Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sovietica/sovietica.jpg)
sovietica spune:
Eu zic sa facem o ciorba de potroace sa ii dam Zozelinei maine dimineata pt mahmureala
sovi 11+ saptamani
pozici
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
mihutza11 spune:
somnoroase randunele... numai una n-are somn - adik je
si am zis sa intru daca tot nu am somn... sa vaz ce are Zoze...si cand colo un baietoi!!!! BRAVO ZOZE!! sa iti traiasca si sa aveti numai bucurii!
Cory ma bucur sa aud ca esti mai bine si felicitari pt Larisik
Laly
Ioana tare bune acordeoane! Raluca,Simo,Sovi,Serry,Roxana,kya,ririan, delphinas,Olgutza si tot stolul somnoros! Vise placute!
Mihaela 15+
Pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
PIDANA spune:
Felicitari Zozelina pt baietel. Trebuie sa fii tare fericita.
Nu stiu cum faceti voi atata treaba prin casa ca eu dupa ce ca la serviciu frec menta toata ziua, acasa nu imi mai arde de nimic.
Azi de exemplu abia am reusit sa mananc ceva si de la 19-22 am dormit. De regula dormeam pana dimineata si cand ma culcam mai devreme, dar acum mi-era foame. Si eu iau elevit, dar nu simt sa imi faca pofta de mancare.
Am inceput sa am si eu dureri de cap si ma intreb de la ce.
Al meu se vaita ca de cand sunt gravi (si mai rar cu sexul) a facut o burta mai ceva decat avea inainte. zici ca mai are un pic si naste. Oricum toata lumea ii spune ca o sa nasca inaintea mea.
Va pup ca ma duc sa facem nani. somn usor si sa auzim numai vesti bune.
Dana 10+
numeioana spune:
Dana, sa stii ca sotul tau e solidar cu tine... Macar asa sa te ajute si el!
Fetelor care faceti curatenie si mutati mobila (in special Simo), nu stiu cum de reusiti. Eu deja am chemat o femeie care vine saptamanal sa imi aspire, stearga praful si sa spele gresia, faianta, ca eu nu mai pot. Aseara am intins niste rufe la uscat si nu mai puteam de mijloc, credeam ca raman anchilozata. In 2 luni n-o sa mai putem ridica un pai de jos. Mie de-acum mi-e greu sa ma aplec...
Ioana 19+
David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Buna dimineatza! Va doresc un We minunat
Ioana si eu am dureri de spate si de-abia ma mai aplec si imi pun mereu aceeasi intrebare:"ce o sa ma fac mai tarziu?" Stai linistita...eu am zis ca am mutat mobila nu ca am ridicat-o! Nu sunt chiar asa inconstienta... O zi frumoasa iti doresc
Eu ma apuc de curatat casutza!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
simonette spune:
Pidana, scrie si tu mai rpd cateva mesaje sa scapam de moderare si apoi discutam liber! adica in timpreal...durerile de cap sunt de la hormoni! Sun normale in sarcina...
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
BB2
ririan spune:
MULTE FELICITARI ZOZELINA!Sa fiti sanatosi amandoi si fericiti!Bun venit randunicilor noi,bafta multa fetelor care asteapta rezultate si multe multumiri si pupicuri fetelor care sunt alaturi de noi.Am si o veste buna ,daca se poate numi asa,am reusit sa reduc agonia asteptarii cu o saptamana,cineva a renuntat la amnio si ma duc in locul ei marti!De rugat la doamne doamne si eu marog dar mai cu timiditate pt. ca atunci cand nu am avut probleme nu prea am facut-o si acum mi-e rusine ca o fac pt. a-i cere ceva!Eu cred ca nu este EL vinovat de ce se intampla ,doar mi-a dat imensa bucurie de a ramane din nou insarcinata si de data asta cu baietel,deci nu cred ca mi-ar putea face asa mult rau sa ma lase fara el!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
RalucasS spune:
Buna dimineata dragele mele randunici,
Aseara am resimtit si eu primele dureri de spate, asa ca niste junghiuri , fix cand vroiam sa adorm. Pe bebe al meu nu l-am simtit ieri deloc miscandu-se, dar nu m-am ingrijorat pt ca am citit pe undeva ca o sa fie cateva saptamanai cand nu o sa il mai simtitm din cauza ca se mareste uterul si i se ingroasa peretii.
Simo multumesc mult pt lamurirea cu TT, ca ma gandeam ca poate o sa am parte de un TT "a la provincie", si in rest va pup pe toate si va doresc un wk cat mai placut, chiar daca vremea de afara nu prea este asa de incantatoare (cel putin pe mine prin zona)17+
poze
Lucas sau Cristina?
RalucasS spune:
ririan - ma bucur mult ca ai mai trecut pe la noi sa ne mai anunti cum merg lucrurile. La D-zeu nu e niciodata tarziu sa te intorci si sa recunosti ca ai gresit si El te va ierta si va fi alaturi de tine.
Iti tinem pumnii pt marti la amino, si sunt sigura ca totul este bine, totul a fost o alarma falsa si vei avea un bb sanatos tun.
Multi pupici si te mai asteptam cu vesti17+
poze
Lucas sau Cristina?
simonette spune:
Ririan, ma bucur ca ti s-a scurtat suferinta cu o saptamana ptr ca apoi sa te linistesti de tot! Sunt sigura ca totul va fi bine si ca bb este sanatos! Imi place increderea pe care o ai in DD, asa este,El este alaturi de noi! Si eu ma simt vinovata ca nu ma rog tot timpul si cand o fac parca nu ma concentrez suficient... si sa ne tii la curent! Doamne Ajuta!
Raluca, as vrea daca mai tii minte, sa imi spui si mie unde ai citit ceea ce ai spus mai devreme despre uter si miscarile bb-lui! si iou pe tine!
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
BB2