Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by nemary

am tot uitat sa va intreb pana acum, voua va cade parul? mie de vreo 2-3 sapt. imi pica grupa mare si nu stiu ce sa mai fac. Am inteles ca dupa nastere o sa mai pice, se pare ca o sa ajung cheala

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Am gasit surse naturale de vit. B pt ca lipsa ei duce la caderea parului : polen , laptisor de matca , gel de aloe vera.

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

NEATZAAAAAAAAAA!!!
GYA, de asta te-am intrebat, pt ca eram aproape sigura ca iti spune 51%. Asa zice el la toata lumea si mie de atfel. O prietena de-a mea amers la el pt morfofetala de trim III si la fel i-a spus ca e 51% fetita, o fetita pe care o v-a naste miercuri la Bethesda prin cezariana.
Dr Pricop din oras de la noi mi-a spus ca daca a zis dr. Iliev ca e baietel nu exista dubii ca asa e. Pe poza de la echo se vede foaaaaaaaaaaaarte bine putzulica. Asa ca stai linistita ca e fetita cum v-ati dorit.

GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ereena, ai fosrte mare dreptate.

Mie imi cadea ingrozitor parul la inceputul sarcinii, dar cu pumnul, ma speriasem, dupa ce ma spalam pe cap faceam dop de par in cada, in conditiile in care parul meu ajungea abia pana la umeri. Cum treceam cu mana prin el ramaneam cu parul in mana. S-a mai remediat situatia dupa ce am inceput sa iau complex de Calciu, magneziu si Zinc, fiindca aveam o oarecare deficienta de calciu, asa ca din luna a treia le-am luat si apoi din luna a patra iau tardiferon si nu mai am nici o problema cu parul, ba chiar e mai frumos si mai des. Astept acum sa imi cada dupa nastere

Problema e ca atunci cand imi cadea parul aveam niste unghii superbe, ca niciodata in viata mea, dar dupa ce si-a revenit parul, unghiile sunt inapoi moi si se exfoliaza si se rup. Asadar nu le putem avea pe toate.

Pupici,
Angelique 28+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Mie imi cadea ingrozitor parul la inceputul sarcinii, dar cu pumnul, ma speriasem, dupa ce ma spalam pe cap faceam dop de par in cada, in conditiile in care parul meu ajungea abia pana la umeri. Cum treceam cu mana prin el ramaneam cu parul in mana. S-a mai remediat situatia dupa ce am inceput sa iau complex de Calciu, magneziu si Zinc, fiindca aveam o oarecare deficienta de calciu, asa ca din luna a treia le-am luat si apoi din luna a patra iau tardiferon si nu mai am nici o problema cu parul, ba chiar e mai frumos si mai des. Astept acum sa imi cada dupa nastere

Problema e ca atunci cand imi cadea parul aveam niste unghii superbe, ca niciodata in viata mea, dar dupa ce si-a revenit parul, unghiile sunt inapoi moi si se exfoliaza si se rup. Asadar nu le putem avea pe toate.

Pupici,
Angelique 28+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

Exact asa mi s-a intamplat si mie. Par cu pumnul la inceputul sarcinii insa unghii ca de tabla. Acum nu mai cade parul dar unghiile s-au inmuiat.

Fetelor voi mai luati Elevit? Eu nu am mai luat de vre-o luna si vad ca mi-au iesit analizele foaaaaaaaaaarte bune, fara probleme si anemie.

GUGU 27+ Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Eu nu am luat nicio vitamina si nici nu cred ca voi lua .
Analizele sunt ok asa ca poate dupa nastere in perioada de alaptare.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Pupici,
Angelique 28+ bb Victor

Mare, Munte, Flori

La unghii stiu ca nu e acelasi lucru , parca e lipsa ce calciu si vit a , la fel ca la pielea f uscata care se descuameaza , acolo e lipsa de vit a si e . Oricum unghiutele le vei purta destul de scurte dupa nastere pt a-l proteja pe bb, numai sa nu fie mai rau , daca sunt mai moi sau cresc mai greu nu cred ca e asa o mare problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Am uitat sa precizez ca la capitolul par si unghii stau beton

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Mie mi se pare ca-mi cade mai putin par decat inainte de sarcina si o prietena mi-a zis chiar ca mi-a crescut mai mult/mai repede decat in mod normal.Nu stiu cat de adevarat o fi ca nu am stat sa-l masor iar memoria m-a cam lasat de cand cu bb.In schimb unghiutele se crapa un pic pe margini daca le las sa creasca mai mult de 2-3 mm.In schim cumnata se plangea pe la 5 luni ca-i cade parul,ea nu a luat vitamine,doar fier si acid folic.

Eu nu mai pot de plictiseala,am spalat in baie si am pus hainute la spalat si acum nu prea mai am ce face,astept sa se faca 12 sa ma uit la un serial politist si sa pap ceva.

Poze
Elena
27+

Mergi la inceput

Fetelor dar vitaminele nu le luati pt voi ci pt bb . Sunteti asa siguer ca aportul de vit minerale si acid folic din mancarea noastra "naturala" e suficient?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzicute dragi.

Astazi mergem la Spital s-o vizitam pe prietena care a nascut.Cine stie ce obicee sunt, atunci cand te duci s-o vezi pe proaspata mamica?? O sa-i luam un buchet mare de flori...dar.... ma intreb si ce altceva am putea duce?

Cat despre caderea parului...hmmm... mie mi-a cazut si-mi cade tot timpul. Banuiesc ca e pe baza de sistem nervos la mine, caci mai ales in perioadele de stress maxim, pierd destul de mult. Ca sa nu mai zic, ca tot de la stress si nervi, am albit aproape in totalitate.Si, cum nici nu vreau sa ma vopsesc pe timpul sarcinii
(parerile sunt impartite,referitor la efectele vopsirii acum) , bebe va face cunostinta cu mamica lui, crezand de fapt ca-i bunicuta.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 20+

Mergi la inceput