziar pentru mamici si pitici. Chiar i-am anuntat aparitia celui de-al doilea nr. pe 2007
Scuze daca iti spun ceva cunoscut
misha-germ spune:
Anusha mercic, o sa vb si cu ei..am vazut ca au un forum destul de mare, acum e mai bine, dar zilele astea am crezut ca iar o sa vad spitalul, ca am oroare la spitale deja, nu le mai pot vedea.
miki-mami de trei muschetari!
Amonar spune:
Fetelor, am fost la spital si am facut chiuretajul. A fost mai bine decat m-am asteptat si sunt supermultumita.
aschiutza spune:
Gabriela, e greu de raspuns la asa intrebare. Eu stiu doar ca la mine (acu 3 ani) viza era conditionata de casatorie. Intre timp suntem in EU, poate sunt alte legile. Daca nu are bani de consultatie cu un avocat sa incerce la vreo asociatie pt straini sau una pt femei.
---------------
Impotriva prostiei, zeii insisi lupta in zadar
Daconst spune:
Misha,sanatate multa puiutului tau!
La noi a functiona bine Mucosolvanul sirop,cind am avut probleme cu tusea!
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
misha-germ spune:
Danconst..danke, bebe e mult mai bine ca zilele trecute si a functionat cu cei de busuioc si putin ambroxol, dar dupa ce i-a facut inhalatii la spital...
va pup
miki-mami de trei muschetari!
mamica dulce spune:
Neata dragelor,am fost plecata cateva zile la Bodensee,dar nu in vacanta,soacra mea e bolnava rau,in spital.
Cristina,vreau sa te intreb cat te-a costat prelungirea la pasaport?
Mie imi trebuie pass valabil ca sa pot aplica pt einbürgerung,problema e ca passul meu e expirat din februarie si nu cred ca mi-l prelungesc pe numele de fata.Daca trebuie sa fac recunoasterea casatoriei,schimbarea numelui si tot tacamul ma costa macar 500,bani pe care voiam sa-i salvez.
Saptasmana asta ma duc la Bonn,poate pot sa-l prelungesc pe asta asa cum e,pe numele de fata,banuiesc ca e mai ieftin. La rathaus nu conteaza pe ce nume e,important e sa fie valabil.
Andreia,mersi de reteta cu tortul Sponge bob,mi se pare criminal de greu de facut,dar deh,eu la categoria dulciuri sunt experta doar in clatite Daca ma trezesc cu kef intr-o zi o sa-l fac,daca nu... fac bestellung
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
cklaudia21 spune:
mamaica dulce in legatura cu pasaportul , eu nu cred ca ti-l prelungeste , daca esti casatorita si ai un alt nume , nume dupa casatorie esti obligata sa-ti schimbi actele, in romania ai 30 zile timp, eu asa am fost cu carnetul de conducere,in romania nu am avut voie sa conduc , daca te prinde e ca si cum nu ai avea deloc !!aici in germania singurul act care poti sa pastrezi e führerschein , restul trebuie schimbat si aici .
Dar poate la Bonn sunt alte legi, auf jeden fall incerca , poate ai noroc!!
http://community.webshots.com/user/cklaudia21