Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
diana_g spune:
fetelor multumesc de raspuns.nu stiu voua der mie mi-e de mare ajutor forumul asta si mai ales discutile cu voi.ce ma faceam fara?boceam toata ziua.dar asa am randunicile langa mine
RALUCA-bine ai venit.sa ai parte de o sarcina usoara si de un bebe sanatos si cuminte
cu kg cum stati?eu m-am ingrasat si o fac pe zi ce trece.am ajuns deja la 61
diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
diana_g spune:
am trimis prea repede.
cum sa fac sa nu mai mananc atata.am o pofta de mancare...
pupici
diana_g 19+
Raluk31 spune:
Multumesc,Diana,sarcina usoara si tie! Eu am 55 kg acum,insa am inceput sa iau vitamine si deja simt cum imi creste apetitul
Raluca
in asteptarea lui bb
simonette spune:
Eu am ajuns la 74.......de la 67...
Delphin si io de ce nu l-am vazut?
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
cory3maz spune:
Zana-Zozelina,
"Ferice de soacra-mare
Si fecior, si nora are!
Vai, saraca soacra mica
A ramas fara nimika!"
sa-ti traiasca feciorul, sa-l aduci cu bine pe lume! Sa va umple casa de veselie si de multumire, pana la batranetile cele adanci si sa-l vedeti om in toata firea, cu rost si la "casa lui", si la randul lui, cu copii!!!
Sa dea Dumnezeu sa va bucurati de toate astea!!!
Pup frateste o Randunika-Destoinika!
Cu drag,
cory3maz, mamik de Larisik si 13+
diana_g spune:
SIMO -si tu esti aproape de 5 luni,nu?se vede burtica?
diana_g 19+
simonette spune:
Cory
Diana, se vede, crek daca nu s-ar vedea as inebuni! Dar cum sa nu se vada daca am luat 7 kg???
Am o curiozitate....cine are poze in 2D cu sexul lui bb??? Am auzit ceva si vreau sa verific...
mami de Luca si
cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
cory3maz spune:
Salutare Randunici-cu-Sclipici,
1. bun venit in gashca noilor randunici!!! Odisee usoara si vesela, dragalashelor!
2. Rox-Clau, iar te-ai facut Gagica!!! Iau exemplu de la tine...merg si eu saptamana viitoare sa-mi trag alt "look"...renunt la plete si-mi trag o freza scurta, moderna!
3. Simonette, menajeaza-te!!! Vorba aia: "Relax, Max!"
4. Delphinu' drag, tin pumnii stransi pentru examenele care te asteapta saptamana viitoare!!!
5. Multumesc inca o data, colectivului de randunici inimoase ce ne incurajeaza pe mine si pe Ririan! Sarutari pe suflet!
6. Am uitat sa ma laud cu ultima performanta a Larisei...vineri la sedinta cu parintii de la gradi (grupa mare), mi s-a umplut sufletul de fericire si de lacrimi...la bateria de teste de evaluare la 8 discipline, Larisa mea a obtinut 10 pe linie, la fiecare. Din 35 copii, cati sunt in grupa, doar ea si inca 2 au avut punctaj maxim.
Isteata mamii!
7. Legat de bebe 2...mi s-a rotunjit vizibil burta...de cand iau Elevit, adik de o saptamana, simt ca ma ingras! Nu fac o tragedie din asta! Eu iau cate 2 No-spa si 2 de acid folic, pe langa Elevit!
Cu psihicu' sunt OK!, de cand ma alin in rugaciune!
Toate bune si vesele, tuturor!
Cu drag,
cory3maz, mamik de Larisik si 13+
cory3maz
11+ si mamik de Larisik
Clabuc spune:
Zoze, FELICITARI!!!
Ma bucur din tot sufletul pentru tine, sa va traisca si sa fiti sanatosi si fericiti cu totii!
Acum vreo ora jumate m-au sunat cei de la CMU, unde aveam o programare pe 17 oct la Iosup, sa ma intrebe daca vreau sa merg luni, la ora 11:00. Plina de emotie, am raspuns afirmativ. Asa ca, pana luni emotii cat casa. Zici ca sunt in sesiune, nu trece bine un examen, ca apare altul. Sper insa, sa le iau pe toate cu nota maxima si, poate, cine-stie, la cel de luni sa iau si-un bonus ... culoarea caruciorului. Luni voi intra in saptamana a 17-a, deci, poate imi va putea spune ce e. Voi stiti cumva daca imi va putea face echo morfo-fetala luni sau e prea devreme?
Stiu ca ma pot baza pe suportul si sustinerea voastra asa cum ati facut-o de fiecare data. Incerc sa mai intru pe forum in week-end, dar nu stiu daca voi avea timp.
Va pup si poate va mai scriu in seara asta.
Laly 15+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kya/Kya.jpg)
Kya spune:
YUHUUUU!
Felicitari Zozela draga! Si asa cum foarte frumos zicea Delphin, BINE AI VENIT in clubul mamicilor de baietei!!!!!
Kya cu
Victor
A inceput o mare dragoste
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!