Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

mai incerc o data

http://webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Zuzu-zuzu( i-mi place sa-ti zic asa din cantecul Cleopatrei Satran), lasa ca ne uitam la fetite mai mici sau mai mari daca nu gasim aici! Ma bucur pt. tine!

Nu stiu de ce sunteti asa reticente pt. TT. Sincer nu inteleg, insa e doar parerea mea pur perso. E doar o priza de sange care nu vad sa dauneze la ceva. O analiza in plus. Eu i-mi zic tot timpul ca mai bine fac totul inainte de cat sa regret apoi. Dar cum am zis, parere pur perso. E vorba de test de sange TT nu de amnio.si amnio as fi gata sa o fac la cel mai mic dubiu. I-mi spun tot timpul ca acest copil nu a cerut singur sa vina pe lume, l-am dorit, deci trebuie sa-i asigur toate conditiile necesare!

Cory, ma bucur pt. tine si felicitari Larisucai. Trebuie sa fii tare mandra, mai intri in papuci? Asa, asa! Sa de-a Domnul sa o tina pe drumul acesta!

Ririan, mai e putin si se va termina! Cred ca rezultatul la amnio dureaza vreo 2 sapt., in plus ai confirmarea 100% ca e baiat. Cool, nu te stresa si ai sa vezi ca totul va decurge normal.Daca poti incepe sa iei Magne b6, nu are nici o contraindicatie pt. sarcina, din contra. Mie dr. mi-a prescris pt. relasarea muschilor, adica sa nu ma mai doara burta cand se mareste uterul si trage. stiti voi, durerile de jos cand te apleci sau cand faci alte miscari.

Pt. durerile de spate, fetele, nu pot sa va recomand de cat sa va legati cu un fel de brau, fular, ceva care sa tina bine la spate, sau sa purtati in permanenta centura de sarcina. Tine cald la spate si mai sulajeaza durerile!

Fug sa pregatesc ceva de mancare, sotul trebuie sa manance la 12 pt. ca la 15h30 are o cursa: alearga un semi-maraton, 21,5 km. Noi vom merge sa-l sustinem
Va doresc o zi superba.

A, vroiam sa va spun ca in perioada 7 nov. si pana cam pe 23 sunt in Ro, poate o punem de o intalnire undeva. Asa poate reusesc sa dau gogosile promise cuiva. Apropos, nu am facut ieri gogosi caci atunci cand am vrut sa ma apuc, am descoperit ca nu am faina si mi-a fost lene sa merg sa cumpar. Azi cumpar faina si le fa maine, ca prea le-am pus gand rau! Azi am facut muffins cu afine.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Clabuc si Raluca, ce cutzi faini aveti, sa va traiasca! si eu as vrea unu, dar cand ne-om muta la casa. Deocamdata ne-am pricopsit cu motan, acum 1 an si ceva, cand un jegarit maidanez cu piciorul rupt s-a hotarat sa miaune sfasietor direct la usa noastra (etaj 3 la bloc) si n-am putut sa il ignor mult.
Ela! randunel euforic, ce ma bucur pt tine!
Blanka dama bine, incantata de cunostinta! sa stii ca eu am vazut 2 poze.
Delfinutz, nici eu nu prea as face aceste teste, din cauza ca uneori rezultatele sunt inselatoare (vezi cazul angelikai) si eu nu stiu daca as fi in stare sa fac avort pt ei zic ca am 1/50 sanse sa nu stiu ce. Da sa vad intai ce zice echo.
Si bafta multa la maratonul sotului! Cat e el de activ!

sovi 11+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Delphi mie nu mi se pare utila analiza(TT,pt.ca de amnio..ce sa mai zic..)-pt.ca eu nu fac avort-orice ar fi!!..Si in plus..ai vazut sfatul Dr..
Sovi!
Blanka te-am vazut!Esti frumoasa randunico!!
Fetelor eu am facut pizza acasa si a iesit suuper!Am pus ciupercute,bacon,rosioare,ardei gras,capere,outz,condimente,mozarellaA iesit o nebunie..Si acum cine moare de burtica?!I'm full and sleepy!Ma bag la nani..

Ela.. in 16+ cu !!

Varsta mogaldetei
Photos

Mergi la inceput

Zuzu si Sovi, nu vreau sa creez polemici, am spus clar ca e parere personala!

Sigur, e usor sa recomanzi cand nu esti in situatie! eu incredere in doctor...pana la un anumit punct!

Si eu, fiindca am risc de herpes genital, care nu e tocmai ok pt. bb in momentul pasajului, prefer cezariana. Pot spune doctorii ce vor, ca riscul e minim, etc...eu vreau cezariana, punct! e dreptul meu de a-mi proteja copilul! eu voi fii alaturi de el nu ei! Nu vreau sa regret nici o secunda ca nu am facut ce trebuia pt. el! asa sunt eu, nu putem fii toti la fel!

Hai sa schimbam subiectul caci oricum...nu cadem pe aceeasi lungime de unda.

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Zuzu, cred ca pizza a fost o nebunie! miam-miam! Eu la pranz am tras o salata de varza acra pt. mine cu paine neagra si o omleta cu carnati pt. sot si paste gratinate cu carnati pt. Seb. Desert iaurt cu fructe, turta dulce si muffins pt. toata lumea

Siesta placuta la

pozici
bb2
burticutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

Week-end placut tuturor
ce fac randunicile azi?am atata treaba azi.si stiti voi,cine se scoala de dimineata....dar eu m-am trezit aproape de amiaz,asa ca am ramas in urma cu treaba.
acum ma duc sa vad ce ati mai scris si dupa aceea munca...
pupici multe

diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

am citit tot.
CLABUC-succes pe luni la eco.sper sa vi numai cu vesti bune,care se pare ca domina in ultimul timp.sa o tinem tot asa.cat despre morfologica eu stiu ca se face intre saptamanile 18-22.particip si eu la galerie
SERRY-cum ai putut sa tii secret?eu cum am aflat am spus tuturor(familiei)
DANA-te inteleg perfect ca nu ai chef sa faci nimic.asa eram si eu.dar sa vezi cand intri in al doilea trimestru ca se vor schimba lucrurile.rabdare
RIRIAN-suntem alaturi de tine si iti tinem pumni pe luni.stai linistita,o sa vezi ca totul va fii bine
RALUCA-nici eu nu am simtit bebele de 2 zile.sper sa ai drepatate cu ce zici.pe mine totusi ma preocupa un pic chestia asta
ELA-ce fericita esti.ma bucur nespus pentru tine.oricum esti norocoasa ca ai gasit un asa medic.eu tre sa recunosc ca nu imi da atatea informatii despre bebe.imi zice doar ca bataile inimii sunt normale si apoi il tot misca in stanga si dreapta sa-i vada putulica.la sfarsit imi zice ca bebele e bine.atat.ce sa cred?oricum pe 23 am si eu morfologica ce o fac intr-un alt cabinet (dr meu are un ecograf antic)si sper din tot sufletul sa aflu si eu mai multe despre ingerasul meu.Doamne da se fie bine!FELICITARI inca o bata pentru baietel.sa va traiasca si sda va aduca numia bucurii.

diana_g 19+
url/http://community.webshots.com/user/diana_gardus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Salutare randunici..vad ca e cam liniste pe aici.Eu stau in casa de dimineata pt ca a plouat si imi vine sa dorm non-stop.Raluca dr Mataca e acum la Avantmedica,nu cred ca e si la Romar...din cate stiu eu la Romar sant dr Bratu si Ciobotaru..la Bratu am fost in aprilie si nu am fost multumita pt ca aveam extrauterina si am fost 3 saptamani consecutiv la ea la eco si totusi nu si-a dat seama..am mai citit pe alte forumuri si se pare ca Mataca e destul de priceputa la citit eco asa ca o sa merg in continuare la ea..asta e,trebuie sa mai astept o saptamana..sper sa rezolvi repede cu rezultatele pe care le astepti si sa fie toate super ok..iti tin pumnii... Diana si eu as vrea sa strig in gura mare ca astept un bebe dar vreau sa mai astept pt ca am avut probleme in trecut si stau mereu cu frica sa nu se intample ceva,nu stiu daca ma intelegi...si asa poate o sa fie surpriza mai frumoasa cand o sa am burtica deja marePoopici la toate randunicile..

Serry11+ http://community.webshots.com/user/serry_ann

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Salutare stol!
Harnicutele lu' mama. am trecut sa va salut , acu merg sa va cetesc ca ramasei in urma , mie ieri la sv mi-a cazut netul si acas' am ajuns tarliu, azi cu trebusoarele prin casa si ia uitati-ma abia acu. pup la voi si ma intorc , intre timp imi schimb si semnatura ca am mai crescut o tura

Giani 18+

Mergi la inceput