Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (39)
Raspunsuri - Pagina 3
roli25 spune:
Gatta dupa 30 de sapt la 3d nu se mai vede mare lucru pt. bb e mare si intra pe ecran portiuni mici din capsor sau trup.
Roli 24+ cu si Marc (9 iunie 2006)
irlandeza spune:
Laura, ce mult ai platit pt. eco !!!!!!! Asa preturi sunt la Bucuresti ? Eu la Cluj am dat 1.800.000 si cu CD-ul doctorului.
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra 27+
docdecap spune:
fetele, dimineata v-am lasat la cap. trecut pag. 7, sunteti deja la unul nou pag 3!!
deci am citit ca v-ati lamurit cu scurgerile, la mine vin si pleaca, adica am zile si zile. depinde si ce visez noaptea
Nicloe_es si cynthia, bine ati (re)venit. hai repede nicole, cynthia a scapat deja de moderare.
felicitari pentru 51% sau mai mult fetite, am citit polemicile voastre si pot impartasi din experienta de mama vitrega de 2 fete cucuiete adolescente si nu numai.
mamele nu sufera ca fetele lor au ciclu (nu stiu daca mama vreuneia dintre noi si-a pus problema asta), dar sigur isi fac probleme daca fetelor NU le vine ciclul. stai altfel cu griji cu o fata, cand iti serveste clasicul "lasa-ma dom'ne-n pace ca stiu eu ce fac, cu cine ma duc, vin cand cred eu ca e cazul". plus probleme de imagine la greu, trebuie sa le induri toate exagerarile varstei (la un moment dat ii ziceam uneia -bey, voi nu va ganditi, astea mici minore si in plina afirmare, daca voi va imbracati asa in club, saracele curve cum sa se mai imbrace?? sau alteia sa incerci sa ii explici ca nu rimelul si dermatograful sunt cea mai buna investitie intr-o imagine de succes la scoala, sa il vezi pe tat-su trebuid sa puna piciorul in prag un pic la piercingurile de spranceana sau limba) evident ca multe trec, si trebuie sa ai rabdare, ca te lovesti de un zid de nu stii ce e aia!! stiu ca si noi le-am facut, pe rand pe toate, dar nu cred ca parintilor le-a fost usor!!
oricum, tati a zis ca cu fete are know-how deja, si inca isi mai face, la baieti e in dubiu si i-am zis sa se documenteze si sa lucreze repede, ca la adolescenta e cu probleme, nu stiu daca la 60 ani ai lui o sa-i mai arda sa-l duca la fetite...
hai ca mai citesc din urma, ca am trecut repede-repede peste
Monica 26+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> poze de tot felu'
irlandeza spune:
Am pus cateva poze cu bebelina si burtica . http://www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/72157602273138108/
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
Cum creste motanica nostra 27+
miri_mik spune:
irlandeza, ce burtica frumoasaaaaaaaaaaaa! si ce bluzita sic, imi place de mor ca pe mine m-a pocnit vernilul:)
anjelik, mai bine pe prenatal mama. o sa teplictisesti primele doua zile, dar pe urma o sa te bucuri de tine si de burtica ta si de casa noua si curata. pusic pe nasuc sa nu fii botos, ca se aranjeaza toate. si in plus e weekend!
fete vs baieti ziceti voi? iom-amvazut de la bun inceput mama de baieti. poate pt ca sunt eu mai autoritara, nu foarte lipicioasa si asta nu s-ar fi potrivit cu o fetita:) acu va fi invazie masculina la mine in teritoriu. si de ma gandesc bine, toti suntem depresivi in adolescenta din cauza de atatea "probleme existentiale":))
hai sa va zic faza... duminica e ziua sotului. l-am intrebat ce si-ar dori de ziua lui, a zis... un sex-party special.mbon, asta m-a pus pe ganduri dat fiind faptul ca libidoul meu e la 20 de mii de leghe sub mari. dar am gandit... si-am zis, un accsoriu sexi. gasit, pastram surpriza... intre timp, vine in seara asta acasa d ela munca, si-mi spune ca una din colegele de la servici organizeaza o seara de prezentare la ea acasa.... gen tupperware sau aloe... dar cu sex-toys. hmmm, mi-am zis... pai du-te. el nu ca defapt vroia sa mearga la antrenment:))) pana la urma, a pelcat in misiune... i-am zis sa ia notite, sa facapoze, si n-are voie nik in afara programului:)))
intre timp, imi zic, o sa vina omul acasa cu chef...tot am vorbit de epilat... ia sa evit io niste arsuri. iau eu un bic... si prestez o "defrisare" vorba voastra...mai frate, lama noua, spuma de calitate, cum am dat cu lama, zeci de punctulete rosii de sange au dat la suprafata... n-aveam buba, n-aveam cosuri, n-aveam nik. o secunda ampanicat, p-ormam-amgandit ca s-o fi sensibilizat tesuturile, dar e cert ca sperietura fu pe cinste. acu, stau ca bursucul in varful canapelei - turceste, da cica nue voie, da' iar zic, asa ma simt eu bine - si ma minunez, si-astept sa vina sotul din expeditie. da e foarte clar ca n-am chef de nik:(((
oooof!
miri_mik
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno
http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp2.png
Shose spune:
Irlandeza ce bbica frumoasa sa creasca mare!! Ce'mi place poza in care e cu gurita deschisa, cred ca a prins'o cand casca.
Miri m'ai facut sa rad cu povestioara. Offf...libidoul ca libidoul, dar tu pregateste'te pt. asta seara.
22+
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
grati.ela spune:
fetelor unde-l mai gasesc pe Herghelegiu in afara de euroclinic, sanador si medsana? Am ratat programarea la Pop pt 30 sapt si nu-l prind deloc nici pe Herghelegiu.
22+
grati.ela spune:
sunt o insomniaca...flacauashul meu e pe shtrasse acush si astept sa traga la paturica...fetelor mi-au urcat pitici noi cu casa pe bulevard...vreau casa cu curte extrem de mica, cu garaj si 4-5 camere undeva intr-o periferie centrala a Bucurestiului.
22+
Lala_D spune:
Angelique intra mami in concediu ca nu o sa iti ridice nimeni statuie de angajata eroina , zau. Bebe e mult mai important acum .
Irlandeza superba burtica
Gatta si eu stiam de 2 D dar daca e binevoitoare doctorita/ doctorul iti arata si tie cateva imagini 3 D
Gratiela am si eu aceiasi dorinta insa casa ar trebui sa fie cumva in raza a 300 m de bloc ( ca zona) ceea ce este imposibil . Asa ca de dragul zonei imbatranesc la bloc
Miri ce haioasa ai fost
Laura ma bucur ca a venit sotul acasa, acum esti si tu mai linistita
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare
Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )
AngeliquedeS spune:
Buna dimineata, acum m-am mai linistit si eu dupa ziua de ieri.
quote:
anjelik, tu si XXL night m-ati binedispus. dar treubi sa-ti aplic un shlap. de aici de departe, din afara mis e pare ca te dezintegrezi cam tare. si dupa parerea mea mai sunt p-acolo probleme la etajul superior in sensul ca... vreau bebe ca-l doresc de mult, dar innebunesc la gandul ca trebuie sa iasa, probabil, cu o epiziotomie. daca bine stau s ama gandesc, nici una dintre mamele care au anscut natural nu te-a sfatuit sa nasti cu cezariana... in plus, nici una nu-si aduce aminte cu exactitate de durerile nasterii, pt ca nascand natural... creierul isi face treaba si te "amneziaza" pe latura asta. si sa fim seriosi... nu sexul dupa e mai important, ci felul cu iti percepi tu maternitatea si cum te implinesti prin ea. iti doresc din tot sufletul, ca indiferent cum s-ar intampla, sa fii mandra de tine, si de cel mai grozav copil de pe terra care nu poate avea o mamica mai grozava decat cea pe care o s-o aiba!
Miri, stii ca eu te iubesc pe tine si esti febletea mea dar totusi corectia ta aplicata cu shlapul 45 mi s-a parut cam prea dur si nemeritata. Sper sa nu te superi pe mine ca ultimul meu gand e sa se intample asta Chiar tu spuneai la un moment dat ca pe internet se vad doar cuvintele nu si tonul, dar totusi cele spuse de tine mi s-au parut extrem de nedrepte cu atat mai mult cu cat nu sunt singura care ma confrunt cu astfel de temeri.
Ne-am impartasit aici vrute si nevrute, vorba aia, ne-am spalat lenjeria in public uneori cu temerile si fobiile noastre. Si deodata eu ma pomenesc cu asa o scatoalca dupa ceafa de nu imi vine sa cred. E adevarat, sunt, voi fi mamica dupa mari sacrificii si chinuri cum nu poti sa iti imaginezi decat daca ai trecut prin asta, ceea ce nu doresc la nimeni si copilul meu valoreaza mai mult decat absolut orice pe lumea asta. Dar nu mi se pare normal sa fiu catalogata ca avand probleme la etajul superior daca ma interesez cum voi functiona ca femeie dupa ce aduc pe lume un copil. Cu atat mai mult cu cat nu am fost singura care mi-am exprimat cu voce tare temerile si cu toate astea eu am fost singura pusa la zid.
La cat esti tu de femeie, la cata sexualitate emani din toti porii, oare nu ti-ai fi facut probleme daca ai fi ramas dupa o epiziotomie larga ca o galeata cum a ramas prietena mea, situatie care i s-a remediat abia dupa 4 ani la a doua nastere cand fost cusuta intr-adevar bine? Imagineaza-ti cum te-ai fi simtit. Intradevar, tot copilul ar fi fost cel mai important, nici nu incape indoiala, dar cand se mai intampla si situatii din astea, iti pui intrebari. Pentru ca eu vreau sa le am pe amandoua fara sa fiu considerata ciudata. Si repet, nu cred ca sunt sibgura care gandeste asa.
Si asa cum spunea Irinouka, nimeni nu vrea ca dupa sarcina sa apara probleme in viata de cuplu, fara ca asta sa insemne ca ar avea ceva probleme la etajul superior, mi se pare cam prea dur spus.
Miri, draga mea, sper din tot sufletul sa nu interpretezi cuvintele mele altfel decat le-am spus
Pupici,
Angelique 28+ bb Victor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori