Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 6
Ereena spune:
quote:
Originally posted by darene
Mie mi se pare ca-mi cade mai putin par decat inainte de sarcina si o prietena mi-a zis chiar ca mi-a crescut mai mult/mai repede decat in mod normal.Nu stiu cat de adevarat o fi ca nu am stat sa-l masor iar memoria m-a cam lasat de cand cu bb.In schimb unghiutele se crapa un pic pe margini daca le las sa creasca mai mult de 2-3 mm.In schim cumnata se plangea pe la 5 luni ca-i cade parul,ea nu a luat vitamine,doar fier si acid folic.
Eu nu mai pot de plictiseala,am spalat in baie si am pus hainute la spalat si acum nu prea mai am ce face,astept sa se faca 12 sa ma uit la un serial politist si sa pap ceva.
Poze
Elena
27+
Unghiile ti se crapa pe lungime sau pe latime?
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
gugushtiuc spune:
Vad ca ieri s-a mai dezbatut subiectul fetite-versus baietei. Imi dau si eu cu parerea cu intarziere.
Adevarul e ca nici eu nu ma vedeam mami de fetita pt ca nu sunt deloc lipicioasa si romanticoasa(dupa cum spunea MIRI). Zuzicile care au fetite sa nu se supere pe mine dar mie culoarea roz imi provoaca greatza. In plus nu ma incanta deloc ideea de a impopotzona un copil cu tot felul de fundite, clamite, rochitze etc. roz-bombon si dantelate ca sa arate mai mult a papusa decat a pui de om.. Daca o sa am o fetita cu siguranta o sa fie o baietoaica pt ca o sa-i cumpar multe hainute sport si hainute care le imita pe cele de "oameni mari" dupa care ma topesc. INca o data rog zuzicile cu fetite sa nu se supere pt ca asta e doar ceea ce simt datorita firii mele.
GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
darene spune:
Gina am uitat sa scriu ca m-a amuzat povestea cu tunsul fetitelor,abia astept sa vad pozici,sunt sigura ca sunt la fel de frumoase si dragalase ca inainte de tuns.Ma bucur ca nu mai esti necajita din cauza asta.Pe noi ne-au ras parintii in cap cand eram mici ca sa ne creasca parul mai des.
Cornilia nu ai mai intrat de vreo sapt,sper ca tu si bb sunteti bine.
Poze
Elena
27+
darene spune:
S-a facut 12 la mine.Mai intru peste vreo 1-2 ore sa vad ce ati mai scris.
Pupici.
Poze
Elena
27+
danonique spune:
Mie parul nu imi cade cu toate ca inainte de sarcina imi cadea mai mult.Cu unghiile stau la fel ca inainte.Nu iau decat fier iar analizele mi-au iesit bune.Voi va dati zilnic cu creme?
danonique 27+
viezurila spune:
buna dimineata dragi zuze!
irlandeza da' stiu ca si tu ai o frumusete de burtik! a mea e in continuare f mica
ellenuta am uitat sa iti spun ca ma bucur de vestile ref analize care au iesit bine si ca e totul in regula acum
laura_dimitris imi pare rau ca i fost nevoita sa treci prin experienta 41 inteleg si eu traba cu programul de voie de nevoie ca si eu am in plan tot calcal, spalat, gatit
eu n-am bagat de seama sa am probleme cu unghiile iar parul.. de la el nu ma mai astept la nimic decat la o minune.. dar asa l-am avut intotdeauna- fin, putin si cazator totusi ciudat ca eu auzisem ca in sarcina parul devine mai frumoas si mai bogat ca oricand.. te miri!?!??!
mai e careva dintre voi sa nu aiba anticorpi de toxoplasmoza? eu da desi nu pricep ca tota copilaria am avut animale fel de fel si nu prea cred ca stateam eu sa spal fiecare fruct pe care il luam din gradina dupa ce puneam mana pe pisici caine si alte cele.. plus ca pana in mai am avut pisica si mai mult eu am avut grija de litiera.. ma rog o grija in plus sa imi fac analize lunare....
mai lansez o data intrebarea daca si-a comandat cineva de la Toria ca eu retinusem ca da si sunt curioasa cum sunt lucrusoarele..
honey cred ca flori e suficient.. eu asa am fost la prietene de-ale mele
pup ma duc la munca de jos
+20
Tweety
Ereena spune:
quote:
Originally posted by darene
Ereena pe latime se crapa.
Poze
Elena
27+
Atunci nu e nimic care sa te inrijoreze , asta se intampla din 2 motive : fie sunt extrem de tari si casante si plesnesc , nu cred ca e cazul tau , fie sunt moi si fragile .Daca se crapa pe lungime , in vf , atunci e o boala a unghiei. Faptul ca sunt mai moi nu e o problema. ........
Ce ma bucur ca sunt de un oarecare folos, am sa la spun colegelor mele de servici ca desi nu mai lucrez la centru totusi lucrez de acasa
http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png
gugushtiuc spune:
VIEZURILA nici eu nu am anticorpi pt saracia asta de toxoplasmoza desi in copilarie stateam cat de mult posibil la tara, trageam toate matzele de coada si mancam fructe si legume nespalate de prin gradina la greu.
GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AngeliquedeS spune:
Gugu, sa stii ca tocmai genul asta de hainute imi plac si mie, cele care sunt identice cu ale oamenilor mari numai ca in miniatura, si chiar imi reprosa o prietena cand i-am aratat hainutele luate d emine pt bebe, ca nu sunt mai nebunatice, cu personaje din desene animate... or pe mine nu ma incanta (desi personal imi place culoarea roz ) Din acest motiv magazinul meu preferat e Z care are hainute exact in acest stil. Dar sunt scumputze tare, ce-i drept. oricum, cand au reduceri sunt acceptabile.
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori