Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Fetele, am gasit in ziarul Libertatea urmatorul articol....pentru cine intereseaza:

Prima banca de celule stem din Romania va functiona la Spitalul de Copii 'Louis Turcanu' din Timisoara. Celulele stem, recoltate din cordonul ombilical la nastere, vor putea fi depozitate, iar daca micutul va avea nevoie candva, medicii vor putea apela la aceasta rezerva pentru a-l ajuta sa se vindece de unele boli grave.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Referitor la PRELEVAREA DE SANGE OMBILCAL, ieri la stirile PRO TV a fost un reportaj despre banca de la Timisoara. Ceea ce m-a mirat e ca spunea dr. intervievat ca toata procedura costa 1400 de euro, cand eu stiam de 1000. DEh... traim in Romania.

GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Referitor la unghii...ale mele si-au revenit spectaculos. Arata atat de sanatoase si roz, ca ma mir si eu.
Referitor la hainute... ce sa spun, eu mi-s zuza. Mie-mi plac cele haioase, pentru copii.Hainute de adulti, au tot timpul sa poarte.Insa cele de copilasi, sunt tare frumoase. Sincer, nu-mi place cand merg pe strada si vad fetite imbracate ca domnisoare de 15-17 ani, cand ele n-aqu mai mult de 5-7 anisori. Incaltate cu pantofiori cu toculet, sau cizmulite gen ciocate,etc... a la adulti. Sunt doar copii, for God's sake.

Ereena multumim frumos pentru sfaturile tale.Suntem norocoase sa te avem printre noi.

Pupicei.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viezurila spune:

gugu rozul si funditile si toate astea sunt niste clisee- eu am fost a treia fata si nu am avut parte de asa ceva ai mei erau siguri ca voi fi baiat.. ca am ajuns sa devin adica sensibila, pasionala, iubitoare(cel putin de cand m-am maritat ca inainte ma tineam tare) nu are nici o leaguta cu rozurile si alte cele asta ca sa te incurajez ca ai putea sa fi la fel de buna si mama de fetitza

lala_d am schimat elevit cu centrum materna pe principiul ca e aport in plus de vitamine si ca e preventiv

+20

Tweety

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

fetelor am o veste buna!!!de luni intru in concediu 2 saptamani.din fericire e concediu de odihna si plec la herculane!yupiiii!!!
abia astept!dar sa stiti ca o sa imi fie dor de voi si o sa imi lipsiti tare mult!

gabrittza 21sapt+

Mergi la inceput

VIEZURILA nici nu mi-a trecut niciodata prin cap ca o culoare ar putea influenta in vre-un fel firea omului. Si crocodilul(sau crocodiloaica) e o mama iubitoare si protectoare.

GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

gugu si faci analiza lunara sau ai lasat-o balta? mi-e mi-a zis gine ca in tari unde regimul alimentar pp mancaruri mai putin pregatite termic e musai si ca la noi e doar recomandat.. eu am zis sa fac ca sa nu o ia razna neuronu'

gugu si honey banca de celule stem din TM, cum ziceam si m-a lamurit si ellenuta fct pe un principiu f interesant si ilogic totodata pt mine: daca recoltarea se face la cererea mamei atunci costa iar daca recoltarea se face pt ca bebe prezinta probleme la nastere care pot fi tratate cu celule stem e gratuit.. acum eu vin si intreb care e toata treaba? ca eu daca decid prelevare decid ca saii ajute nu neaparat pt boli depistate la nastere dar si pt mai incolo in copilarie, adolescenta, tinerete si ma bazez si pe dezvoltarea cerecetarii in domeniu.. deci oricum m-ar costa.. merg in continuare pe cei de la cordbloodcenter

+20

Tweety

Mergi la inceput

Oricum noi intentionam sa facem vre-o trei- patru copii si e normal sa ne dorim sa avem si fetita, pe care nu cred ca o sa o deghizez in papusha.
Tare mi-ar placea ca ai nostri copii sa aiba parte de o copilarie cum am avut-o eu, cu vacante la tara, cocotzat in copaci, coate si genunchi vesnic juliti, mers cu bunicii pe la stana de oi etc.... Dar dupa cum se vede acum copii nu mai gusta asa ceva, cu greu ii dezlipesti de calculator.

GUGU 27+ Alex

Mergi la inceput

gabrittza sa petreci frumos si sa te relaxezi! Mergi cumva la hotel ferdinand? acolo am vrut noi sa mergem dar nu aveau locuri saptamana trecuta sa te balacesti ca lu' viezurila mic al meu tare i-a placut cand m-am balacit la mare la piscina!

apropo de viezurila mic (poreclict Tweety dupa cum arata la prima echo de la 8 sapt) de va fi fetita o va chema Livia Maria si baietel Radu Stefan asta daca nu ne razgandim

+20

Tweety

Mergi la inceput

gugu interesant subiect ai deschis... mi-e mie groaza decum voi reusi sau nu sa ii limitez si cenzurez sa zic asa orele la PC si TV.. e cel mai mare cosmar.. asta pt ca in pofida copilariei mirifice pe care am avut-o si eu sunt totusi un copil al epocii televizorului pt ca 89 m-a prins prin clasa a treia exact cand putem sa imi deschid mintea spre o mie de chestii eu am inceput sa ma uit la TV si cum erau atunci ai mei sa ma opreasca dupa ce nici ei nu avusesera parte de TV si cum erau sa se gandeasca la efectele pe care le-ar putea avea asupra mea tot ce vedeam la TV??!!! mi-e groaza.. voi ce atitudine sperati sa puteti aborda ref asta? in plus.. nu poti creste un copil ca-ntr-un glob de cristal ca si cand se sparge global atunci sa vezi efecte malefice!

+20

Tweety

Mergi la inceput