Mamici de Martie-Aprilie 2008 (22)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Giani si eu am schimbat azi semnatura..avem 12 saptamani fix..Vroiam sa intreb daca ia cineva duphaston ca eu m-am saturat de el...cate 2 pe zi+acid folic +fier...Am sa intreb dr daca mai e necesar sa iau in continuare ca nu ma simt prea bine de la el..adica imi provoaca stari de greata..

Serry12+ http://community.webshots.com/user/serry_ann

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Zoze, eram convinsa ca e baietel al tau... Dar convinsa si ca al meu e fetita

Fetelor, eu sunt f fericita dar si extrem de trista in acelasi timp!
Azi de dimineata stateam cu sotul la TV si ne uitam la Stan si Bran cand, deodata, se trezeste bebe si incepe sa faca tumbe. Sotul zice ca vrea sa puna si el mana sa simta, eu ii spun sa puna, dar ca nu cred sa se simta prin burtica... Pune el mana si bebe misca de cateva ori puternic, iar tati e foarte incantat ca poata sa simta si el si mie imi da o lacrima la coada ochiului... Am fost foarte fericita de prima intalnire a lui tati cu bebe... Trebuie sa scriu in jurnalul bebelusului ziua asta memorabila...

Acum... de ce sunt trista? Stiti ca este subiectul despre spitalul Elias. Kay, cea care a deschis subiectul, a inteles gresit o postare de-a mea si mi-a spus ca sunt o gravida rea, malitioasa... ceea ce m-a ranit profund. Aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit si inima mi-a luat-o la trap... Ma simt foarte nedreptatita, jignita si dezamagita ca cineva poate sa spuna despre mine ca sunt rea. Niciodata nimeni nu mi-a spus asta si nici nu cred c-ar avea vreodata cineva motiv s-o faca... Asa ca ea, care nu ma cunoaste deloc cum si-a permis sa ma califice asa?!

Cele care aveti dr la Elias stiti subiectul, dar cele care nu aveti nicio tangenta cu acest spital, daca aveti curiozitatea sa vedeti postarile mele si jignirile ei, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti...

Sunt profund marcata de aceasta intamplare si am nevoie de incurajari ca sa-mi revin. Sper sa nu-mi afecteze bebelul tristetea pe care o simt acum...

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Numeioana stai linistita, nu mai fi trista ca nu merita. Aveti doar pareri diefrite si atat. Cand cineva zice ceva despre tine ce nu-ti place, pur si simplu nu baga in seama si gata. Tu stii ca nu esti rea, cei care te cunosc stiu ca nu esti rea, asa ca ce conteaza ce zice cineva care nici nu te cunoaste? Eu te inteleg ca te doare, dar cel mai bine uti toata chestia asta cu spitalul si te bucuri de bebele din burtica ca el este cel mai important. Nimic nu merita sa te superi.

Monica 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

quote:
Originally posted by numeioana

Zoze, eram convinsa ca e baietel al tau... Dar convinsa si ca al meu e fetita

Fetelor, eu sunt f fericita dar si extrem de trista in acelasi timp!
Azi de dimineata stateam cu sotul la TV si ne uitam la Stan si Bran cand, deodata, se trezeste bebe si incepe sa faca tumbe. Sotul zice ca vrea sa puna si el mana sa simta, eu ii spun sa puna, dar ca nu cred sa se simta prin burtica... Pune el mana si bebe misca de cateva ori puternic, iar tati e foarte incantat ca poata sa simta si el si mie imi da o lacrima la coada ochiului... Am fost foarte fericita de prima intalnire a lui tati cu bebe... Trebuie sa scriu in jurnalul bebelusului ziua asta memorabila...

Acum... de ce sunt trista? Stiti ca este subiectul despre spitalul Elias. Kay, cea care a deschis subiectul, a inteles gresit o postare de-a mea si mi-a spus ca sunt o gravida rea, malitioasa... ceea ce m-a ranit profund. Aproape ca mi-au dat lacrimile cand am citit si inima mi-a luat-o la trap... Ma simt foarte nedreptatita, jignita si dezamagita ca cineva poate sa spuna despre mine ca sunt rea. Niciodata nimeni nu mi-a spus asta si nici nu cred c-ar avea vreodata cineva motiv s-o faca... Asa ca ea, care nu ma cunoaste deloc cum si-a permis sa ma califice asa?!

Cele care aveti dr la Elias stiti subiectul, dar cele care nu aveti nicio tangenta cu acest spital, daca aveti curiozitatea sa vedeti postarile mele si jignirile ei, va rog sa-mi spuneti ce parere aveti...

Sunt profund marcata de aceasta intamplare si am nevoie de incurajari ca sa-mi revin. Sper sa nu-mi afecteze bebelul tristetea pe care o simt acum...

Ioana
19+David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Ioana,

Incerc sa-ti explic eu. Stiu ca si tu esti foarte sensibila si sunt convinsa ca postarea ta nu a vrut sa fie una negativa. Dar in acelasi timp si kay este foarte sensibila. Si de aici pot apare neintelegeri.

Este o mamica care a trecut si trece prin iad. Gandeste-te ca este o mamica a carui pui la un moment dat i-a facut stop cardio-respirator in brate. Iti poti imagina ce inseamna sa ai copilul inert in brate? A stat cu ea luni de zile in spital si a fost mama, asistenta si infirmiera. Au fost zile in care i s-a spus ca asta e, copilul ei va muri.

Iar inainte de a o naste a stat o luna in spitalul Elias si a suportat cate n-ar fi trebuit sa suporte, iar Vladareanu i-a pus efectiv viata ei si a copilului ei in pericol. De ce? Pt ca era pacienta unui medic pe care nu-l place.

Tu poti sa stai linistita. Doctorita la care esti se intelege bine cu Vladareanu si in caz de cezariana nu vei avea nici o problema.

Mergi la inceput

Gudinde, ma bucur ca macar tu ma intelegi... Nu e vorba aici de doctorita mea sau de cat de bine se intelege cu Vladareanu sau cat de usor obtine cezariana... E vorba despre kay, care m-a jignit si m-a nedereptatit cu vorbele ei. Stiu prin ce a trecut, am citit tot si daca ar sta in puterea mea as ajuta-o cu orice! Dar de ce se razbuna pe mine? Ce anume i-am facut eu?? Sa-mi spuna cu ce am gresit fata de ea! Ai vazut ca a scris cu mana ei ca are o aversitate fata de mine, dar eu nu inteleg ce i-am facut!

Ioana
19+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Tu Ioana... pup fata tristuta. Numai pe seama stressului prin care trece Kay poti da vina pt cum ti-a vorbit. Hai incerca sa uiti si sa te gandesti la bb tau cel fashnetz si la cat te iubim noi

sovi 11+ saptamani
pozici

Mergi la inceput

Monica, Sovi, va multumesc mult de tot, sunteti niste randunici foarte dragute! Ma bucur ca sunteti alaturi de mine asa cum sunteti de oricine are nevoie.

Pupici!

Ioana
19+David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va pun un link, care sper sa mearga, sunt sigura ca o sa va placa! N-am cetit din urma......

http://www.youtube.com/watch?v=pMpMoeIgwoQ&mode=related&search=pregnant%20belly%20kick

mami de Luca si cu Sebastian-Paul
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Acu sa incepem o scrisoare :(sper sa nu fie pierduta)

Adela, ma bucur ca ti-am fo de folos cu "MEDICAMENTE". dar sa stii ca si pe mine m-au invatat randunicile asa ca nu e numai meritul meu. Multumesc de invitatie , dar dupa cum vezi nu am putut ajunge la petrecere.

Mihaela fata cu acordionul, ieri dupa ce vroiai sa bati (omori) , pe sefa ta ...bb ti-a spus "sarumana mami" sa fie cu noroc , si multa miscare in continuare.

Dana , tu si prietenul tau stiti cel mai bine drumul pe care tre sa-l urmati , nu fi trista ca nu merita , iar parintii tai sigur te iubesc , si ei te indruma spre drumul pe care il vad ei.Mihaela are dreptate in ce a spus.

Serry esti tare fromoasa (dhe .. moldoveanca), semeni f mult cu o foat colega de faculta.

Ioana, m-ai bagat in ceata cu sapt , dar am luat aminte.Eu azi am facut 19 sapt , maine am 19 si o zi , nu ttebe sa scriu 19 +???? oare chiar asa tuta sa fiu? se pare ca da.... Cat despre medicanete ar fi bine sa intrebi dr.. Eu iau Elevit , dar pt ca am joc la directie, ametesc foarte rau si nu iau zilnic .eu m-am ingrasat 4 kg.

Maria sa ai o nastere usoara . iti tinem pumnii si sa mai fie si ce iti doresti.sau

Simo imi pare rau ca te-ai speriat de la contractii , dar intr-un fel sunt normale , dar totusi ai grijulitza, vezi cum faci cu Luca cand il ieie in brate(zic si ieu).ma bucur ca doar ai mutat mobila , si nu ai ridicat-o (asta fac si ieu )

Delphin , tin pumnii pt tine marti si joi, sa ai bafta . Stii mie rusine sa te intreb , .... dar ce sunt alea :"mufins cu afine"? sper sa nu razi de mine, dar ma roade curiozitatea.

Sovi, sa faci bine sa te hodini , ca se vede treaba ca iti cam faci de cap , ai vrut sarmale si le-ai facut , n-ai avut rabdarica sa-ti ajunga faxul de la mine.Aacum serios vorbind nu e de gluma , stai mai mult in patutrz pt ca organismuil este slabit.

Roxana, te-ai gandit ca cu burta din dotare este si ami frumoasa, eu cell futin sunt ca si cum numai eu sunt gravi pe lume.

Raluca[/b] , bine te-ai asezat pe creanga noastra, sa ai sarcina usoara si bb sanatos

ELA felicitationes, sa-ti traiasca "coiosul" sa ai parte de noroc din parte lui si numai bucurii sa ai .norocul meu ca nu a mers ieri netul la sv ca eram un stres in plus pe creanga si iue sunt grasa si se putea rupe., dar a meritat asteptarea.. Acu vreau si ieu pizza..............., no.

Diana si eu mai am dureri de ovare asa ca la mentruatie si am dat fuga la medic sa spun si mia recomandat NOSPA , cu mentiunea ca e normal,bine dupa un intreg interoratoriu. Daca aoi pofta de mancare baga mama ca ia sa dai tu kg jos dupa ce iese bb.

RAlucasS multumim pt articolul "contractii" ne-ai scutit de un cautat.

Blankar , eu am vazut pozele ,esti o zimbareata si implicit o frumoasa.

CORY ma bucur ca mesajul tau a fost colorat , inseamna mult si pt noi sa stii, Felicitari pt Larisa cea isteata. si multa bafta in continuare.Domnul sa fie in gandurile tale.

[b]RIRIAN
Te rog sa mergi cu incredere la DD , iti spune un om care a trecuit prin multe cu ajutorul LUI. Am spus=o intr-un mesaj trecut si acum repet "NU VREM NOI SA CEREM CATE NE PATE DA DUMNEZEU"

Gata acu pu pe toata lumea si ma ascund sa nu ma prindeti..... eu am zis ca-i scrisoare.......

Giani 18+ sau 19+ lamuriti-ma

Mergi la inceput

Giani, e 19+, ori am inteles eu gresit, ori te-ai exprimat tu gresit... Oricum, e bine 19+.

Simo, super linkul!!! Am gasit si altele la fel de dragute cu bebei miscatori!

Ioana
19+David

Mergi la inceput