MAMICI DE ITALIA (10)
Raspunsuri - Pagina 15
katiapam spune:
Ciao amichete!!!![]()
in sfirsit pot sa intru sa va salut sa vad ce mai faceti,imi era deja dor de voi
Va pup pe toate!!!!
Liliana-ma bucur de vestile bune,in boca al lupo sa ai o sarcina usoara si sa o duci pina la capat si bine ai venit printre noi
Cristina-nu stiu ce sfat sa-ti dau eu am avut foarte putin lapte
fetelor sa speram ca Ginger o sa iasa din spital cit de curind si ne da vesti
eu intre timp m-am facut bruneta,Giulia acum are 6,300 kg
cind am timp o sa pun poze
Mamii-auguri pt.3 luni la Ale
ce mai faceti fetelor???????
eu inca nu am acasa calculatorul meu sper sa mi-l aduca cit de curind
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
micio spune:
Buna!
Si eu am cam absentat, al meu sot face niste cursuri on-line si mi-a dat interzis la computer, iar daca nu reusesc sa intru cat doarme eduard nu mai pot apoi.
Liliana, bun venit! Cum a fost la echo?
Stefania, bea ceai, mananca citrice, eu n-as mai lua paracetamol daca nu as avea febra.
Cristina, a trecut iritatia Giuliei? Cu laptele nu prea stiu ce sa-ti spun, poate sa incerci pana se regleaza cantitatea sa alapteazi cu mameloane de silicon, poate asa ii vine lapte in guritza doar cand trage ea. NU stiu de functioneaza ca n-am aplicat, dar incerca sa nu mai tragi cu pompa ca sporesti productia!
V-am pupat pe toate!
Oana si
Eduard (19.01.2006 )
slimatei spune:
micio..
... asta am facut ..nu am mai luat paracetaml...am bagat la vit. c in mine...sub forma de fructe...kiwi,portocale,mandarine verzi...si mult suc de lamaie...supa fierbinte..si papica cu usturoi..ceai si pat...deja vad rezultate..si sper sa-mi revin de tot...desi stiu ca durerea de oase si de spate ..si greutatea din mine nu-mi va trece....
Stefania X 2
31+
www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">foto
"Unii se plang fiindca trandafirii au spini, eu multumesc cerului ca gasesc trandafiri pe spini" ...Shakespeare
katiapam spune:
Slimatei-imi pare rau de raceala,stai in pat la caldurica si continua cu fructele
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
pet.cost2005 spune:
ciao !!!!!
katia - bine ai revenit !!!
liliana - bine ai venit si sarcina cat mai usoara!!!!!!
ginger - asteptam vesti bune si de la tine!!!!!!
Mi-ati facut pofta de castane acum, na! Ooofff ...
Am o stare de oboseala continua ... ma trezesc deja obosita ... si dureri de piciare ....
katiapam spune:
Petcost-multumesc
bine v-am regasit
acum cu sezonul va faceti pofte?
cite saptamani ai?
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
pet.cost2005 spune:
katia - daaa .. inatai dana cu festa delle castane si apoi ali cu plimbarile in padure dupa castane ... ele sunt "responsabile" de pofetele mele
. Da' imi cumpar eu
...
Am 35 de sapt. E normal sa simt un gust metalic in gura orice as manca ... chiar si daca beau apa? Bleaaaahhh ... de cateva zile persista senzatia asta ....
katiapam spune:
Petcost-esti aproape la termen mai ai putin,
peste o luna-doua o sa ne rarim bine ca sinteti cam toate aproape de termen
durerile de picioare din pacate se mai accentueaza de acum incolo din cauza greutatii,despre gustul metalic nu-mi mai amintesc daca am avut si eu,maninca fructe poate mai trece
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
Liliana-sa ne spui cum a fost azi la vizita.
unde locuiesti in italy? de cind esti aici?de unde esti din tara?
incep din nou cu intrebarile!!!!!![]()
![]()
![]()
Diana-bine ai venit printre noi! spune-ne mai multe despre tine si tu(sper ca nu gresesc numele dar am vazut pe undeva ca esti noua venita printre noi)
daca gresesc sa-mi spui ![]()
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07
katiapam spune:
Fetelor!!!!!
unde sinteti? pe cind am aparut si eu in zona voi nu mai sinteti???
asa cresc eu ![]()
GIULIA-20/06/07