Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Angelique

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Cynthia bine ai venit si felicitari pt sarcina! La ce dr esti? Poate ne vom inalni, totusi, la maternitate...eu s-ar putea sa fac cezariana pe 3 ianuarie (daca nu va vrea bebe sa iasa mai repede).
LauraD stiu ca dr Tutunaru recomanda magneB6 gravidutelor lui (e bun si impotriva contractiilor, ptc relaxeaza musculatura). Nasol ca nu l-ai gasit pe dr si biata sora ta a venit atata drum degeaba!

27+
Poze
Laura

Puiul nostru drag

Sarcina 2007

Laura eu sunt la dna dr. Margina si mie mi-a iesit data nasterii dupa calcule pe 3 ian 2008 dar dupa eco bebe ar trebui sa vina in jurul datei de 25 dec 2007.
Multumesc pentru urarile calduroase.
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Buna dimineata si de la mine fetelor !!!

M-am trezit tare bine dispusa la gandul ca am doua zile cu program de voie !! Desi nu este chiar de voie... mai este si de nevoie cu mancare de gatit, aspirator si rufe de calcat.... Copilul s-a apucat sa cante la o chitara d'aia de jucarie de plastic la ora asta... Chitara nu scoate niciun sunet (am avut eu grija de baterii...) dar el se crede un rocker adevarat..... OH, OH saracele mele vecine... cand s-o mai auzi pe langa asta si "ua,ua,ua" de la eleni...

Irlandeza, ce dragalasa este fetita ta !!!! Am fost impresionata pentru ca se vad clar obrajorii rotujori. In fotografiile mele si ale sora-mi obrajii sunt cam supti... Si, mai vreau sa te intreb... in fotografia ta de 25 de saptamani... blugii de pe tine nu sunt de gravida,nu?! Adica ai aceleasi dimensiuni in afara de burtica.... Bravo tie !!!!
A, si, din pacate..., 300RON nu este un pret mare... Sunt si preturi de peste 4 milioane... Creata stie ... nu?!

Angi, fruntea sus !!! Mai ai doar 3 zile de serviciu...!!!
Plus ca pana atunci iti termini si casa! Eu stiu cum este sa ai casa cu susul in jos... Si eu nu am pus rigips ca tine, doar zugravit!! Dar, sa vezi ce bine o sa te simti cand totul o sa fie gata .

Laura 22+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Neata spuneti-mi si mie cum e cu concediu inainte de nastere mie dr de familie mi-a zis ca pot sa intru in jurul datei de 8nov cand voi avea 32 de saptamani.
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Tzzzz, Tzzzzz....situatia cu slapul incepe sa prezinte umflaturi!
Haide-ti sa pastram armonia frumoasa a grupului ca si pana acum caci, este tare bine si frumos.
Ne-am adunat aici pentru prietenie,caldura suport si nu pentru judecata. Suntem liberi si fiecare sa faca asa cum vede,crede si este comvinsa ca este mai bine in ceea ce o priveste.

Ceva linkuri unde pot gasi nume deosebite/frumoase de baietei stiti?!
Sotul, nu este de acord cu ultima propunere iar cercetarile noastre continua.Pana la nastere cred ca voi ajunge sa formez toate variantele posibile!Va multumesc anticipat.

Poze - Recente & BB#3 28w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Gina, mie mi s-a parut simpatic site-ul asta - http://haios.uv.ro/numedebaieti.htm - sper sa nu fie reclama.

Pupici,
Angelique 28+ bb Victor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Lala & Angeli - va multumesc tare mult.

Poze - Recente & BB#3 28w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata!
Astazi am stat mai mult de 2 ore sa citesc si parca m-a apucat durerea de ochi.

Felicitari Gia si Nicole pt fetite!

Mi-ati dat de gandit cu schimbatul sexului,sper ca al meu bebel sa ramana baiat desi cand intru prin magazine pt bebici imi fug ochii la rochitele roz si taticul ma tot intreaba daca m-am razgandit si vreau fetita acum.Nu,dar al doilea sper sa fie fetita.Daca nu,incercam si cu al treilea,asa ii zic mereu .

Am o intrebare-ingrijorare care ma cam chinuie de vreo 3 zile.De cateva sapt am scurgeri de colostru,dar de acum 3 zile cantitatea e mai mare,sper ca e normal.Ma gandesc sa nu insemne ca bebe vrea sa iasa in curand.Am inceput sa-l simt si mai puternic,nu stiu ce face prin burtica dar am impresia ca de multe ori se impinge cu toata forta picioruselor si chiar simt o mica durere cand se intampla.
Mi-am facut si eu cont pe webshots cu ocazia achizitionarii a doua perechi sosetele care mi-au placut mult de tot si am zis sa va arat si voua.

Poze
Elena
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

quote:
Originally posted by nemary

am tot uitat sa va intreb pana acum, voua va cade parul? mie de vreo 2-3 sapt. imi pica grupa mare si nu stiu ce sa mai fac. Am inteles ca dupa nastere o sa mai pice, se pare ca o sa ajung cheala

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Hai sa-ti raspund cu toate ca eu sunt intarziata ca de obicei .In timpul sarcinii pielea capului este mult mai bine irigata si parul devine mai gros (chiar si mi gras), mai rezistent si cade mult mai putin , are o perioada de viata mult mai lunga. Daca in mod normal cad in jurul a cca 100 fire de par pe zi , in sarcina cad zilnic foarte putine .Caderea parului e normala in perioada obisnuita tocmai de aceea dupa nastere nu trebuie sa te ingrijorezi daca o sa pierzi mai mult par pt ca ce nu a cazut in timpul sarcinii cade acum , el recupereaza.Ingrijorator este ca il pierzi de pe acum . E vorba de vitamine , minerale , calciu din pastilute sau mancare , in cazul in care nu introduci suficiente in organism bb tot trebuie sa ia de undeva si atunci o sa ia de la tine si apar probleme de genul par , unghii , dinti. Acum parerile sunt impartite : fie nu introduci suficiente vitamine , fie introduci destul dar bb vrea mai mult . Cert este ca nu esti singura , dar daca intrebi doctorul nu stiu daca iti va spune altceva decat sunteti insarcinata doamna , asa se intampla. Poti incerca totusi .Am o clienta cu o adevarata pasiune pt parul ei si a luat elevit si tardyferon fol toata sarcina si alaptarea si nu i-a cazut un fir . Eu am luat la fel 3 luni dar doc meu mi-a intrerupt tardyferon fol , dar pana acum, Slava Domnului nu am probleme .Am sa incerc sa caut si pe internet ceva ,am vazut ca aveti unele probleme si cu unghille.

http://bd.lilypie.com/HmLbp3.png

Mergi la inceput