Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Laly...imi dai voie sa incep galeria???
Laly...Laly Sunt sigura ca vii cu o culoare ptr carucior...si-gu-ra! Bravo! Asa vesti sa tot primim!

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Cory, imi inchipui ce mandra trebuie sa fii!!! Felicitari ptr Larisik cea frumoasa si deshteapta!!!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Felicitari Elaasteptam sa ne povestesti cum a fost...in sfarsit inca un carucior colorat...abia astept sa le coloram pe toate..Saptamana viitoare pun si eu poze cu burtica..nu e asa mare..doar cand pap prea mult spui ca am 6 luni nu 3...Coryma bucur ca esti mai bine ...Sovi,Miha,Simo,Ioanasi toate celelalte randunici
Fetelor poate o sa radeti de mine..dar nu stie nimeni ca sant gravidutza in afara de sotul meu si de voi bineinteles.Am hotarat sa pastrez secretul pana cand e bebe mai maricel ca mi-era teama sa nu se intample ceva...Abia astept pe la 4-5 luni sa-mi spuna lumea:vai ce te-ai ingrasat...
Serry11+ http://community.webshots.com/user/serry_ann

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Cory, gradinita cu teste de evaluare si note??? 8 discipline? E normal sa streseze copilul de la varsta asta? Poti sa imi zici te rog disciplinele? Pe vremea si pe planeta de pe care vin eu nu am auzit asa ceva.
Ma bucur enorm ca te-ai colorat la loc!

sovi 11+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Cam liniste!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Am pus niste poze cu Bilutza. Cine vrea sa faca cunostinta cu el? Pe cuvant ca e foarte cuminte si nu musca.

Laly 15+

http://community.webshots.com/user/Clabuc04

Mergi la inceput

Laly, ai reusit in sfarsit? Billy e un catzel frumos...sa va traiasca!

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Simo, numai noi am ramas pe crenguta sa ciripim? Noroc ca sunt perseverenta si pana la urma reusesc. O sa plec si eu la culcarica. Ce bine ca maine ma trezesc cand vreau eu .........

Noapte buna, dragi randunici!

Laly 15+

http://community.webshots.com/user/Clabuc04

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Of mai randunicilor, mie mi-a picat netul de dimineata, si abia acum a revenit, imi venea sa mor de ciuda si alta nu.
Eu am sunat azi sa vad daca mi-a ajuns rezultatul de la triplu test si la telefon mi-au zis ca mi-a ajuns numai o rezultatul la o analiza, parca la alfafetoproteina sau ceva de genu asta, si sa mai incerc luni, m-au cam derutat pt ca eu ziceam ca vin toate de odata si nu asa pe bucati , dar vad eu pana la urma
Acum am citit pe fuga ce ati scris, nici la film nu m-am mai uitat, si o sa va raspund asa in mare, nu la toate in parte, sper sa nu va suparati si vreau sa stiti ca imi sunteti la fel de dragi cu toatele si ca de abia astept sa va citesc si sa va scriu in fiecare zi.

serry - eu merg cand imi vine rezultatul de la TT, si asta cred ca o sa fie luni, iar de dr. Mataca, parca stiam ca este la Romar, nu stiam ca e la Avantmedica, am vrut si eu mai la inceput o programare la dansa si trebuie sa sun abia peste o sapt ca sa imi poata spuna cand o sa am programarea, asa ca am renuntat. Eu ti-am zis merg la d-na Statescu si daca vrei poti sa mergi si tu si nu iti trebuie nici o programare si are si ecograf.

iulicae - felicitari pt bb baietel

mihutza11 - cum sa ma supar...si delicitari daca l-ai simtit pe bb

pidana - incearca sa-i intelegi si tu , si sa ii tratezi poate cu indiferenta o vreme, pt ca sunt sigura ca dupa ce vor vedea copilul isi vor schimba parerea.
Intelege-i ca sunt parininti si mai mult ca sigur ei isi fac griji pt tine, pt ca iti vor binele, numai ca nu stiu de fapt ca felul in care te trateaza acum iti face rau.

ioana - eu iau duphaston 1tbl/12 ore, si o tableta de centrum materna (vitamine) pe zi inca de la 6 sapt cand m-a depistat cu un hematom decidual.

Roxana Claudia - pai daca esti gravida ar trebui sa te simti foarte frumoasa in fiecare zi...eu una ma simt si frumoasa si mandra foc de cand am ramas gravi

Raluk31 - bine ai venit printre noi si iti doresc o sarcina cat mai usoara, si te asteptam cu vesti

cory - ma bucur mult ca ti-ai mai revenit putin, si ne incanti iar cu mesajele tale, si cel mai tare astept ziua cand ne vei spune ca totul este bine si cu bb2 si totul a fost o alarma falsa

clabuc - e frumos foc, chiar vroiam sa te intreb daca nu ne arati niste poze cu el, dar cati ani are? al meu are abia 1 an si 3 luni, si nu i-am taiat codita, pt ca ne-a zis doctorul ca acum ju se mai face asa...oricum mie imi place mult si cu codita

[navy]simo - nu prea stiu eu ce sa iti zic eu de contractii, dar stiiu ca ar trebui sa te mai menajezi un pic si sa nu mai faci asa de multa treaba, sa mai ridici mobila prin casa si tot tacamul, ai girja de tine si multa multa sanatate

[navy]ela - felicitari pentru bb baietel, cred ca esti in al noualea cer, si te asteptam maien sa ne povestesti tu mai in detaliu cum a fost

Multi pupici pt toate randunicile si noapte buna si vise placute

17+
poze
Lucas sau Cristina?

Mergi la inceput

Raluca, sa stii ca tot pe bucati mi-au ajuns rezultatele la cabinet si sunam mereu ca de fiecare data imi spuneau sa revin in cutare zi! Panala urma au ajuns toate si am niste valori beeeton asa cum doresc la toate randunicile si de fapt la toate gravidutzele din lume! Doamne Ajuta...o sa fie bine, o sa vezi!

Eu merg spre cuibushor! Nu mai stau ca probabil Zoze va petrece toata noaptea de fericire!!!
Noapte buna tuturor!!!

BB2

Mergi la inceput