Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

simo - nu mai tin minte exact, dar incep sa caut, sper sa regasesc, dar am gasit ceva despre contractii, nu de astea ai avut si tu ieri?

"Contractii Braxton Hicks.
Aceste contractii, neregulate, isi pot face aparitia incepand cu saptamana 20 de sarcina si pot fi simtite mai devreme de femeile aflate la cea de a 2-a sarcina. Durata acestor contractii este in general cuprinsa intre 15-30 de secunde, dar pot dura si pana la 2 minute sau mai mult. Mai mult sau mai putin dureroase si posibil incomfortabile, contractiile Braxton Hicks se resimt ca o incordare puternica a uterului in partea superioara si relaxarea lui graduala. Aceste contractii cresc in intensitate in ultima luna de sarcina, devin mult mai frecvente si posibil mai dureroase. Desi nu pot declansa nasterea, aceste contractii pot duce totusi la dilatarea colului uterin creind senzatia ca urmeaza nasterea inainte de vreme. Daca aceste contractii devin insuportabile si sunt insotite de dureri abdominale, ale spatelui sau ale pelvisului, si eventual sunt insotite de scurgeri vaginale, contactati urgent medicul."

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Raluca, credeam ca ai citit de curand, nu este cazul sa cauti...nu te deranja, cat despre textul referitor la contractii multumesc din suflet

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Neata Randunici,

Cand ziceam si eu c-o sa dorm pana la 11, uite ca de la 8:30 n-am mai putut sa dorm.

Raluca, ma bucur ca ti-au placut pozele cu Bily; el e marisor, in noiembrie face 6 ani, deja saracutul a inceput sa albeasca la botic. Sper sa fie sanatos si vioi ca acum si sa il iubeasca pe bebe asa cum ne iubeste si are grija de noi (poate chiar mai mult). Si eu stiu ca de la o vreme nu se mai taie codita la Rottweiileri, dar atunci asa era. Sa va traiasca si voua catelusul si .... acum e randul tau sa pui niste poze cu el (sau e o ea, parca). Scuze, e prea dimineata pentru o zi de week-end.

Ririan, ma bucur si eu tare mult ca esti mai bine si ca vei afla mai curand ca ti-ai facut griji si ganduri negre degeaba, o sa vezi, rezultatele vor fi cele dorite de tine si de noi toate. Cu Domane-Doamne, intr-adevar, niciodata nu e prea tarziu sa ne intoarcem catre El; este ca un parinte care, oricat de mult i-ar fi gresit copilul, il iarta si il ajuta. Sper sa nu lasam grijile cotidiene sa ne indeparteze de El, pentru ca este singurul care ne poate ajuta cu adevarat. Sa stii ca in fiecare se4ara ma rog pentru tine si Cory si veti vedea ca ne va asculta, atata timp cat ne rugam cu sufletul curat si cu multa putere.

Nu stiu daca mai apuc sa mai scriu mai tarziu sau maine, ca azi vrem sa mergem la SIAB (Salonul Auto) plus alte treburi pe-aici, dar sa stiti ca va iubesc pe toate mult si luni sper sa va aduc si eu vesti bune si ... culoarea caruciorului.

Va pup mult pe toate!

Laly 15+

http://community.webshots.com/user/Clabuc04

Mergi la inceput

Clabuc - am pus poze cu Bruno al meu, dar nu am poze recente, sunt doar de la 1 luna pana pe la 8-9 luni...

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Felicitari ELA pentru baietel!
RIRIAN tinem pumnii!
Sa aveti un w e linistit!
pe toata lumea

blankar16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Am reveniiiitt!!!
Nu am cuvinte pentru a va multumi indeajuns pentru gandurile frumoase!Sunteti minunate si va iubesc taaare muuult!Al doilea lucru care m-a emotionat profund a fost ca am reusit sa o scoatem pe Cory din butoi!
Am atatea sa va spun-incat cred ca o sa fac o mare varza-dar sunt sigura ca o sa pricepeti voi ce vreu eu sa spun..
Simo iti multumesc din suflet pentru sustinere!Fetelor..mi-a trimis mesaje,m-a sunat..n-am cuvinte!!Am plecat de la Dr.cu masini separate si telefonul meu ramasese in masina sotului..El a vazut apelurile si a crezut ca e vreo urgenta..de-asta a sunat..cum am parcat masinileL-am certat putin Atunci cand am vb. cu tine eram capiata,pluteamNici numai stiu ce-am vorbit..
Multumesc pentru trecut in listutza!!Mi-au dat lacrimile cand l-am vazut!
Aseara am vorbit mult cu el-iubitu' lu' mama si al tatelului
Dupa eco am mers sa papam ceva si sa bem un suculetz eu-respectiv un vinisor-baietii!
La Dr.am mers impreuna cu niste prieteni-prietna mea fiind si ea.Am intrat impreuna in cab.De emotie-am zis sa-i faca ei prima eco.Ea are 15 sapt.Nici n-a pus Dr. bine sonda pe burtica-si..ce sa vezi..doua bilutze uriase!!Am sarit ca arsa-inaintea doctoritei-e baiaaat!!Dr. a confirmat-sotul ei era topit..Ce sa mai..fericire mare.Am uitat sa va spun-am facut 4D.
Mi-a venit si mie randul..l-am scos afara pe sotul prietenei si l-am introdus pe al meu
A inceput Dr. masuratorile:am vazut stomacel,vezica,rinichi,inima,nasuc,orbite si globi oculari,membrele sup.+inf.,ne-a masurat-AC,BCF,TDC,BPD,HC,LA,colul=40cm.,placenta,etc.
BB are 139 de grame si fix 16 sapt.Ne-a laudat Dr.-bebelusii,a zis ca-s niste frumosi,grasuni si lungani..
Dar..ioc sex!!L-a gadilat,l-a impuns..nik..Cand..deodata..a inceput sa rada:"Ei-uite ca si asta e tot baieteeel!!"
Nu-mi venea sa cred ca a reusit sa-l vada..Mi-a aratat..
Sunt sentimente,clipe unice!
Dr. a fost f.dragutza,am intrebat-o de TT si ne-a zis ca avand in vedere ca suntem colege(si prietena mea e tot cadru medical) o sa ne vb. deschis..Ne-a zis ca daca am fi surorile ei-nu ne-ar recomanda sa-l facem !Atata timp cat la masuratorile eco.BB e normal-at.pt.ce sa-l facem??!..Si apus punct.
Ne-a spus ca durerile de burtica sunt normale,atat timp cat nu-s de lunga durata,fara sangerari si alte minuni(ne-a rec.No-Spa pt.dureri si inante de calatorii mai lungi),sa mancam sanatos si sa ne bucuram de BB pt.ca or sa vina si vremuri mai grele(trim.3).
Bineinteles ca am dat vestea tuturor-doar mama a fost sceptica-ea dorindu-si fetitza I-am spus sa se obisnuasca cu ideea ca io nu-l schimb!!
Uff..
Inca odata-va multumesc tuturor din suflet pentru galerie si cuvintele frumoase!!Sunteti deosebite si va iubesc-pufosele mele!
Bine ai venit Raluca!Te-am trecut si in listutza!Sarcina usoara si un BB sanatos tun!

Ela.. in 16 sapt.!!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

am incercat sa pun si eu 2 poze nu stiu daca am reusit

http://webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

ela - imi inchipui cat de bucuroasa ai fost cand ai vazut ca totul este bine cu bb, si i-ai mai vazut si "comoara". Sa fiti sanatosi ca sa va puteti bucura mereu unul de celalalt.

blankar - nu ai incarcat nici o poza in album, uite ce apare scris: This user hasn't uploaded any photos or videos yet. Boo!

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

nu stiu ce am facut dar nu se vede nimic
o sa incerc alta data

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Tot citesc din urma si ma amuz!!Iubitele mele-cum au stat ele ca pe jar!!Sovi ai fost mortala cu "Asa-i trebuie! fericita sa ramana! acu pot sa plec si eu linistita la parc &prajitura" si cu "Eu zic sa facem o ciorba de potroace sa ii dam Zozelinei maine dimineata pt mahmureala "!!Nebunooo
Ioana aveai un feeling ca-i cu bilutze??!
Delphin,Kya suna misto-dar uite ca nu prea-s fetitze!!Ce ne facem?!!
Cory felicitari pentru Larisik isteatza!!
Ririan!Ne rugam si noi!

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput