MAMICI DE ITALIA (10)
Raspunsuri - Pagina 16
Raluk31 spune:
Salutare,fetele! 
Katia,bine-ai revenit printre noi!
Mamii,sa-ti traiasca baiatul!
Liliana,sarcina usoara!Fii optimista ca totul va fi bine.
Stefi,sanatate
tuturor!
Raluca
in asteptarea lui bb
katiapam spune:
Raluk-cum te ,ai simti cu alergia? a dat rezultate tratamentul?
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
Raluk31 spune:
Katia,slava Domnului,sunt pe ultima suta de metri!Nu mai stiu ce tratament faceam cand povesteam cu tine,cert e ca l-am tot schimbat si pana la urma,s-a rezolvat.Acum astept sa-mi cada crustele de peste tot si voi fi ca noua!![]()
Raluca
in asteptarea lui bb
lilianaFi spune:
Micio PetCost2005 Raluk
..multumesc de primire,sinteti toate niste dragute si deja ma simt bine printre voi 
Katiapam Slimatei 
...deci m-am intors de la echo ....si inca sint in incertitudine:embrionul cu activitate cardiaca a crescut,e de 6mm...si a aparut si celallt embrion care inca nu se vazuse,dar e mic,mic un puncticel acolo si inca fara activitate cardiaca,oricum virsta gestationala nu corespunde cu cea echografica,sint mai micuti poate pt ca sint 2,nu stiu...trebuie sa stau in continuare la pat pt ca un bb e inserat f.jos...mai m-a chemat peste 2 saptamani...
Numai bine tuturor...
Roxali spune:
Cristina ar fi pacat sa pierzi laptele ptr ca e pturila donsoara...de la biberon accepta??macar pe o perioada , ca nici asta n-ar fi o solutie...poate ai mancat ceva mai picant si nu-l acepta ptr gust.
Liliana tine-m pumnii in continuare.
Pet.cost se gasesc peste tot castane...le crestezi si le pui la cuptor sau fierte .
Ali
38
si Enrico 7ani
poze
Ginger00 spune:
'Neata...am ajuns si eu acasa,in sfarsit dupa 16 zile de spital.
Poate ca contractiile nedureroase dese nu fac rau dar pe mine m-au terminat.Am fost sambata seara (in 29 septembrie) la urgenta...aveam deja colul de 1,17mm ...direct internare pentru risc nastere prematura.M-au trimis ,ca nu aveau locuri ,cu salvarea la un alt spital care are sectie de neonatologie intensiva in caz de nastere.M-au tinut sub perfuzii si monitoraj 6 ore pana contractiile s-au linistit.Am stat 12 zile la pat fara sa ma ridic deloc,cu perfuzii si tratamente.Am crezut ca nu mai apuc multe zile de sarcina.acum sunt mai bine,colul e inchis,de 2 cm si speram sa tragem cat de mult inainte.Va pup
ps. va rog sa-mi schimbati spitalul,nu mai merg la Mangiagalii .Voi naste la IRCCS San Matteo di Pavia
+26
sufletelele mele
Atat mai avem
slimatei spune:
ginger
ce ma bucur ca sunteti bine!
...
liliana...ai sa vezi ca totul o sa fie bine...
raluka bine ai revenit...
sa avem o zi buna fetelor ..[
pup]toate mamicile, burticile, flacai si d-soarele
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
katiapam spune:
Neata'fete!!!!
cafeaua e gata!

cine vine?
Ginger-ma bucur ca ne-ai dat un semn si ca te simti mai bine,stai la riposo absolut 
Liliana-stai si tu la riposo,cam de obicei nu corespunde dpp incearca sa stai linistita 
Slimatei-dar briosele unde sint???? si invitatia la cafea???
Mikuta-pe unde umbli????
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
slimatei spune:
katia de data asta am sarit..astept sa mi se dea...![]()
eu tot am dat si acum nu mai am un dram de cafeina in casa..ce sa-i faci mai ramane omul si fara....![]()
dar merg la bar ..sa fac o colatiune cum se cade...un laptic machiat cu un cornet integral cu marmelada...cine ma acompaniaza..fac cinste![]()
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
Roxali spune:
Neata!
Slimatei,cand voi ajunge la Roma atunci poate vom avea timp ptr o colazione sau o aruncarea cu privirea in parc cu piticii.
Ginger ao facut foarte bine ca te-ai dus la spital...contractiile nedureroase la tine sant riscante oricum.Le doresc micuitlor sa stea
la mami in piscina cat mai mult posibil
Azi ma duc la o limbarica prin orasel sa vad poate mai imi cumpar vreo bluzita mai larguta si mi-ar mai place si 2 curele maro, neagra sa le las atarnate peste...adik sa mai imi ascund juncile ramase
.
Ali
38
si Enrico 7ani
poze